בחירת רסיבר
שלום לכולם,
אני רוצה לקנות רמקולים ורסיבר ואני לא כל כך מתמצא בתחום.
בחרתי בסט רמקולים jbl cs460 אחרי המלצות ואחרי ששמעתי אותם. כמו כן הם עומדים בתקציב שלי ובגודל שאני מחפש. אבל אני מתלבט בנוגע לרסיבר.
אשמח אם תוכלו לעזור לי מה כדאי לבחור:
1. yamaha rxv361
2. denon avr 1508
3. harman kardon avr 132/5/7
אני רוצה לקנות רמקולים ורסיבר ואני לא כל כך מתמצא בתחום.
בחרתי בסט רמקולים jbl cs460 אחרי המלצות ואחרי ששמעתי אותם. כמו כן הם עומדים בתקציב שלי ובגודל שאני מחפש. אבל אני מתלבט בנוגע לרסיבר.
אשמח אם תוכלו לעזור לי מה כדאי לבחור:
1. yamaha rxv361
2. denon avr 1508
3. harman kardon avr 132/5/7
ההמלצה הכי טובה שאתה יכול לקבל זה ללכת ולשמוע את הרסיברים השונים. לכולם יש דרישות שונות מן הרסיבר ולכן צריך לבחור את האלמנטים שאתה זקוק להם ספציפית.
קח בחשבון שההרמן יהיה המוזיקלי ביותר מבין כל הרסיברים שרשמת.
בהצלחה.
קח בחשבון שההרמן יהיה המוזיקלי ביותר מבין כל הרסיברים שרשמת.
בהצלחה.
תראה, לכל אחד יש את היתרונות והחסרונות שלו. ההעדפה היא שתשמע ותבחר את מה שאתה הכי אוהב. בסופו של דבר האוזניים שלך יעשו את הבחירה.
אורי,
איזה יתרונות של ההרמן לא יתבטאו פה לדעתך?
לפי הנסיון שלי, ההרמנים הרבה יותר מוזיקליים במחירים הנתונים ויכולים להוציא קצת יותר מהרמקולים, כלומר, נוכחות הסאונד תהייה הרבה יותר מורגשת (יכול להיות גם עקב האמפרג' הגבוה יותר).
לגבי הדנון מסכים אתך לחלוטין!
אורי,
איזה יתרונות של ההרמן לא יתבטאו פה לדעתך?
לפי הנסיון שלי, ההרמנים הרבה יותר מוזיקליים במחירים הנתונים ויכולים להוציא קצת יותר מהרמקולים, כלומר, נוכחות הסאונד תהייה הרבה יותר מורגשת (יכול להיות גם עקב האמפרג' הגבוה יותר).
לגבי הדנון מסכים אתך לחלוטין!
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
זה לא נכון לגבי ההרמן. אני לא יודע איך אתה יכול אבל אשמח לדעת את הגדרתך למוזיקליות.
בנוסף זו מערכת סטליטים.
ההרמן הוא מגבר של 30 RMS וזרם גבוהה. מה שאומר שיהיה לו קל לטפל ברמקולים עם אימפדנס מאוד בעייתי.
אבל אלו סטליטים קטנים שרוב הסיכויים לא יעשו כאלו דברים, מה שכן הם מאוד לא נצילים ולכן עדיף מגבר שיתן להם הספק גבוהה וזרם קבוע ורגיל.
בנוסף זו מערכת סטליטים.
ההרמן הוא מגבר של 30 RMS וזרם גבוהה. מה שאומר שיהיה לו קל לטפל ברמקולים עם אימפדנס מאוד בעייתי.
אבל אלו סטליטים קטנים שרוב הסיכויים לא יעשו כאלו דברים, מה שכן הם מאוד לא נצילים ולכן עדיף מגבר שיתן להם הספק גבוהה וזרם קבוע ורגיל.
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
אורי ממש צודק! אני חסיד גדול של הארמן אך במקרה זה, בהתחשב במערכת הרמקולים - הימאהה יותר מתאים.להרמן יש יתרונות שלא יתבטאו פה,להפך....
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"