רכישת ראש לייזר (עינית) לקומפקט דיסק
לא הבנתי , אתה מחפש לקנות או למכור?
איזה עייניות אתה מחפש ?
חנויות הרכיבים בהר- ציון כמעט ולא משרתות את המגזר הפרטי שהתצמצם
מאוד בשנים האחרונות , בעקבות ירידת מחירי המכשירים...כמעט כולן פנו לתעשיה
ישנם מספר קטן של יבואני רכיבים שאינם ומוכרים לציבור אלא למעבדות בלבד
חלק לא מבוטל של חלקים אני נאלץ לייבא בעצמי מחו"ל
אם אתה צריך עזרה פנה אלי בפרטי
חנויות הרכיבים בהר- ציון כמעט ולא משרתות את המגזר הפרטי שהתצמצם
מאוד בשנים האחרונות , בעקבות ירידת מחירי המכשירים...כמעט כולן פנו לתעשיה
ישנם מספר קטן של יבואני רכיבים שאינם ומוכרים לציבור אלא למעבדות בלבד
חלק לא מבוטל של חלקים אני נאלץ לייבא בעצמי מחו"ל
אם אתה צריך עזרה פנה אלי בפרטי
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
ל-Adudu: יש מספר דגמים שאני מחפש וידועים לי המספרים שלהם, כגון KSS-150, KSS-152A, KSS-210, KSS-123A. זה גם למכשירים שנמצאים אצלי וגם לחברים. בחלק מהמקרים לא נדרשת עדיין החלפה, אבל אני רוצה לקנות שיהיה ברזרבה. ידוע לי שכולם דגמים של סוני (במקור). מה שכתבת לגבי החנויות בהר ציון בהחלט הגיוני, כך התרשמתי.
לאורי_ו : ebay זה לא בארץ, בפעם האחרונה שבדקתי...
ל-shldenon - האמת שלא בניתי על מציאת עיניות מקוריות (של סוני), חשבתי שהיום ניתן להשיג רק תחליפים. הבעיה שגם אותם טרם מצאתי. אתה יודע שאצל ישפאר יש רק את ה-KSS-210 ו-KSS240 או שייתכן שיש להם עוד דגמים? אני אברר אצלם גם, אבל בכל מקרה את המחירים של ישפאר אני מכיר לא מהיום ונראה לי שיהיה זול יותר לטוס ליפן לקנות שם...
לאורי_ו : ebay זה לא בארץ, בפעם האחרונה שבדקתי...
ל-shldenon - האמת שלא בניתי על מציאת עיניות מקוריות (של סוני), חשבתי שהיום ניתן להשיג רק תחליפים. הבעיה שגם אותם טרם מצאתי. אתה יודע שאצל ישפאר יש רק את ה-KSS-210 ו-KSS240 או שייתכן שיש להם עוד דגמים? אני אברר אצלם גם, אבל בכל מקרה את המחירים של ישפאר אני מכיר לא מהיום ונראה לי שיהיה זול יותר לטוס ליפן לקנות שם...
לא זוכר אם הוא עוד מחזיק, אבל תנסה את יאיר מ "חן אלקטרוניקה"
ואולי אצל "בלצר" , ואפילו "עפרוני" . יש עוד אחת, בדיוק על הפינה של הר ציון ולווינסקי שהייתה בעבר יבואנית של חלקי SANYO , ואולי שם תמצא
ואולי אצל "בלצר" , ואפילו "עפרוני" . יש עוד אחת, בדיוק על הפינה של הר ציון ולווינסקי שהייתה בעבר יבואנית של חלקי SANYO , ואולי שם תמצא
כל מערכת סטראו הינה התפשרות מול הדבר האמיתי
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
ב"חן" עוד לא ניסיתי (ככל הידוע לי אין לו מוצרים כאלה, אבל אשאל בכל זאת), בלצר ועפרוני אמרו לי שאין להם כלל ראשי לייזר (אף שאצל עפרוני ראיתי ראשים כאלה בעבר הלא רחוק; ייתכן שצריך לגשת לשם אישית, כי עם הטיפוסים האלה התשובה יכולה להתהפך אם תגיע אישית למקום...) החנות הפינתית שהתכוונת אליה היא כנראה "ברכה", ושם אמרו לי שאין להם כי זה דגמים ישנים, אם כי אני זוכר שגם אצלם ראיתי לפני כשנה מספר דגמים של ראשים מאותה תקופה. אמשיך לחפש, תודה על העזרה.