כאילו שאנשים שעובדים עם ויסטה , לא יודעים את זה
מיקרוסופט מודה: ישנם תהליכים שבהם חלונות XP מהירה מוויסטה
דווקא הכתבה הזאת מטיבה מאוד עם ויסטה
ומיקרוסופט ,לדעתי ,היו חותמים על התוצאות האלה
ומיקרוסופט ,לדעתי ,היו חותמים על התוצאות האלה
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ויש תהליכים שבהם Windows 2000 מהירה יותר מ XP שלא לדבר על היללות שהיו כש OSX שוחרר למקינטוש.
אותי פחות מעניין נושא הביצועים נטו (אחרי שנפתרה לי הבעיה של קצב העברות ברשת) והרבה יותר מטריד אותי שממשק המשתמש ב VMC פשוט מפריע
אותי פחות מעניין נושא הביצועים נטו (אחרי שנפתרה לי הבעיה של קצב העברות ברשת) והרבה יותר מטריד אותי שממשק המשתמש ב VMC פשוט מפריע
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
מה מיטיב עם מיקרוסופט בדיוק ?osherov כתב:דווקא הכתבה הזאת מטיבה מאוד עם ויסטה
ומיקרוסופט ,לדעתי ,היו חותמים על התוצאות האלה...
אחרי 5 שנות פיתוח של מערכת הפעלה מה שהם שיחררו זה מערכת שצריך מחשב על בשביל להריץ אותה ולקבל שיפור באחוזים בודדים לעומת מערכת ההפעלה הקודמת ?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

ה baseline אינו זהה. vista זה לא XP עם שינויים בממשק המשתמש בדיוק כמו ש XP לא הייתה 2000 בתחפושת.dudib כתב:מה מיטיב עם מיקרוסופט בדיוק ?osherov כתב:דווקא הכתבה הזאת מטיבה מאוד עם ויסטה
אחרי 5 שנות פיתוח של מערכת הפעלה מה שהם שיחררו זה מערכת שצריך מחשב על בשביל להריץ אותה ולקבל שיפור באחוזים בודדים לעומת מערכת ההפעלה הקודמת ?...
כל מודל הדרייברים שונה, האודיו ו TCP.IP stack שונים ועוד ועוד.
בדיוק כמו ש Catskinner רשם זה הרי לא נבנה רק כדי לקבל מהירות גבוה יותר אלא כדי לקבל מגוון יכולות ותוספות שלא קיימות במערכת ההפעלה הקודמת (כגון ממשק Aero ו EVR ו DirectX 10 , הבטחה גבוה יותר, Windows Search , VMC, Windows Presentation Foundation, ועוד ועוד)dudib כתב:מה מיטיב עם מיקרוסופט בדיוק ?osherov כתב:דווקא הכתבה הזאת מטיבה מאוד עם ויסטה
אחרי 5 שנות פיתוח של מערכת הפעלה מה שהם שיחררו זה מערכת שצריך מחשב על בשביל להריץ אותה ולקבל שיפור באחוזים בודדים לעומת מערכת ההפעלה הקודמת ?...
dudib, הרי גם DOS 6.22 (מישהו זוכר
ולמרות כל הנאמר ,לדעתי כנראה, שויסטה באמת לא מספקת את הסחורה ולדעתי בפרספקטיבת הזמן המערכת הזאת לא תתפוס למרות השיווק הסופר אגרסיבי של MS (מזכיר לי קצת את מה שקרה עם ה Windows ME)
-
dudib
- חבר מכור קשה

osherov
מסכים עם כל מה שאמרת ועוד : זה שכל כך מהר ממהרים להציג את windows 7 vienna ולהכריז עליה כמערכת הבאה תוך שנתיים ועוד עם מערכת הקבצים winfs שהייתה אמורה להיות ב-vista , זה קמת מצנן את השמחה והרצון להיות שפן נסיונות על ויסטה
מסכים עם כל מה שאמרת ועוד : זה שכל כך מהר ממהרים להציג את windows 7 vienna ולהכריז עליה כמערכת הבאה תוך שנתיים ועוד עם מערכת הקבצים winfs שהייתה אמורה להיות ב-vista , זה קמת מצנן את השמחה והרצון להיות שפן נסיונות על ויסטה
dudib,
מה שכן אני מודה ומתוודא שבתור מישהו שחייב להיות בחזית אז נשברתי
וחטאתי בברית עם הויסטה אצלי בבית
(כרגע אני עוד מחזיק את עצמי עם הזמנת ה YesHD אבל כנראה שזה חזק ממני ולא יהיה מנוס למרות הכול
)
מה שכן אני מודה ומתוודא שבתור מישהו שחייב להיות בחזית אז נשברתי
וחטאתי בברית עם הויסטה אצלי בבית
(כרגע אני עוד מחזיק את עצמי עם הזמנת ה YesHD אבל כנראה שזה חזק ממני ולא יהיה מנוס למרות הכול
- Star-Blazer
- חבר ותיק

- תגובות: 1104
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
יש לי ויסטה בבית... אפילו חוקית.
אחרי שמורידים את כל העידכונים... ויש הרבה המערכת משתפרת פלאים ולטעמי ממש לא נופלת מהויסטה.
לא מבין את ה "עליהום" הזה...
נראה לישזה בעיקר סתם כי כיף להגיד שאתה שונא מיקרוסופט.....
אחרי שמורידים את כל העידכונים... ויש הרבה המערכת משתפרת פלאים ולטעמי ממש לא נופלת מהויסטה.
נראה לישזה בעיקר סתם כי כיף להגיד שאתה שונא מיקרוסופט.....
-
dudib
- חבר מכור קשה

תאמין לי שאני לא אומר את זה סתם כי אני "שונא את מיקרוסופט" אנחנו מנסים אצלנו בעבודה לעבור לויסטה כבר כמה חודשים בליווי צמוד של מיקרוסופט עם אנשים של מיקרוסופט ישראל שיושבים אצלנו על בסיס שבועי כולל יצירות IMAGES של מחשבים להפצה חיה ועבודה עם softgrid וכו ' ועוד כל מיני תכונות שויסטה היתה אמורה לבצע ולהקל את המעבר , אתה יכול להבין מזה שאני יושב במעבדה מול ויסטות ו-XP בכמויות ומבצעים עליהם כל מיני נסיונות אני רק יכול להגיד לך שאת רוב ההבטחות שהבטיחו על המעבר הקל בין מערכות ההפעלה אפשר כבר לבטל (זה פשוט לא קורה).Star-Blazer כתב:יש לי ויסטה בבית... אפילו חוקית.
נראה לישזה בעיקר סתם כי כיף להגיד שאתה שונא מיקרוסופט........
ואני לא מדבר בכלל על תאימות ועל עוד הרבה דברים שאין לי כבר כוח לחשוב עליהם אפילו.
ובעיקרון זה הסיבה מדוע אני עדיין לא שם ויסטה אצלי בבית , היא פשוט עדיין לא בשלה.
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
לפני כמה שבועות פשוט נשבר לי ממערכות ווינדוס.
עשיתי גיבויים, ופירמטתי את המחשב, התקנתי לינוקס, וראה זה פלא, המחשב לא נתקע, המערכת הפעלה לא אוכלת חצי מהזיכרון, התוכנות לא נתקעות סתם, סרטים מנוגנים פיקס, סטרימינג זז הרבה יותר מהר, יש מלא אפקטים שווינדוס רק יחלמו עליהם, ואולי מקינטוש יצליחו לעמוד בקצב, יש יותר מדסקטופ אחד.
והכי חשוב, הכל בצבע ורוד!
אם צריך איזו תוכנה מווינדוס WINE עודה עבודה מצויינת, אבל לגעתי התוכנות של לינוקס הרבה יותר טובות מהתוכנות של ווינדוס,
כרגע יש לי דואל בוט במחשב, וגם XP מותקן, אבל חוץ מלבדוק שהווינדוס עובד לא יצא לי להשתמש בו!
הדבר שאני הכי מתחרטת עליו זה שהקצתי לווינדוס 30 גיגה ולא פחות,
עכשיו אני רוצה להתקין את המדיה סנטר.
עשיתי גיבויים, ופירמטתי את המחשב, התקנתי לינוקס, וראה זה פלא, המחשב לא נתקע, המערכת הפעלה לא אוכלת חצי מהזיכרון, התוכנות לא נתקעות סתם, סרטים מנוגנים פיקס, סטרימינג זז הרבה יותר מהר, יש מלא אפקטים שווינדוס רק יחלמו עליהם, ואולי מקינטוש יצליחו לעמוד בקצב, יש יותר מדסקטופ אחד.
והכי חשוב, הכל בצבע ורוד!
אם צריך איזו תוכנה מווינדוס WINE עודה עבודה מצויינת, אבל לגעתי התוכנות של לינוקס הרבה יותר טובות מהתוכנות של ווינדוס,
כרגע יש לי דואל בוט במחשב, וגם XP מותקן, אבל חוץ מלבדוק שהווינדוס עובד לא יצא לי להשתמש בו!
הדבר שאני הכי מתחרטת עליו זה שהקצתי לווינדוס 30 גיגה ולא פחות,
עכשיו אני רוצה להתקין את המדיה סנטר.
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
- biss
- חבר ותיק

- תגובות: 1574
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
dudib כתב:osherov
מסכים עם כל מה שאמרת ועוד : זה שכל כך מהר ממהרים להציג את windows 7 vienna ולהכריז עליה כמערכת הבאה תוך שנתיים ועוד עם מערכת הקבצים winfs שהייתה אמורה להיות ב-vista , זה קמת מצנן את השמחה והרצון להיות שפן נסיונות על ויסטה...
העובדה היא שבינתיים למרות השיווק המטורף, הדחיפה דרך הלפטופים, והניסיון להוריד את XP מהמדפים, עקב דרישת הקהל מממשיכים למכור (כן קונים
בין כך ובין כך, לפחות עד שיצא SP1 הסופי לויסטה ויתכן שאף SP2, לרוב השימושים אין ממש טעם לעבור לויסטה ויתרה מזאת, זו פשוט טעות.
באשר אלי, עוד לפני כמה חודשים אמרתי שאני מקווה שכמו שעברתי מה- 98 ל- XP, אקפוץ ישר מה- XP ל- windows 7 vienna. כמובן שבהתייחס להבטחות של MC לגבי מועד יציאת ויסטה מול המציאות, ייתכן שהדבר ישנה גם הפעם, כך שהכל יבחר לפי התנהגות ויסטה למשך זמן לאחר החבילה/ות.
לבקשת המערכת, החתימה בעריכה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אצלי המחשב היחיד בבית שעדיין XP הוא דווקא זה שמשמש אותי כ HTPC ראשי. מאז שפתרתי את בעיית ה Tearing ב VMR9 תחת XP אין לי שום מוטיבציה לעבור ל vista. מבחינתי הממשק ב VMC מתחכם ומתוסבך במקום הפשטות והישירות של MCE וגם אין לי בעיות של חוסר יציבות או תקלות שידחפו אותי לכיוון שינוי במערכת.
עבור HTPC היתרון היחיד שיש ל vista על פני XP זה renderer טוב יותר ומערכת אודיו משופרת. את בעיית ה renderer פתרתי כמעט לחלוטין. עם הבעיות האודיו ב XP אני יכול להסתדר אבל אני לא יכול עם המוזרויות והתסכולים שיש לי מה VMC.
עבור HTPC היתרון היחיד שיש ל vista על פני XP זה renderer טוב יותר ומערכת אודיו משופרת. את בעיית ה renderer פתרתי כמעט לחלוטין. עם הבעיות האודיו ב XP אני יכול להסתדר אבל אני לא יכול עם המוזרויות והתסכולים שיש לי מה VMC.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.