אני חושב שכל יצרן צריך לפרסם את ה-SPEC ולא שטויות ממחלקת ה-MARKETING
כבל אחרון שקניתי מ-MONSTER היה DVI לפני 3 שנים.. ואני מתבייש שנתתי להם 100 דולר
היתה איזה סקירה ב-HOMETHEATERHIFI http://www.hometheaterhifi.com/accessor ... 1-usb.html
והכל היה יפה עד שהבחור כתב: I can only imagine how better it would sound if, instead of the inexpensive stock USB cable supplied with the unit, I had used an aftermarket cable.
ניתן אומנם להסכים עם האמירה כי המוצרים של Monster מתומחרים יקר יחסית למתחרים, אך זו החלטה שיווקית על מנת למצב את המותג. בנוסף, אף אחד אשר רכש, סקר או בדק מוצרים שלהם, לא יגיד כי הם לא איכותיים מבחינת המוצר עצמו. המוצרים שלהם פשוט בנויים היטב וברמת גימור גבוהה.
ziv_r כתב:אצלך לא, אבל הרבה אנשים עושים קשר טבעי בין מוצר אשר מתומחר גבוה לאיכות נעלה.
אני לא שולל מה שאמרת על מותגים אחרים בעלות יותר נמוכה, אך מי שכן בחר לרכוש מוצר של Monster, לא עשה עסקה רעה מבחינת טיב המוצר.
...
אני לא מסכים איתך כאן. ל Monster הייתה (וייתכן ועדייין יש) סדרה של כבלי component שהמחברים שלהם היו מאוד הדוקים. הם שיווקו את זה כמחברים איכותיים שנועדו להבטיח חיבור אופטימאלי לכניסות במכשירים.
הצרה הייתה שהם היו כל כך הדוקים שפרוק הכבלים מהמכשירים לפעמים תלש גם את המחברים מהמכשירים.
ממש לא. גל התלונות היה לפני כ 3-4 שנים וכיסה קשת רחבה מאוד של מכשירי DVD ו טלוויזיות שמחברי ה RCA שלהם נתלשו מהמקום ונשארו תקועים בכבלים.
האמת שממש אין לי בעיה עם מי שרוכש כבלים יקרים, זה סוג של יישום חוק הכלים השלובים שבו לצד אחד יש יותר מידי כסף ובצד השני זקוקים לכסף הזה. העברת הממון מצד אחד לשני מבטיחה שכולם מרוצים בסופו של דבר.
מה שמטריד אותי הרבה יותר זה שבשיווק תמיד יש קו מאוד דק ואפור בין "שיווק אגרסיבי" לבין נוכלות לשמה ודווקא בתחום ה A/V הרבה חברות מזמן חצו את הקו הזה בלי לחטוף על האצבעות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
יש לי בבית 2 כבלי RCA גנרים מפירמות שונות. בשניהם לאחר ניתוק, מחברי ה RCA של מכשיר מסויים פשוט נשלפו החוצה. אותם כבלים בדיוק בשימוש עם מכשירים אחרים, לא מניבים תקלות מסוג זה. ייתכן ומה שרשמת נכון, אך נראה לי שרוב המקרים נבעו ממחברים פשוטים.
מקרים כאלו מתקיימים גם היום, אני מכיר מספיק אנשים אשר נשלפו להם לא פעם מחברי ה RCA של ה TViX (אם עמי קורא שרשור זה, הוא יוכל לאשר זאת) בשימוש עם שלל כבלים שונים, לאוו דווקא של Monster. לפני שבוע, מחברי ה RCA של נגן ה DVD של ההורים שלי גם פשוט נשלפו החוצה, עם כבל פשוט למדי.
מה שאני בא להגיד הוא שזוהי בעיה שמתקיימת גם היום, ייתכן והשנות המקרים גבוהה יחסית עם כבלים של Monster, אך לרוב זה בשל אשמת הציוד.
Catskinner כתב:האמת שממש אין לי בעיה עם מי שרוכש כבלים יקרים, זה סוג של יישום חוק הכלים השלובים שבו לצד אחד יש יותר מידי כסף ובצד השני זקוקים לכסף הזה.