כרטיס קול של ASUS שתומך בפורמטי ה HD חדשים
באמת הגיע הזמן,
אבל שים לב שהוידאו לכרטיס הקול יגיע מכרטיס המסך (דרך חיבור HDMI נוסף שקיים בכרטיס
)ואז הוידאו יאוחד עם האודיו לבניית הערוץ המשלוב שיצא החוצה ביציאת HDMI נוספת
רק לעניין הזה אני צופה לא מעט בעיות שיתרחשו בתהליך זה (תאר לך עכשיו תהליך הזדהות והעברת מפתחות לצורך עבודה עם תוכן מוגן, HDCP )
אבל שים לב שהוידאו לכרטיס הקול יגיע מכרטיס המסך (דרך חיבור HDMI נוסף שקיים בכרטיס
רק לעניין הזה אני צופה לא מעט בעיות שיתרחשו בתהליך זה (תאר לך עכשיו תהליך הזדהות והעברת מפתחות לצורך עבודה עם תוכן מוגן, HDCP )
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
מן הסתם זה איזשהו פתרון ביניים, עד שיגיע פתרון בצורת כרטיס אחד.osherov כתב:באמת הגיע הזמן,
אבל שים לב שהוידאו לכרטיס הקול יגיע מכרטיס המסך (דרך חיבור HDMI נוסף שקיים בכרטיס)ואז הוידאו יאוחד עם האודיו לבניית הערוץ המשלוב שיצא החוצה ביציאת HDMI נוספת
![]()
רק לעניין הזה אני צופה לא מעט בעיות שיתרחשו בתהליך זה (תאר לך עכשיו תהליך הזדהות והעברת מפתחות לצורך עבודה עם תוכן מוגן, HDCP )...
זו הצהרת כוונות שבטח נועדה להראות שהם הראשונים.
אגב בקריאה נוספת נראה לי שיש שם טעות והכרטיס לא מקבל HDMI מכרטיס המסך אלא DVI (שמעביר רק וידאו)
הכרטיס מוציא החוצה HDMI תקני (כנראה דרך מתאם)
הכרטיס מוציא החוצה HDMI תקני (כנראה דרך מתאם)
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
אריה,osherov כתב:אגב בקריאה נוספת נראה לי שיש שם טעות והכרטיס לא מקבל HDMI מכרטיס המסך אלא DVI (שמעביר רק וידאו)
הכרטיס מוציא החוצה HDMI תקני (כנראה דרך מתאם)...
לפי מה שהבנתי מדובר ב-2 כרטיסים שונים.
העליון הוא כרטיס הקול, והתחתון הוא סוג של מעבד תמונה כלשהו.
אכן כן (כמו ש MarioMan רשם)theAman כתב:אריה,osherov כתב:אגב בקריאה נוספת נראה לי שיש שם טעות והכרטיס לא מקבל HDMI מכרטיס המסך אלא DVI (שמעביר רק וידאו)
הכרטיס מוציא החוצה HDMI תקני (כנראה דרך מתאם)...
לפי מה שהבנתי מדובר ב-2 כרטיסים שונים.
העליון הוא כרטיס הקול, והתחתון הוא סוג של מעבד תמונה כלשהו....
התחתון הוא מעבד וידאו כלשהו