למה pre?
טוב, אז ה-Trends 10.1 השני שלי כבר בארץ ועומדות בפני כמה אפשרויות:
1. להפוף כל מגבר לפאור ע"י גימפור ולהוסיף pre.
2. לוותר על פרה ולהשתמש בווליום נפרד לכל ערוץ (לא נח).
3. לגמפר כמו ב-1 ולהשתמש בווליום של המקור הדיגיטאלי (משרשור קודם מסתמן כפתרון פחות איכותי).
מכיוון שאני משתמש במקור אחד או שניים (SB3, CDP) ויש באפשרותי לחבר אותם דרך DAC בעל שני ערוצים - אין עבורי משמעות לריבוי המקורות ב-pre. אם כך, מלבד נוחות, למה כדאי להשתמש ב-pre?האם הוא יתן לי משהו מלבד נוחות?
אם כן - יש המלצות?
1. להפוף כל מגבר לפאור ע"י גימפור ולהוסיף pre.
2. לוותר על פרה ולהשתמש בווליום נפרד לכל ערוץ (לא נח).
3. לגמפר כמו ב-1 ולהשתמש בווליום של המקור הדיגיטאלי (משרשור קודם מסתמן כפתרון פחות איכותי).
מכיוון שאני משתמש במקור אחד או שניים (SB3, CDP) ויש באפשרותי לחבר אותם דרך DAC בעל שני ערוצים - אין עבורי משמעות לריבוי המקורות ב-pre. אם כך, מלבד נוחות, למה כדאי להשתמש ב-pre?האם הוא יתן לי משהו מלבד נוחות?
אם כן - יש המלצות?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- audiofreak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 321
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
- יצירת קשר:
(Y)
ואם אין לך וואדיה, אז תחבר פרה אקטיבי רציני או אטניואטור איכותי -אך האחרון לא יוסיף דינאמיות, רק נקיון, שקיפות ושקט.
אודיופריק, יבואני JL AUDIO , LUXMAN ועוד מותגים מובילים. עדנים, משק 7 טל: 0542456056 www.audiofreak.co.il
Re: (Y)
כל פעם לומדים משהו חדש. תוכל לומר כמה מילים על אטניואטור או לפחות איך מאייתים אותו באנגלית - בעברית גוגל לא נתן יותר מדי מידע.audiofreak כתב:ואם אין לך וואדיה, אז תחבר פרה אקטיבי רציני או אטניואטור איכותי -אך האחרון לא יוסיף דינאמיות, רק נקיון, שקיפות ושקט....
תודה
OK, באנגלית attenuator. נראה שזה בדיוק מה שאני צריך - רק שמשום מה המחירים דומים ל-pre זולים. מה בעצם ההבדל? האם attenuator זה מה שנקרה פרה-פאסיבי?
מרטין, ב-TA הראשון שלי החלפתי את הפוטנציומטר באיכותי יותר וכוונתי לעשות זאת גם בחדש. יש עוד חלקים ל"פרה" שלו?
מרטין, ב-TA הראשון שלי החלפתי את הפוטנציומטר באיכותי יותר וכוונתי לעשות זאת גם בחדש. יש עוד חלקים ל"פרה" שלו?
- audiofreak
-
- עוסק בתחום

- יצירת קשר:
כן, זהו למעשה פרה פאסיבי
כל שימוש בבורר בלבד, הוא למעשה פרה פאסיבי.
Attenuator - הוא למעשה מבנה שונה של בורר, באיכות טובה יותר לרב מפוטנציומטר רגיל.
בד"כ הוא במבנה של סטפים
Attenuator - הוא למעשה מבנה שונה של בורר, באיכות טובה יותר לרב מפוטנציומטר רגיל.
בד"כ הוא במבנה של סטפים
אודיופריק, יבואני JL AUDIO , LUXMAN ועוד מותגים מובילים. עדנים, משק 7 טל: 0542456056 www.audiofreak.co.il
מצאתי את ה אטניואטור הבא:
http://www.goldpt.com/sa1.html
נראה לא זול ביחס למיעוט האלקטרוניקה.
מישהו יכול להמליץ על מכשירים נוספים? - עדיף בארץ.
http://www.goldpt.com/sa1.html
נראה לא זול ביחס למיעוט האלקטרוניקה.
מישהו יכול להמליץ על מכשירים נוספים? - עדיף בארץ.
- audiofreak
-
- עוסק בתחום

- יצירת קשר:
למיטב ידיעתי, אין בארץ מגוון
תודה, audiofreak, אבל מה שאני מחפש זה קופסא שתיתן פתרון של ווליום פלוס כניסת RCA אחת - וכמובן יציאה. לכן פרה פסיבי או אוטניואטור (פרה אקטיבי - פחות) מתאימים, רק שאני מעונין בפתרון מינימלי (ללא הוצאת אלפים על פרה).
כרגע על הפרק הפרה של Kingrex ב-360$ והאטניואטור הזה http://www.goldpt.com/sa1.html שאת שניהם לא שמעתי.
הייתי שמח לשמוע על אפשרויות נוספות.
כרגע על הפרק הפרה של Kingrex ב-360$ והאטניואטור הזה http://www.goldpt.com/sa1.html שאת שניהם לא שמעתי.
הייתי שמח לשמוע על אפשרויות נוספות.
לדעתי במקרה שלך פרה פסיבי לא יעזור. אתה בעצם מוסיף עוד רכיב בדרך ובעצם ללא סיבה. בנוסף אתה מוסיף עוד שטקרים.
פרה פסיבי טוב הוא פתרון שרבים יהנו ממנו אבל נראה לי שאצלך זה לא המצב.
אם אתה שולט בהלחמות, אולי תנסה לאחד את שני המגברים ולהרכיב להם במקום שני הפוטים הסטראו שלהם אחד טוב סטראו.
יהיה יותר זול ולא פחות טוב.
לדעתי...
.
פרה פסיבי טוב הוא פתרון שרבים יהנו ממנו אבל נראה לי שאצלך זה לא המצב.
אם אתה שולט בהלחמות, אולי תנסה לאחד את שני המגברים ולהרכיב להם במקום שני הפוטים הסטראו שלהם אחד טוב סטראו.
יהיה יותר זול ולא פחות טוב.
לדעתי...
.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: