אחרי שחיברתי את המקרן בהצלחה למחשב (כרגע עם כבל VGA שהיה לי, אבל מתכנן לקנות כבל DVI ל-HDMI), רציתי גם לחבר את הטלוויזיה.
אין לי ממיר, אלא כבלים אנאלוגיים (אני יודע שזו איכות פחות טובה, אבל כרגע זה מה יש...)
לטלויזיה עצמה ישנה יציאת SCART, והיה לי כבר זמן מה מתאם מ-SCART עם היציאות הבאות: אודיו (2RCA), וידאו (RCA) ו-SVIDEO. אני משתמש במתאם בהצלחה להעברת אודיו למגבר.
כשחיברתי למקרן נתקלתי בתופעות הבאות:
1. ב-SVIDEO התמונה ברורה מאוד, אבל שחור-לבן (בכל הערוצים).
2. ב-RCA התמונה צבעונית, אבל ממש מרצדת - יש מעין קווים גליים על כל התמונה.
ניסיתי את שתי השיטות עם שני כבלים שונים ואותה תוצאה.
מה עושים?
ראיתי בחנויות מתאם של SCART לקומפוננט - האם זה יעזור? (אבל אז מה עם האודיו)?בנוסף ראיתי כבלים של SCART לקומפוננט/SVIDEO/RCA - האם אלו יעזרו או שיעשו את אותה התופעה?
אם זה עוזר אז הטלוויזיה היא Hyundai מסך CRT בגודל 25 אינץ' (מהסוג שמכרו בדיוטי פרי ב-200$ לפני כמה שנים...)
תמונה מרצדת או שחורה-לבנה בחיבור SCART
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
1. לגבי ה-SVIDEO ראה את התשובה שלי:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... %2A#516806
2. לגבי הגלים - זה GROUNDLOOP קלאסי.
קרא את המאמר בנושא.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... %2A#516806
2. לגבי הגלים - זה GROUNDLOOP קלאסי.
קרא את המאמר בנושא.
הי מרטין,
1. התגובה שכתבת שם דיברה על חיבור SVIDEO לקומפוזיט. אני מדבר על חיבור SVIDEO ל-SVIDEO עם כבל שעבד לי בצורה טובה מאוד כשחיברתי את המחשב לטלויזיה (אבל אז כמובן הטלויזיה שימשה כיעד, ועכשיו היא למעשה המקור של השידור). בקיצור גם אם התשובה שלך אמורה לכלול את המקרה הזה - אשמח אם תוכל לפרט מה אני אמור לעשות.
2. לגבי GROUNDLOOP - קראתי את המאמר - האם אני אמור לחבר לחבר איזה בורג בטלויזיה לבורג במקרן באמצעות כבל מוליך? או שהכוונה היא לחבר שני ברגים באותו מכשיר (ואז צריך בשניהם או באחד מהם?)
תודה,
אופיר.
1. התגובה שכתבת שם דיברה על חיבור SVIDEO לקומפוזיט. אני מדבר על חיבור SVIDEO ל-SVIDEO עם כבל שעבד לי בצורה טובה מאוד כשחיברתי את המחשב לטלויזיה (אבל אז כמובן הטלויזיה שימשה כיעד, ועכשיו היא למעשה המקור של השידור). בקיצור גם אם התשובה שלך אמורה לכלול את המקרה הזה - אשמח אם תוכל לפרט מה אני אמור לעשות.
2. לגבי GROUNDLOOP - קראתי את המאמר - האם אני אמור לחבר לחבר איזה בורג בטלויזיה לבורג במקרן באמצעות כבל מוליך? או שהכוונה היא לחבר שני ברגים באותו מכשיר (ואז צריך בשניהם או באחד מהם?)
תודה,
אופיר.