מאכזב (יס HD)
[behave]
נערך על ידי עפר: שפה לא נאותה
[/behave]
מגיע לנו פיצוי אנחנו משלמים כול כך הרבה כסף על הHD ולא מקבלים תמורה לא מספיק שאין מספיק תחנות גם עכישו עד שהבתחלה היה כיף לראות תמשחק פתאום יש בעיות בדידור ועוברים לנו בפנים לשידור של SD יס האלה ממשיכים לעשות פדיחות
נערך על ידי עפר: שפה לא נאותה
[/behave]
מגיע לנו פיצוי אנחנו משלמים כול כך הרבה כסף על הHD ולא מקבלים תמורה לא מספיק שאין מספיק תחנות גם עכישו עד שהבתחלה היה כיף לראות תמשחק פתאום יש בעיות בדידור ועוברים לנו בפנים לשידור של SD יס האלה ממשיכים לעשות פדיחות
הבנאדם עצבני על YES,וזו זכותו קצת לפרוקnils_s כתב:שלום
אני מבין את המירמור שאתה חש, אך לדעתי יש צורה נאותה יותר להתנסח על גבי הפורום כל שיותר אנשים יבינו את הבעייה יזדהו איתה וגם ינסו לעזור.
המשך יום נפלא....
לדעתי כולם מבינים את הבעיות...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78897
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
asaf2604,
זו שפה שאינה מקובלת באתר. אם אתה מחפש מקום לפרוק עצבים, תן בוקס לקיר הקרוב לביתך.
gameboy,
יש דרכים להביע כעס, אכזבה ומרמור ללא שימוש בשפה לא נאותה.
זו שפה שאינה מקובלת באתר. אם אתה מחפש מקום לפרוק עצבים, תן בוקס לקיר הקרוב לביתך.
gameboy,
יש דרכים להביע כעס, אכזבה ומרמור ללא שימוש בשפה לא נאותה.
את המישחקים הקודמים ראו טוב וגם את רוב המחצית הראשונה של המשחק האחרון.
בעיות טכניות הן לגיטימיות ויכולות לקרות.
הטעות של יס היא שהם פשוט העבירו לשידור SD ללא כל הודעה או שיקופית שאומרת שאכן יש בעיה טכנית והם מתנצלים...
יש ליס בעיה כללית של ניהול לקוחות במקרים בהם יש בעיות. במקום להודות בבעיות ולהודיע שהם מנסים לטפל בהם, הם מנסים לטאטא את הבעיות מתחת לשטיח, מה שגורם למירמור אצל הצופים.
בעיות טכניות הן לגיטימיות ויכולות לקרות.
הטעות של יס היא שהם פשוט העבירו לשידור SD ללא כל הודעה או שיקופית שאומרת שאכן יש בעיה טכנית והם מתנצלים...
יש ליס בעיה כללית של ניהול לקוחות במקרים בהם יש בעיות. במקום להודות בבעיות ולהודיע שהם מנסים לטפל בהם, הם מנסים לטאטא את הבעיות מתחת לשטיח, מה שגורם למירמור אצל הצופים.
נערך לאחרונה על ידי Yoel68 ב 06/03/2008 15:09, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
תנסה להתנתק , עדיין לא מאוחר.asaf2604 כתב:התחברתי ליס לפני כמה ימים ותכלס התאכזבתי כול כך חכיתי לשידור הזה של HD ולמשחק ופתאום ראו על הפרצוף ואם ההפרעות במחצית השנייה ..כול פעם הם עושים פדיחות...
אני מאמין שראית את התגובות לגבי השירות בפורום הזה עוד לפני שהזמנת,
ובכל זאת הזמנת! אז אני לא מבין ממה יש לך להיות מאוכזב?
ידוע שיש הרבה תקלות ועדיין השירות לא מושלם.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
^^^
בדיוק.
ניסית, לא הלך? תחזיר ותצביע ברגליים.
בדיוק.
ניסית, לא הלך? תחזיר ותצביע ברגליים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.