שדרוג של Opus DAC
שלום לכולם
נימצא ברשותי כבר כמה חודשים Opus DAC של Twisted Pear Audio. לDAC הזה יש אופציות לשדרוג על-ידי הפיכתו לדואל-מונו והוספת מודול של Metronome - ASRC
מה נותן לי דואל-מונו מול סטראו רגיל? עד כמה Metronome משפר את האיכות של הצליל (אני מבין שמדובר בבעיות של jitter)? שאלה מכוונת במיוחד לאנשים שהיה להם ניסון עם Opus. לינק לאתר http://www.twistedpearaudio.com/opus/opus.aspx
נימצא ברשותי כבר כמה חודשים Opus DAC של Twisted Pear Audio. לDAC הזה יש אופציות לשדרוג על-ידי הפיכתו לדואל-מונו והוספת מודול של Metronome - ASRC
מה נותן לי דואל-מונו מול סטראו רגיל? עד כמה Metronome משפר את האיכות של הצליל (אני מבין שמדובר בבעיות של jitter)? שאלה מכוונת במיוחד לאנשים שהיה להם ניסון עם Opus. לינק לאתר http://www.twistedpearaudio.com/opus/opus.aspx
המטרונום הזה הוא רכיב חומרה שעושה אפסקייל לDATA שנכנסת , האם באמת זה יפתור ג'יטר אני לא יודע
ולגבי הדואל מונו , זה צורה של מגברים שבמקום שתהיה יציאת סטריאו משותפת , יש יציאה אנלוגית נפרדת לחלוטין לכול ערוץ בנפרד . במגברי הספק/אינטגרייטד זה משפר בד"כ את כול נושא האימאגינג והסטריאו . עד כמה זה ממומש אצלם אני לא יודע
ולגבי הדואל מונו , זה צורה של מגברים שבמקום שתהיה יציאת סטריאו משותפת , יש יציאה אנלוגית נפרדת לחלוטין לכול ערוץ בנפרד . במגברי הספק/אינטגרייטד זה משפר בד"כ את כול נושא האימאגינג והסטריאו . עד כמה זה ממומש אצלם אני לא יודע
- SoapSeller
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 132
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
האופוס שלי הוא דואל מונו.
לא הקשבתי יותר מדי לקונפיגורציה של DAC בודד, אבל ההרגשה שלי היתה שהשיפור מזערי.
טיפה יותר נקי ולא הרבה יותר מזה.
לא הקשבתי יותר מדי לקונפיגורציה של DAC בודד, אבל ההרגשה שלי היתה שהשיפור מזערי.
טיפה יותר נקי ולא הרבה יותר מזה.
- SoapSeller
-
- חבר פעיל מאוד

חיובי.
גם כאן לא בדקתי יותר מדי בלי, אבל שוב מדובר בשיפור מנימלי, בעיקר בניקיון של הצליל.
גם כאן לא בדקתי יותר מדי בלי, אבל שוב מדובר בשיפור מנימלי, בעיקר בניקיון של הצליל.
- SoapSeller
-
- חבר פעיל מאוד

לצערי עוד לא הגעתי לזה,
כשאחליף אדווח.
כשאחליף אדווח.
האם הם שולחים ישירות לישראל ?
אני מעוניין לקנות ערכה
האם הם שולחים ישירות לישראל ?