בקשת עזרה בקינפוג PVR150 – SageTV – XMLTV
אני כבר יומיים מנסה להתמודד עם הקינפוג של SageTV+ MegaEPG + XMLTV importer (גרסה חינמית) לפי התדריך של PopPy ולא הולך לי... ההתקנה מתבצעת על XP SP2, גרסת הכרטיס מתאימה ל-XP.
1. התקנת MegaEPG עברה ללא בעיות, גם יבוא EPG של HOT מתבצע בהצלחה (אני רואה את ה-EPG בקובץ ה-XML שנוצר). אבל בשלב השלישי של קינפוג XMLTV importer מתקבלת ההודעה: " No programs found in XTML file". ניסיתי להוריד את EPG של YES – אותו הדבר. מה יכולה להיות הבעיה?
2. בקינפוג SageTV בשלב הגדרת EPG לא מופיעה השורה של ה-XTML שיצרתי (כמו שמופיע בתדריך של PopPy) – ישר רק EPG אמריקאיים. זה קשור לבעיה הקודמת? איך מתגברים?
3. קראתי כאן בפורום שאנשים הצליחו להתקין את IR Receiver ב- XP SP2 (אני צריך רק בלאסטר לשליטה בממיר ע"י התוכנה, ללא שלט). המחשב שלי מזהה את ה- IR Receiver, אבל לא מוצא את הדרייברים שלו. מצאתי ברשת כל מני טריקים כמו החלפת קבצים irbus לגרסאות אחרות – לא עובד...
4. אני צריך לקדד את התוכן הנקלט ל-DivX. באתר של Haupauge כתוב שהאופציה קיימת עבור הכרטיס PVR150, אבל משום מה לא מצאתי אותה (בתוכנה WinTV שגם אותה ניסיתי להתקין האופציה מופיע באפור). מישהו יודע מה הפתרון?
תודה
1. התקנת MegaEPG עברה ללא בעיות, גם יבוא EPG של HOT מתבצע בהצלחה (אני רואה את ה-EPG בקובץ ה-XML שנוצר). אבל בשלב השלישי של קינפוג XMLTV importer מתקבלת ההודעה: " No programs found in XTML file". ניסיתי להוריד את EPG של YES – אותו הדבר. מה יכולה להיות הבעיה?
2. בקינפוג SageTV בשלב הגדרת EPG לא מופיעה השורה של ה-XTML שיצרתי (כמו שמופיע בתדריך של PopPy) – ישר רק EPG אמריקאיים. זה קשור לבעיה הקודמת? איך מתגברים?
3. קראתי כאן בפורום שאנשים הצליחו להתקין את IR Receiver ב- XP SP2 (אני צריך רק בלאסטר לשליטה בממיר ע"י התוכנה, ללא שלט). המחשב שלי מזהה את ה- IR Receiver, אבל לא מוצא את הדרייברים שלו. מצאתי ברשת כל מני טריקים כמו החלפת קבצים irbus לגרסאות אחרות – לא עובד...
4. אני צריך לקדד את התוכן הנקלט ל-DivX. באתר של Haupauge כתוב שהאופציה קיימת עבור הכרטיס PVR150, אבל משום מה לא מצאתי אותה (בתוכנה WinTV שגם אותה ניסיתי להתקין האופציה מופיע באפור). מישהו יודע מה הפתרון?
תודה
ויטלי
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
תוריד את הקובץ הזה:
http://www.lmgestion.net/content/Softwa ... /xmltv.dtd
ותשים אותו בספריה שנמצא הקובץ XML.
אתה יודע שהגירסה החינמית היא לא באמת יעילה, כי היא לא יכולה לרוץ אוטומטית, וזה לא הגיוני להריץ כל יום ידני.
צריך לתרום כמה יורו ואז מקבלים את הגירסה של התורמים.
http://www.lmgestion.net/content/Softwa ... /xmltv.dtd
ותשים אותו בספריה שנמצא הקובץ XML.
אתה יודע שהגירסה החינמית היא לא באמת יעילה, כי היא לא יכולה לרוץ אוטומטית, וזה לא הגיוני להריץ כל יום ידני.
צריך לתרום כמה יורו ואז מקבלים את הגירסה של התורמים.
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

תשובה ל 2.
הבעיה היא שכנראה התקנת את ה XMLTV IMPORTER לפני שהתקנת את ה SAGETV או שה SAGETV היה פתוח בזמן הזה.
לסגור את ה SAGETV
אפשרות ראשונה היא להסיר לחלוטין את ה XMLTV IMPORTER .
שעדיין ה SAGETV יהיה סגור, להתקין את ה XMLTV IMPORTER שוב, ואז לפתוח את ה SAGETV.
לעשות IMPORT ב XMLTV IMPORTER ואז להגדיר מקור EPG בתוך ה SAGETV.
אפשרות שנייה יותר פשוטה:
לסגור את ה SAGETV (גם SERVICES אם פתוח)
להיכנס לקובץ הזה :
C:\Program Files\SageTV\SageTV\Sage.properties
בעזרת NOTEPAD .
ולשנות את ה שורה הזו
epg/epg_import_plugin=
לזו
epg/epg_import_plugin=xmltv.XMLTVImportPlugin
הבעיה היא שכנראה התקנת את ה XMLTV IMPORTER לפני שהתקנת את ה SAGETV או שה SAGETV היה פתוח בזמן הזה.
לסגור את ה SAGETV
אפשרות ראשונה היא להסיר לחלוטין את ה XMLTV IMPORTER .
שעדיין ה SAGETV יהיה סגור, להתקין את ה XMLTV IMPORTER שוב, ואז לפתוח את ה SAGETV.
לעשות IMPORT ב XMLTV IMPORTER ואז להגדיר מקור EPG בתוך ה SAGETV.
אפשרות שנייה יותר פשוטה:
לסגור את ה SAGETV (גם SERVICES אם פתוח)
להיכנס לקובץ הזה :
C:\Program Files\SageTV\SageTV\Sage.properties
בעזרת NOTEPAD .
ולשנות את ה שורה הזו
epg/epg_import_plugin=
לזו
epg/epg_import_plugin=xmltv.XMLTVImportPlugin
היי, קודם כל אני כמובן מסכימה עם כל מילה של zovirax, הוא הגורו האמיתי לנושא.
שים לב לשני דגשים:
א. עכשיו שמתי לב שיש לי טעות במדריך, בסעיף 3.3 צריך לבחור את הקובץ megaepgw מאותה התיקייה שמצויינת במדריך, ולא את epgconfig כמו שמופיע בטעות במדריך.
ב. כמובן שהעדכון של MegaEPG צריך לעבור בהצלחה לפני שעושים ייבוא ב- XMLTV Importer, אחרת אין ממש מה לייבא.
אחרי ששני אלה תקינים ויש לך קובץ XML בגודל מכובד (תלוי כמובן בכמות הערוצים והמידע, מדובר במגה-חמישה מגה בערך לקובץ), רק אז תתחיל להתעסק עם Sage עצמה.
המלצה שלי? אם העזרה של zovirax לא תפתור את הבעיה תסיר הכל, תתקין את Sage בלי להגדיר אותה, תתקין את MegaEPG ותריץ אותה, תתקין את הImporter ותריץ אותו, ורק אז תגדיר את Sage. ככה תחסוך לעצמך את כאב הראש בלנסות להסיר ולהתקין כל פעם משהו אחר.
לגבי השלט - מהניסיון (הארוך והמתסכל) שלי, הפתרון היחיד שבסוף עבד הוא ייצוא של הקבצים מאחד העדכונים של MS והתקנת הדרייברים ידנית, אבל גם זה לא היה פשוט ודרש המון התעסקות. בכל מקרה, אם יש לך רסיבר שחור שכתוב עליו מלמטה SMK, כמוני, זה לא ממש יעזור כי ב- XP יש איתו בעיה של sticky keys שאי אפשר לפתור. אין לי את זה כרגע בשלוף, אבל יותר מאוחר אני אחפש את שם העדכון.
אגב, לפני כחודשיים דיברתי עם digitize, היבואן בארץ, והוא הבטיח שישלחו לי רסיבר מתאים ל- XP הביתה. אני עדיין מתקשרת אליו כל שבוע-שבועיים לשאול מתי אני אזכה לראות את הרסיבר המדובר וכל פעם נמסר לי שהוא יגיע ממש תוך שבוע...
שים לב לשני דגשים:
א. עכשיו שמתי לב שיש לי טעות במדריך, בסעיף 3.3 צריך לבחור את הקובץ megaepgw מאותה התיקייה שמצויינת במדריך, ולא את epgconfig כמו שמופיע בטעות במדריך.
ב. כמובן שהעדכון של MegaEPG צריך לעבור בהצלחה לפני שעושים ייבוא ב- XMLTV Importer, אחרת אין ממש מה לייבא.
אחרי ששני אלה תקינים ויש לך קובץ XML בגודל מכובד (תלוי כמובן בכמות הערוצים והמידע, מדובר במגה-חמישה מגה בערך לקובץ), רק אז תתחיל להתעסק עם Sage עצמה.
המלצה שלי? אם העזרה של zovirax לא תפתור את הבעיה תסיר הכל, תתקין את Sage בלי להגדיר אותה, תתקין את MegaEPG ותריץ אותה, תתקין את הImporter ותריץ אותו, ורק אז תגדיר את Sage. ככה תחסוך לעצמך את כאב הראש בלנסות להסיר ולהתקין כל פעם משהו אחר.
לגבי השלט - מהניסיון (הארוך והמתסכל) שלי, הפתרון היחיד שבסוף עבד הוא ייצוא של הקבצים מאחד העדכונים של MS והתקנת הדרייברים ידנית, אבל גם זה לא היה פשוט ודרש המון התעסקות. בכל מקרה, אם יש לך רסיבר שחור שכתוב עליו מלמטה SMK, כמוני, זה לא ממש יעזור כי ב- XP יש איתו בעיה של sticky keys שאי אפשר לפתור. אין לי את זה כרגע בשלוף, אבל יותר מאוחר אני אחפש את שם העדכון.
אגב, לפני כחודשיים דיברתי עם digitize, היבואן בארץ, והוא הבטיח שישלחו לי רסיבר מתאים ל- XP הביתה. אני עדיין מתקשרת אליו כל שבוע-שבועיים לשאול מתי אני אזכה לראות את הרסיבר המדובר וכל פעם נמסר לי שהוא יגיע ממש תוך שבוע...
היי PopPy,
קודם כל, חן-חן על התדריך המפורט שלך
.
.
ועוד שאלת ההבנה: למה בעצם אני צריך את XMLTV importer - הרי הקובץ XML נוצר ע"י MegaEPG? למה SageTV לא יכולה לפנות ישירות לקובץ זה?
קודם כל, חן-חן על התדריך המפורט שלך
זה מסביר... אני איש המחשבים, והרגשתי את עצמי הבל שלא יכול להתמודד עם התדריך המפורט...PopPy כתב: א. עכשיו שמתי לב שיש לי טעות במדריך, בסעיף 3.3 צריך לבחור את הקובץ megaepgw מאותה התיקייה שמצויינת במדריך, ולא את epgconfig כמו שמופיע בטעות במדריך....
השלב הזה תמיד עבר בהצלחה (בכל ניסיונותיי).ב. כמובן שהעדכון של MegaEPG צריך לעבור בהצלחה לפני שעושים ייבוא ב- XMLTV Importer...
בדיוק כך עשיתי כי פעלתי לפי התדריך שלךאחרי ששני אלה תקינים ויש לך קובץ XML בגודל מכובד (תלוי כמובן בכמות הערוצים והמידע, מדובר במגה-חמישה מגה בערך לקובץ), רק אז תתחיל להתעסק עם Sage עצמה.
המלצה שלי? אם העזרה של zovirax לא תפתור את הבעיה תסיר הכל, תתקין את Sage בלי להגדיר אותה, תתקין את MegaEPG ותריץ אותה, תתקין את הImporter ותריץ אותו, ורק אז תגדיר את Sage. ככה תחסוך לעצמך את כאב הראש בלנסות להסיר ולהתקין כל פעם משהו אחר....
קראתי ברשת על העדכון הזה, עשיתי בדיוק את מה שהומלץ (מציאת דרייברים עדכניים והתקנה ידנית) - וזה עזר כמו כוסות רוח למת. אין לי צורך בשלט, אני רוצה רק שהתוכנה תשלוט בהעברת ערוצים בממיר (אולי יש דרך אלטרנטיבית לעשות זאת?).לגבי השלט - מהניסיון (הארוך והמתסכל) שלי, הפתרון היחיד שבסוף עבד הוא ייצוא של הקבצים מאחד העדכונים של MS והתקנת הדרייברים ידנית, אבל גם זה לא היה פשוט ודרש המון התעסקות. בכל מקרה, אם יש לך רסיבר שחור שכתוב עליו מלמטה SMK, כמוני, זה לא ממש יעזור כי ב- XP יש איתו בעיה של sticky keys שאי אפשר לפתור. אין לי את זה כרגע בשלוף, אבל יותר מאוחר אני אחפש את שם העדכון....
ועוד שאלת ההבנה: למה בעצם אני צריך את XMLTV importer - הרי הקובץ XML נוצר ע"י MegaEPG? למה SageTV לא יכולה לפנות ישירות לקובץ זה?
ויטלי
בכיף, אני שמחה שזה עזר למישהו (טוב, בערך
).
אני לא יודעת מה ההסבר הטכני המדויק לצורך בimporter, אני מעריכה שבגדול, הimporter "מסדר" את קובץ הXML (את הערוצים אנחנו הרי רק מורידים עם MegaEPG אבל היא לא נותנת לך לבחור איזה ערוצים ייכנסו או לא, ובאיזה מספר..).
כדי להעביר ערוצים דרך התוכנה ולא דרך הממיר הדיגיטלי צריך שהבלאסטר (העינית שמתלבשת על הממיר הדיגיטלי של יס/הוט) יעבוד, והוא עובד דרך הרסיבר שמחובר למחשב, שכידוע לא מתפקד..
לא ציינת איזה גירסה יש לך של XP. ידוע שבMCE ובPro זה עובד בוודאות, לגבי Home Edition הדעות חלוקות ולא ברור אם זה יעבוד. אם יש לך XP MCE כדאי להתקין בכל מקרה בתור התחלה את הRollup 2 שמכיל הרבה עדכונים.
יש לי קצת בלגן בתיקייה שמכיל את כל הדרייברים והניסיונות האפשריים לגרום לרסיבר לעבוד, אבל תנסה משהו מהעדכונים הבאים של Windows:
WindowsXP-KB905213-x86-ENU
WindowsXP-KB912024-v2-x86-ENU
Q331913_WXP_SP2_x86_ENU
אחד מהשלושה האלה בוודאות עבד אצלי בXP MCE עם SP2 וגם על XP Pro עם SP2.
כשמתחילים את ההתקנה אמורה, בSP2,להופיע הודעת שגיאה שלא ניתן להתקין את העדכון. אבל עד שלוחצים על אישור שמבטל את ההתקנה, אפשר לאתר את הקבצים שנפרסים ממנו בתיקייה זמנית ב- C שתימחק ברגע שמאשרים את ביטול ההתקנה. נסה, בלי לאשר את ביטול ההתקנה, לאתר אותו לבד ע"י חיפוש של קובץ בשם irbus (יש גם inf וגם sys בשם הזה אם אני זוכרת נכון). רצוי שתאפשר קודם צפייה בקבצים מוסתרים. (שולחן הבקרה > אפשרויות תיקייה או משהו באותו סיגנון ותחת תצוגה תבחר "הצג קבצים מוסתרים".) את התיקייה הזמנית שמצאת תעתיק למקום אחר כדי שהיא לא תעלם, ותאשר את ביטול ההתקנה כדי שהזמנית תימחק.
במנהל ההתקנים לדעתי צריך להופיע לך פעם או פעמיים שיש רכיב חומרה לא מזוהה. אני לא זוכרת באיזה מהם בוחרים, לדעתי צריך להתחיל מזה שמופיע תחת USB ואז להמשיך לנוסף אבל אני לא בטוחה, וצריך לנסות.
במנהל ההתקנים בוחרים להתקין את הדרייבר ממיקום ספציפי, ואז בוחרים לחפש לבד את הדרייבר המתאים. משם בוחרים ב"מתוך דיסק.." , ניגשים למיקום שאליו העתקת את תוכן התיקייה הזמנית ואז צריך לנסות את קבצי הinf עד שמוצאים את הקובץ הנכון.
אם בחרת בקובץ הנכון יופיעו לך אופציות כמו Hauppauge WinTV PVR PCI II (26xxx) ו- MS eHome infrared receiver.
ברגע שזה יעבוד המחשב כבר יתקין אוטומטית את הדרייבר המתאים, ואולי ידרוש ממך שוב את המיקום של אותו קובץ ויראה כאילו הוא מתקין יותר מדרייבר אחד. זה תקין. כשזה יסתיים צריכים להופיע התקנים של Hauppauge תחת ההתקן של 'קול, וידיאו ומולטימדיה' ותחת Human interface device והתקן eHome משהו תחת הUSB.
אני לא זוכרת בדיוק את שמות הקבצים, ועד שהצלחתי לגרום לרסיבר לעבוד אני לא רוצה להריץ משהו מהם ולהרוס הכל. אבל אם תמצא את העדכון שאני מדברת עליו שלא ניתן להריץ על XP או MCE עם SP2, תחפש את שם העדכון יחד עם eHome או Hauppauge ואני בטוחה שתמצא הסבר יותר מפורט שאני גם פעלתי על פיו.
תבדוק גם את הלינק הזה:
http://www.snapstream.com/download/hard ... lation.asp
אני לא יודעת מה ההסבר הטכני המדויק לצורך בimporter, אני מעריכה שבגדול, הimporter "מסדר" את קובץ הXML (את הערוצים אנחנו הרי רק מורידים עם MegaEPG אבל היא לא נותנת לך לבחור איזה ערוצים ייכנסו או לא, ובאיזה מספר..).
כדי להעביר ערוצים דרך התוכנה ולא דרך הממיר הדיגיטלי צריך שהבלאסטר (העינית שמתלבשת על הממיר הדיגיטלי של יס/הוט) יעבוד, והוא עובד דרך הרסיבר שמחובר למחשב, שכידוע לא מתפקד..
לא ציינת איזה גירסה יש לך של XP. ידוע שבMCE ובPro זה עובד בוודאות, לגבי Home Edition הדעות חלוקות ולא ברור אם זה יעבוד. אם יש לך XP MCE כדאי להתקין בכל מקרה בתור התחלה את הRollup 2 שמכיל הרבה עדכונים.
יש לי קצת בלגן בתיקייה שמכיל את כל הדרייברים והניסיונות האפשריים לגרום לרסיבר לעבוד, אבל תנסה משהו מהעדכונים הבאים של Windows:
WindowsXP-KB905213-x86-ENU
WindowsXP-KB912024-v2-x86-ENU
Q331913_WXP_SP2_x86_ENU
אחד מהשלושה האלה בוודאות עבד אצלי בXP MCE עם SP2 וגם על XP Pro עם SP2.
כשמתחילים את ההתקנה אמורה, בSP2,להופיע הודעת שגיאה שלא ניתן להתקין את העדכון. אבל עד שלוחצים על אישור שמבטל את ההתקנה, אפשר לאתר את הקבצים שנפרסים ממנו בתיקייה זמנית ב- C שתימחק ברגע שמאשרים את ביטול ההתקנה. נסה, בלי לאשר את ביטול ההתקנה, לאתר אותו לבד ע"י חיפוש של קובץ בשם irbus (יש גם inf וגם sys בשם הזה אם אני זוכרת נכון). רצוי שתאפשר קודם צפייה בקבצים מוסתרים. (שולחן הבקרה > אפשרויות תיקייה או משהו באותו סיגנון ותחת תצוגה תבחר "הצג קבצים מוסתרים".) את התיקייה הזמנית שמצאת תעתיק למקום אחר כדי שהיא לא תעלם, ותאשר את ביטול ההתקנה כדי שהזמנית תימחק.
במנהל ההתקנים לדעתי צריך להופיע לך פעם או פעמיים שיש רכיב חומרה לא מזוהה. אני לא זוכרת באיזה מהם בוחרים, לדעתי צריך להתחיל מזה שמופיע תחת USB ואז להמשיך לנוסף אבל אני לא בטוחה, וצריך לנסות.
במנהל ההתקנים בוחרים להתקין את הדרייבר ממיקום ספציפי, ואז בוחרים לחפש לבד את הדרייבר המתאים. משם בוחרים ב"מתוך דיסק.." , ניגשים למיקום שאליו העתקת את תוכן התיקייה הזמנית ואז צריך לנסות את קבצי הinf עד שמוצאים את הקובץ הנכון.
אם בחרת בקובץ הנכון יופיעו לך אופציות כמו Hauppauge WinTV PVR PCI II (26xxx) ו- MS eHome infrared receiver.
ברגע שזה יעבוד המחשב כבר יתקין אוטומטית את הדרייבר המתאים, ואולי ידרוש ממך שוב את המיקום של אותו קובץ ויראה כאילו הוא מתקין יותר מדרייבר אחד. זה תקין. כשזה יסתיים צריכים להופיע התקנים של Hauppauge תחת ההתקן של 'קול, וידיאו ומולטימדיה' ותחת Human interface device והתקן eHome משהו תחת הUSB.
אני לא זוכרת בדיוק את שמות הקבצים, ועד שהצלחתי לגרום לרסיבר לעבוד אני לא רוצה להריץ משהו מהם ולהרוס הכל. אבל אם תמצא את העדכון שאני מדברת עליו שלא ניתן להריץ על XP או MCE עם SP2, תחפש את שם העדכון יחד עם eHome או Hauppauge ואני בטוחה שתמצא הסבר יותר מפורט שאני גם פעלתי על פיו.
תבדוק גם את הלינק הזה:
http://www.snapstream.com/download/hard ... lation.asp
תודה רבה על התשובה המושקעת
, מאד מעודד אותי שהבלאסטר חייב לעבוד תחת XP ( במחשב מותקנת XP Pro SP2). לגבי התקנת IR receiver - עשיתי בדיוק את מה שתארת (רק לא מצאתי את irbus.pnf בתיקיה לתוכה פרסטי את הארכיון rollup2, והקובץ כן נדרש לפי ההנחיות), וזה לא עבד. אולי התקנת XP מחדש תעזור.
הלינק שנתת בסוף הפוסט הוא חדש לי, אנסה אותו ביום ראשון (כפי שכתבתי, המחשב לא בבית).
אגב, את יודעת איך אפשר ללכוד ישרות ל-DivX ?
הלינק שנתת בסוף הפוסט הוא חדש לי, אנסה אותו ביום ראשון (כפי שכתבתי, המחשב לא בבית).
אגב, את יודעת איך אפשר ללכוד ישרות ל-DivX ?
ויטלי
לא, לא נתקלתי באופציה כזו. אם אני זוכרת נכון, גם האפשרות של דחיסה וקידוד לDivX או XviD שקיימת ב- Sage היא לא בדיוק דחיסה בזמן אמת. כל הרעיון הרי בPVR 150 הוא שהוא מבוסס על קידוד בחומרה, להוסיף קידוד בתוכנה פשוט ידרוש יותר מהמעבד ויפגע בביצועים של המחשב בזמן ההקלטה.
לא התעמקתי עדיין בנושא של קידודים ודילוג אוטומטי על פרסומות בעיקר כי אני במרבית המקרים לא שומרת את ההקלטות לתקופה ארוכה, אבל אם תשמע על דרך מוצלחת לקדד בפורמט קצת פחות תובעני מMPEG2 בזמן אמת תעדכן כאן בבקשה!
אני גם רוצה בהזדמנות לגלות מה הדרך הכי יעילה לדלג על פרסומות בזמן ההקלטה בלי שיהיו פספוסים מרגיזים.
לא התעמקתי עדיין בנושא של קידודים ודילוג אוטומטי על פרסומות בעיקר כי אני במרבית המקרים לא שומרת את ההקלטות לתקופה ארוכה, אבל אם תשמע על דרך מוצלחת לקדד בפורמט קצת פחות תובעני מMPEG2 בזמן אמת תעדכן כאן בבקשה!
אני גם רוצה בהזדמנות לגלות מה הדרך הכי יעילה לדלג על פרסומות בזמן ההקלטה בלי שיהיו פספוסים מרגיזים.
בסדר גמור, אם אמצע משהו - אעדכן.PopPy כתב: אם תשמע על דרך מוצלחת לקדד בפורמט קצת פחות תובעני מMPEG2 בזמן אמת תעדכן כאן בבקשה!
אני גם רוצה בהזדמנות לגלות מה הדרך הכי יעילה לדלג על פרסומות בזמן ההקלטה בלי שיהיו פספוסים מרגיזים....
אני יודע ש-PVR150 מקדד ל-MPEG2 ברמת חומרה, אבל לא איכפת לי להעמיס על מעבד המחשב את עבודת הקידוד, כי המחשב המדובר מיועד להקלטות בלבד ולאכסון החומר המוקלט.
ויטלי
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

ה SAGETV יכול לעשות קידוד אוטומטי ל DIVX מיד אחרי הקלטה, ולמחוק את הקובץ MPEG 2 המקורי.
לגבי ה XMLTV.
SAGETV לא תומך בקבלת מקור EPG מקובץ XML.
לכן יש XMLTV שהוא מכניס את ה EPG מ ה XML
תוכל לראות כאן:
http://forums.sagetv.com/forums/showthread.php?t=1484
כמובן שזה חינם.
הצרפתי שלנו (סטפאן) כתב את התוכנה XMLTV IMPORTER שאמורה לפשט את כל הסיפור, ולתת עוד כמה אפשריות מעולות שכוללות סידור של קטגוריות רייטינג ועוד.
לגבי ה XMLTV.
SAGETV לא תומך בקבלת מקור EPG מקובץ XML.
לכן יש XMLTV שהוא מכניס את ה EPG מ ה XML
תוכל לראות כאן:
http://forums.sagetv.com/forums/showthread.php?t=1484
כמובן שזה חינם.
הצרפתי שלנו (סטפאן) כתב את התוכנה XMLTV IMPORTER שאמורה לפשט את כל הסיפור, ולתת עוד כמה אפשריות מעולות שכוללות סידור של קטגוריות רייטינג ועוד.
Zovirax
תודה רבה, ביום ראשון אנסה זאת.
אני מאד מעריך את עזרתך ואת עזרתה של PopPy , מדובר בפרויקט שאני חייב לקדם ובלי עזרתכם זה היה לוקח לי הרבה יותר זמן (ואין לי אותו)
. לא פוסל אפשרות שאאלץ להמשיך להציק לכם בים א'
.
תודה רבה, ביום ראשון אנסה זאת.
אני מאד מעריך את עזרתך ואת עזרתה של PopPy , מדובר בפרויקט שאני חייב לקדם ובלי עזרתכם זה היה לוקח לי הרבה יותר זמן (ואין לי אותו)
ויטלי
OK, התקדמתי, אבל עדיין יש בעיות.
1. אין עברית ב-EPG– במקום טקסט מופיעות נקודות. ממשק ה- enabled - XP, בהגדרות השפה האופציה Extend support of advanced text services מסומנת, שפה של תוכנות non-Unicode – עברית.
2. אחרי שאני מוסיף ערוץ דרך MegaEPG ומעדכן את הערוצים ב- XMLTV importer, הערוץ הנוסף לא מופיע ב-EPG של SageTV (אפילו אחרי אתחול המחשב).
3. לא מצאתי ב- SageTV אופצית ההמרה האוטומטית ל-DivX למרות שעברתי על כל התפריטים.
4.עדיין לא הצלחתי להתקין את IR Receiver, אבל כאן עדיין לא ויתרתי: כעת אני מפרמט את המחשב כדי להתקין את XP מחדש ולנסות התקנת הרסיבר על מערכת נקייה.
נ.ב. PopPy, הקישור ל- XMLTV importer בתדריך שלך (בעמוד הראשון) שגוי – הוא מביא ל-Beyond TV version במקום SageTV
1. אין עברית ב-EPG– במקום טקסט מופיעות נקודות. ממשק ה- enabled - XP, בהגדרות השפה האופציה Extend support of advanced text services מסומנת, שפה של תוכנות non-Unicode – עברית.
2. אחרי שאני מוסיף ערוץ דרך MegaEPG ומעדכן את הערוצים ב- XMLTV importer, הערוץ הנוסף לא מופיע ב-EPG של SageTV (אפילו אחרי אתחול המחשב).
3. לא מצאתי ב- SageTV אופצית ההמרה האוטומטית ל-DivX למרות שעברתי על כל התפריטים.
4.עדיין לא הצלחתי להתקין את IR Receiver, אבל כאן עדיין לא ויתרתי: כעת אני מפרמט את המחשב כדי להתקין את XP מחדש ולנסות התקנת הרסיבר על מערכת נקייה.
נ.ב. PopPy, הקישור ל- XMLTV importer בתדריך שלך (בעמוד הראשון) שגוי – הוא מביא ל-Beyond TV version במקום SageTV
ויטלי
1. צריך לאפשר את העברית ב- sage.. אני אפילו לא בטוחה שכללתי את זה במדריך, אבל צריך לשנות את הערך של 3D באחד מקבצי ההגדרות של התוכנה. אני לא זוכרת בע"פ איפה זה, אבל תחפש בפורום על עברית ב- Sage ואני מאמינה שתמצא די בקלות מה צריך לשנות שם.vitalyi כתב:OK, התקדמתי, אבל עדיין יש בעיות.
נ.ב. PopPy, הקישור ל- XMLTV importer בתדריך שלך (בעמוד הראשון) שגוי – הוא מביא ל-Beyond TV version במקום SageTV...
2. נתת לו מספר ב- XMLTV? ווידאת שהשינויים בXMLTV נישמרו?
4. לא יודעת עד כמה פירמוט יעזור... זה עניין של הרבה ניסוי וטעייה.
האפשרות הכי פשוטה, אגב, אם זה לא היה ברור היא פשוט להחליף את הרסיבר לכזה שמתאים לXP. יש אנשים שהצליחו להחליף אותו דרך החנות שממנה קנו ויש כמה שהצליחו דרך היבואן של Hauppauge בארץ, digitize. אישית אני רודפת אחריו כבר לפחות חודשיים בניסיון לקבל את הרסיבר המתאים...
ותודה, אני אוסיף את זה לעוד כמה תיקונים שאני צריכה לעשות.
OKPopPy כתב: 1. צריך לאפשר את העברית ב- sage.. אני אפילו לא בטוחה שכללתי את זה במדריך, אבל צריך לשנות את הערך של 3D באחד מקבצי ההגדרות של התוכנה. אני לא זוכרת בע"פ איפה זה, אבל תחפש בפורום על עברית ב- Sage ואני מאמינה שתמצא די בקלות מה צריך לשנות שם....
כן, ווידאתי שהשינויים נשמרו ונתתי מספר לערוץ הנוסף (שמתי לב שללא מספר הנתונים אינם מתעדכנים).2. נתת לו מספר ב- XMLTV? ווידאת שהשינויים בXMLTV נישמרו?...
הערכה שלי לכאורה מתאימה ל-XP (כך כתוב אפילו על התקליטור המצורף), אבל מי יודע - אולי הרסיבר דווקא לא... אנסה לבדוק את הסוגיה.לא יודעת עד כמה פירמוט יעזור... זה עניין של הרבה ניסוי וטעייה.
האפשרות הכי פשוטה, אגב, אם זה לא היה ברור היא פשוט להחליף את הרסיבר לכזה שמתאים לXP. יש אנשים שהצליחו להחליף אותו דרך החנות שממנה קנו ויש כמה שהצליחו דרך היבואן של Hauppauge בארץ, digitize. אישית אני רודפת אחריו כבר לפחות חודשיים בניסיון לקבל את הרסיבר המתאים......
ועוד הפעם - תודה.
נ.ב. מה שאני לא מבין – איך בן אדם שפוי יכול בהתנדבות להיכנס למיטה החולה הזו (הקלטות ב-HTPC) כאשר DVR נותן מענה כל כך פשוט ונוח
ויטלי
2. אז באמת שאין לי רעיון.
3. עזוב את מה שכתוב על הקופסה, זה זהה בכולן.
ההבדל הוא ברסיבר. אם הוא שחור, ושל SMK - תהיה בעיה להתקין ושום דבר לא יפתור את המקשים הדביקים.
יש דגם שחור אחר שמתאים לXP, והאפור הישן יותר מתאים להכל..
נ.ב.
בן אדם שפוי יכול בהתנדבות להיכנס לזה בלי לדעת שהוא יצטרך לריב עם הרסיבר שלו במשך חודשים.
הקינפוג של התוכנות הוא באמת לא כזה סיפור נורא, וישגם הרבה אנשים שמסתפקים בMCE/VMC ולא צריכים להתעסק עם כל השטויות האלה.
3. עזוב את מה שכתוב על הקופסה, זה זהה בכולן.
ההבדל הוא ברסיבר. אם הוא שחור, ושל SMK - תהיה בעיה להתקין ושום דבר לא יפתור את המקשים הדביקים.
יש דגם שחור אחר שמתאים לXP, והאפור הישן יותר מתאים להכל..
נ.ב.
בן אדם שפוי יכול בהתנדבות להיכנס לזה בלי לדעת שהוא יצטרך לריב עם הרסיבר שלו במשך חודשים.
הקינפוג של התוכנות הוא באמת לא כזה סיפור נורא, וישגם הרבה אנשים שמסתפקים בMCE/VMC ולא צריכים להתעסק עם כל השטויות האלה.