צפייה בפנסוניק PT-AX200U
שלום רב לכולם,
אני מעוניין לדעת האם מישהו מכיר מקום (חנות/אולם/בית פרטי) בו ניתן לצפות בפנסוניק PT-AX200U לצורך "נסיעת מבחן" לפני רכישה? אני מעוניין לרכוש אותו אבל טרם הצלחתי לראות אותו בעין באולם תצוגה או חנות כלשהי באזור המרכז, מה שקצת מקשה על הרכישה כי לא מומלץ לקנות מקרן לפני שרואים אותו עובד בפועל. לפני מספר חודשים ראיתי את הSanyo Z5 בחנות באזור תל-אביב (כי לא היה להם את הדגם של פנסוניק והם יושבים על אותה משבצת) ויצאתי די מאוכזב אם לומר את האמת. אני מודע להשוואות בין שני הדגמים ולאור האכזבה שלי מהZ5, אני מסוקרן לגבי הפנסוניק. בעיקרון, אני מעוניין במקרן 720P. מבחינתי, גם צפייה בדגם הקודם, הPT-AX100, זה בסדר כי בסך הכל הליבה של שני המקרנים זהה.
תודה רבה!
אני מעוניין לדעת האם מישהו מכיר מקום (חנות/אולם/בית פרטי) בו ניתן לצפות בפנסוניק PT-AX200U לצורך "נסיעת מבחן" לפני רכישה? אני מעוניין לרכוש אותו אבל טרם הצלחתי לראות אותו בעין באולם תצוגה או חנות כלשהי באזור המרכז, מה שקצת מקשה על הרכישה כי לא מומלץ לקנות מקרן לפני שרואים אותו עובד בפועל. לפני מספר חודשים ראיתי את הSanyo Z5 בחנות באזור תל-אביב (כי לא היה להם את הדגם של פנסוניק והם יושבים על אותה משבצת) ויצאתי די מאוכזב אם לומר את האמת. אני מודע להשוואות בין שני הדגמים ולאור האכזבה שלי מהZ5, אני מסוקרן לגבי הפנסוניק. בעיקרון, אני מעוניין במקרן 720P. מבחינתי, גם צפייה בדגם הקודם, הPT-AX100, זה בסדר כי בסך הכל הליבה של שני המקרנים זהה.
תודה רבה!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מרטין,
לא ביררתי בשבועות האחרונים מולם, אבל שוחחתי עם נציג מכיורת שלהם לפני חודשיים בערך והוא אמר לי שהוא בספק אם יביאו את הדגם לארץ (מה שנשמע לי קצת תמוה כי הוא לא דגם היי-אנד או משהו, אבל הוא יודע יותר ממני זה בטוח). בעצתך, אנסה ליצור איתם קשר. איפה אולם התצוגה שלהם?
לא ביררתי בשבועות האחרונים מולם, אבל שוחחתי עם נציג מכיורת שלהם לפני חודשיים בערך והוא אמר לי שהוא בספק אם יביאו את הדגם לארץ (מה שנשמע לי קצת תמוה כי הוא לא דגם היי-אנד או משהו, אבל הוא יודע יותר ממני זה בטוח). בעצתך, אנסה ליצור איתם קשר. איפה אולם התצוגה שלהם?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
היי,
מסתבר שאחי ניסה לברר מול אולם התצוגה של יורוקום ולא הייתה להם תשובה חד-משמעית לגבי הבאתו לארץ (וגם שמעתי את זה מעוד מקורות). נמתין לביקורת של האתר בינתיים וננסה למצוא איפה אפשר לראות אותו ולבחון בעין האם הוא מצדיק את הביקורות עליו, ורשיכתו כמובן.
מסתבר שאחי ניסה לברר מול אולם התצוגה של יורוקום ולא הייתה להם תשובה חד-משמעית לגבי הבאתו לארץ (וגם שמעתי את זה מעוד מקורות). נמתין לביקורת של האתר בינתיים וננסה למצוא איפה אפשר לראות אותו ולבחון בעין האם הוא מצדיק את הביקורות עליו, ורשיכתו כמובן.
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
משיחה שלי איתם לפני כ3 שבועות (ששקלתי לרכוש אותו) נאמר לי שיש 2 מכשירים בארץ אבל אף אחד מהם לא לתצוגה.
אחד בבדיקות אצלהם ואחד לצורכי ביקורת ועבודות חברה.
בכל אופן הם אמרו שבמידה והבדיקות יעברו והכל יהיה בסדר המקרן ייכנס לשוק רשמית (שכן עכשיו הוא נמכר ע"י קונים עולם, יבואן פרללי) במאי-יוני.
מקווה שעזרתי.
אחד בבדיקות אצלהם ואחד לצורכי ביקורת ועבודות חברה.
בכל אופן הם אמרו שבמידה והבדיקות יעברו והכל יהיה בסדר המקרן ייכנס לשוק רשמית (שכן עכשיו הוא נמכר ע"י קונים עולם, יבואן פרללי) במאי-יוני.
מקווה שעזרתי.
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
היי,
תודה על האינפורמציה. כאמור אני שמעתי מנציג שלהם שלא בטוח שבכלל יביאו אותו ואני קצת מתקשה להבין מה לוקח כ"כ הרבה זמן לבדוק ולהחליט אם בכלל רוצים להביא את המקרן לארץ. הרי הוא יצא בספטמבר 2007 והוא מאוד, מאוד דומה לאחיו היותר צעיר ה100 אז מה כבר יכול להיות שונה שמצריך בדיקות כו'?
כנראה עדיף כבר להביא מחו"ל וזהו, צריך רק לראות אותו על מנת להתרשם וללכת משם.
תודה!
תודה על האינפורמציה. כאמור אני שמעתי מנציג שלהם שלא בטוח שבכלל יביאו אותו ואני קצת מתקשה להבין מה לוקח כ"כ הרבה זמן לבדוק ולהחליט אם בכלל רוצים להביא את המקרן לארץ. הרי הוא יצא בספטמבר 2007 והוא מאוד, מאוד דומה לאחיו היותר צעיר ה100 אז מה כבר יכול להיות שונה שמצריך בדיקות כו'?
כנראה עדיף כבר להביא מחו"ל וזהו, צריך רק לראות אותו על מנת להתרשם וללכת משם.
תודה!
אני משמש מכזה מקרן
איכות הצפייה מדהימה
הממשק מעולה
והכי חשוב אין אפקט פתיחת דלת (אפשר לצפות במקרן באור יום!!!)
המקרן מגיע לעוצמה של 2000 ANSI
מול קונטרסט של 1:6000
בדקתי גם כן בסניף הראשי של היבואן ואכן ישנו תיכנון להביאו לארץ
לא זאת רק אלא שהוא נמכר במספר חנויות
http://www.konimolam.co.il/Product.asp?productid=268
איכות הצפייה מדהימה
הממשק מעולה
והכי חשוב אין אפקט פתיחת דלת (אפשר לצפות במקרן באור יום!!!)
המקרן מגיע לעוצמה של 2000 ANSI
מול קונטרסט של 1:6000
בדקתי גם כן בסניף הראשי של היבואן ואכן ישנו תיכנון להביאו לארץ
לא זאת רק אלא שהוא נמכר במספר חנויות
http://www.konimolam.co.il/Product.asp?productid=268
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78879
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
אוי ואבוי לנו...והכי חשוב אין אפקט פתיחת דלת (אפשר לצפות במקרן באור יום!!!)...
כמו שהשיר אומר "זה לבן על לבן..."
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אין שום מקרן בעולם ולא משנה כמה אנסי יש לו, שאפשר לצפות בו בתנאי תאורה.הכי חשוב אין אפקט פתיחת דלת (אפשר לצפות במקרן באור יום!!!)...
השחור המקסימלי הוא פשוט צבע המסך שלך בתאורת החדר, אבל אם אתה נהנה משחור שהוא למעשה לבן, אז לגיטימי.
בואו נצא מתוך נקודת הנחה שאשתמש בו בתנאי תאורה נמוכים יחסית (זה שניתן לראות בו לא רע בתנאים שאינם חושך מוחלט זה נחמד, אם כי לא רואה את זה יוצא לפועל הרבה). על החנות שצויינה שמעתי ושוחחתי איתם, אבל לאחרונה נמסרו לי מסרים הפוכים לגבי האפשרות שלהם להראות את המקרן עובד בפועל. אולי אנסה אותם שוב.