עזרה בחיבור מחשב לרסיבר
-
ofer_shml
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 140
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 7 פעמים
היי לכולם
אני מנסה לחבר את המחשב שלי לרסיבר ולא ממש הולך לי
הכרטיס קול שלי זה כרטיס של RELTEK שמובנה בלוח אם MSI NEO4
הרסיבר שלי זה DENON AVR 1705
חיברתי בניהם באמצעות כבל אופטי
עכשיו: שאני מריץ את הטסט של התוכנה של הכרטיס קול ( כמו בתמונה):
http://img458.imageshack.us/img458/7077/untitled0nx.jpg
מה שזה אמור לעשות זה להוציא סאונד כל פעם מרקול אחר...אבל זה משמיע לי רק משני הרמקולים הקדמיים , שזה מגיע לסנטר ולאחוריים הוא לא משמיע כלום
גם הורדתי את הקובץ הנסיון הזה:
http://www.tfm.ro/ac3/
וגם אותו דבר...זה משמיע לי רק את הקדמיים
מה יכולה להיות הבעיה
תודה לעוזרים
אני מנסה לחבר את המחשב שלי לרסיבר ולא ממש הולך לי
הכרטיס קול שלי זה כרטיס של RELTEK שמובנה בלוח אם MSI NEO4
הרסיבר שלי זה DENON AVR 1705
חיברתי בניהם באמצעות כבל אופטי
עכשיו: שאני מריץ את הטסט של התוכנה של הכרטיס קול ( כמו בתמונה):
מה שזה אמור לעשות זה להוציא סאונד כל פעם מרקול אחר...אבל זה משמיע לי רק משני הרמקולים הקדמיים , שזה מגיע לסנטר ולאחוריים הוא לא משמיע כלום
גם הורדתי את הקובץ הנסיון הזה:
http://www.tfm.ro/ac3/
וגם אותו דבר...זה משמיע לי רק את הקדמיים
מה יכולה להיות הבעיה
תודה לעוזרים
-
ofer_shml
-
- עוסק בתחום

אני חושב שהגרתי הכל כמו שצריך...בכרטיס קול אפשרתי לו להשתמש באופטי
ובחרתי גם באוציה של 6 ערוצים וגם באופתיה של 6 ערוצים ..בכל המקרים הוא משמיע לי רק את הרמקולים הקדמיים
אבל מתי שאני שומע מוזיקה או סרט אני כן שומע בכל הרמקולים אבל אני חושב שזה בסטריאו ולא DOLBY DIGITAL כמו שאמור להיות
ובחרתי גם באוציה של 6 ערוצים וגם באופתיה של 6 ערוצים ..בכל המקרים הוא משמיע לי רק את הרמקולים הקדמיים
אבל מתי שאני שומע מוזיקה או סרט אני כן שומע בכל הרמקולים אבל אני חושב שזה בסטריאו ולא DOLBY DIGITAL כמו שאמור להיות
זה קורה בגלל שהבדיקה היא ב PCM סטריאו ולא בפורמט רב ערוצי, לגבי פורמטים רב ערוציים תוריד את הAC3FILTER ותגדיר לו S\PDIF OUT .שאני מריץ את הטסט של התוכנה של הכרטיס קול ( כמו בתמונה):
מה שזה אמור לעשות זה להוציא סאונד כל פעם מרקול אחר...אבל זה משמיע לי רק משני הרמקולים הקדמיים...
מיכאל .
כפי שכתבתי הטסט הוא PCM סטריאו לכן לא תשמע את האות מכל הרמקולים, לגבי הפילטר, הוא יקבע את צורת הפליטה של האות בסרטים אשר מקודדים ב DD וזה מה שאתה צריך.אני לא חושב שזה קשור להגדרות של המקודד AC3FILTER מכיון שזה טסט של התוכנה של הכרטיס קול זה לא איזה סרט שמקודד ב- AC3...
מיכאל .
- AssafAviv
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 936
- נתן תודות: 8 פעמים
התשובה החד משמעית היא כזו -
יציאת ה
S/PDIF מוציאה לך אך ורק סטריאו בכ' קול שלך. אתה תקבל - DOLBY DIGITAL רק כשתתקין את המקודד AC3FILTER
הגרסא הישנה משהו כמו 0.7 משהו כזה... ושם תגדיר את הסאונד על S/PDIF. אם תרצה לשמוע סאונד הקיפי, אתה צריך להגדיר את היציאות האנלוגיות שלך שיהיו מכוונות ליציאות. יש דבר כזה שמחליף בין יציאה מסוימת, נניח היציאה של המיקרופון, אז בתוכנה אתה עושה שינוי שזה יהפוך להיות נניח.. הסנטר והסאב וופר, ויש כניסה - UNPUT לכרטיס קול, הכניסה הזאת הופכת להיות על ידיי השינוי בתוכנה לזוג האחוריים... והיציאה הרגילה שהיא בעצם ה- OUT עושה את התפקיד של ה2 הקדמיים. אם אתה רוצה לקבל סראונד כמו שאתה אומר תקנה 3 כבלים PL שמתפצלים לזוג RCA,
ותחבר אותם בצורה אנלוגית למגבר, ותגדיר את אחת היציאות במגבר שיהיו על הסראונד האנלוגי בדנון. ובצורה כזאת אתה תקבל סראונד אמיתי במשחקים ותוכנות במחשב,
וכשתראה סרטים, אז הפילטר AC3FILTER יעשה לך מה שנקרא - "DOLBY DIGITAL" ביציאה אחרת במגבר שתוגדר לSPDIF
אם הסתבכת... תפנה אליי לאייסיקיו - 102215290 בהצלחה
יציאת ה
S/PDIF מוציאה לך אך ורק סטריאו בכ' קול שלך. אתה תקבל - DOLBY DIGITAL רק כשתתקין את המקודד AC3FILTER
הגרסא הישנה משהו כמו 0.7 משהו כזה... ושם תגדיר את הסאונד על S/PDIF. אם תרצה לשמוע סאונד הקיפי, אתה צריך להגדיר את היציאות האנלוגיות שלך שיהיו מכוונות ליציאות. יש דבר כזה שמחליף בין יציאה מסוימת, נניח היציאה של המיקרופון, אז בתוכנה אתה עושה שינוי שזה יהפוך להיות נניח.. הסנטר והסאב וופר, ויש כניסה - UNPUT לכרטיס קול, הכניסה הזאת הופכת להיות על ידיי השינוי בתוכנה לזוג האחוריים... והיציאה הרגילה שהיא בעצם ה- OUT עושה את התפקיד של ה2 הקדמיים. אם אתה רוצה לקבל סראונד כמו שאתה אומר תקנה 3 כבלים PL שמתפצלים לזוג RCA,
ותחבר אותם בצורה אנלוגית למגבר, ותגדיר את אחת היציאות במגבר שיהיו על הסראונד האנלוגי בדנון. ובצורה כזאת אתה תקבל סראונד אמיתי במשחקים ותוכנות במחשב,
וכשתראה סרטים, אז הפילטר AC3FILTER יעשה לך מה שנקרא - "DOLBY DIGITAL" ביציאה אחרת במגבר שתוגדר לSPDIF
אם הסתבכת... תפנה אליי לאייסיקיו - 102215290 בהצלחה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
קודם כל תתקין את ה-AC3FILTER. בלי זה שום דבר לא יסתדר. אח"כ תעשה UPDATE לדרייבר של REALTEK, שיכול לפתור את הבעיה. ולדעתי, אם אתה מסתבך עם היציאה האופטית נסה לפתור את הבעיה קודם כל באמצעות יציאת ה-COAX, אני עובד עם זה ואני מאמין שזה יותר פשוט. ובכל מקרה, עדיף לך, מכל בחינה שהיא (איכות, פחות בלאגן בכבלים) להשתמש באחת היציאות הדיגיטליות, ולא ב"סלט" היציאות האחוריות, שייעודן הוא PC SPEAKERS וכאלה.
-
ofer_shml
-
- עוסק בתחום

זה מה שעשיתי ...השתמשתי רק ביציאהה דיגטלית( ביצית COAX). וAC3 שומעים בסדר גמור , אבל עיצבן אותי הטסט של הכרטיס קול שזה לא עובד, ולפי מה שדיברתי עם קומבינה הכבל אופטי מעביר לי את הסאונד רק בסרטים ומוזיקה וכל דבר אחר כמו משחקים זה מעביר לי רק דרך היציאות האנלוגיות ובשביל זה אני צריך לחבר את היציאות האנלוגיותמהכרטיס קול לרסיבר..