מצלמה AVCHD של סוני
שההקלטה שלה ע"ג דיסק קשיח.
כשאני מחבר את המצלמה וידאו לכל תוכנת עריכה שתומכת בסוג הקובץ הזה אז אני לא רואה את הסרט בזמן שאני מבצע לכידה. לעומת כל מצלמת וידאו DV כשאני מבצע הקלטה אני רואה ע"ג המצלמה וגם בתוכנה עצמה את הסרט שאני לוכד במחשב
כל מה שאני רואה על הצג במצלמה זה שיש התקשרות עם המחשב ולא לנתק. האם אני לא משתמש נכון ? האם זה תקלה ?
ברשותי מחשב VISTA 64 מצוין עם זכרון של 4G ודיסק קשיח גדול
תודה
כשאני מחבר את המצלמה וידאו לכל תוכנת עריכה שתומכת בסוג הקובץ הזה אז אני לא רואה את הסרט בזמן שאני מבצע לכידה. לעומת כל מצלמת וידאו DV כשאני מבצע הקלטה אני רואה ע"ג המצלמה וגם בתוכנה עצמה את הסרט שאני לוכד במחשב
כל מה שאני רואה על הצג במצלמה זה שיש התקשרות עם המחשב ולא לנתק. האם אני לא משתמש נכון ? האם זה תקלה ?
תודה
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
אני מניח שזה בגלל שבהעברת חומר מ HDD אתה לא עושה את זה בזמן 1:1 ( בניגוד להעברה מ DV ).dov12 כתב:שההקלטה שלה ע"ג דיסק קשיח.
תודה...
אתה למעשה מעתיק קובץ מה HDD ולכן אתה לא רואה את הסרט.
לא ציינת האם הסרט ( הקובץ ) עבר תקין מה HDD למחשב ..
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78879
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
dov12,
מצלמת דיסק קשיח זו חיה אחרת לחלוטין ממצלמת DV.
אתה יכול להוריד את הקבצים רק בתום הצילום כקבצי MT2 או MT2S.
אתה עושה הכל 100%, רק שזה לא זמן אמת. אתה מסיים, מוריד את הקבצים למחשב ואז אתה יכול לערוך (אם יש לך תוכנות עריכה מתאימות, כמובן).
מצלמת דיסק קשיח זו חיה אחרת לחלוטין ממצלמת DV.
אתה יכול להוריד את הקבצים רק בתום הצילום כקבצי MT2 או MT2S.
אתה עושה הכל 100%, רק שזה לא זמן אמת. אתה מסיים, מוריד את הקבצים למחשב ואז אתה יכול לערוך (אם יש לך תוכנות עריכה מתאימות, כמובן).
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
אתה לא צריך ללכוד. על ה HDD שבמצלמה יש קבצים. פשוט תעביר אותם למחשב.dov12 כתב:לא מצליח בכלל ללכוד
ז"א כנראה מה שאני חושב שתוכנת הפינקל 11 שברשותי ותוכנת CANPUS שברשותי (ברישיון)
שתומכים בפורמט הזה רק עבור עריכה אבל לא בשביל לכידה האם אומנם ?...
בתוכנת Vegas יש אפשרות לבצע Import מ HDD. אני מניח שבתוכנה שלך יש משהו דומה.
שוב זו לא לכידה ! שים לב.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי