מחפש המלצה למערכת מולטימדיה לרכב (DVD, GPS וכו')

אודיו, וידאו, מולטימדיה, SPL, EMMA, ניווט, מידע מבוסס מיקום וכל גאדג'ט לרכב.
שלח תגובה
kiskh פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,

אני משתמש פאסיבי באתר וזו ההודעה הראשונה שלי :)

התחדשתי במאזדה MX5 ואני מעוניין לרכוש מערכת מולטימדיה שלמה (2Din), ומכוון שאין לי מושג בנושא אני פונה אליכם, המומחים.

הדרישות הן:

- אפשרות להתקין תוכנת ניווט של iGo (ד"א, יש אלטרנטיבה עדיפה ?)
- ניגון DVD (רצוי גם DIVX אך לא חובה)
- סאונד טוב
- חיבור ל-iPod
- אפשרות לשליטה מהכפתורים של ההגה (גם אם יש צורך במתאם כלשהו)
- אפשרות חיבור למצלמת רוורס
- BT

אני לא סגור על תקציב. בנתיים שמתי עיין על Clarion MAX675VDII (מקבילו האירופאי זכה ב-EISA 07).

הקניה תתבצע בארה"ב (אני מודע לעניין הבדלי התדרים).

uknowmy
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2402
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #2 

תשמע אני בררתי הרבה מאד על הנושא ויש לפיוניר מסך 2DIN שהוא היחיד בארץ עדיין שהGPS שלו במסך נגיעה והGPS הוא של חברת IGO הם התחילו לעבוד איתם ביחד, אתה יכול לראות את המסך באתר של פיוניר בארץ ושמה יש לך קישור למתאם בלוטוס ולGPS תחפש תמצא, בקיצור התקשרתי לחברה והם רוצים על המסך 10,000 ועל הGPS 4,000 אז זה נראה לי מוגזם ומישהו פה אמר לי בנושא שפתחתי שהוא גם בדק את כל הנושא המסובך הזה והגיע למסכנה שהיא דרך אגב נורא חכמה שעדיף לקנות מסך נגיעה רגיל של איזושהי חברה שתרצה ולחבר אליו מחשב נייד פשוט וכמה שיותר קטן בשביל לא לבזבז מקום ולהתקין אותו מתחת לכיסא או בתא כפפות או בתא מטען ולחבר אותו פשוט למסך הכל יעלה לך 6000 בערך תלוי איזה איכות של מוצרים תיקח, ולמחשב אפשר לחבר בלוטוס אפשר להוריד תוכונת חינמיות של GPS ויש לך DVD ואת כל מה שאתה רוצה כבר במחשב אז אפילו דיסקים אתה בקושי תיהיה צריך להכניס, בקיצור רעיון מצויין, אני עדיין לא התחלתי עם כל זה כי אני קצת עסוק בזמן האחרון אבל בעיקרון אני מתכוון לעשות את זה בזמן הפנוי שלי, בכל מקרה תעדכן אותי בכל מה שאתה עושה בנושא הזה מעניין אותי לשמוע איך יצא.

שלח תגובה

חזור אל “Infotainment - מולטימדיה וגאדג'טים לרכב”