תגובות לביקורת על מקרן פנסוניק PT-AE2000E
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
סתם הצעה,
האם ניתן לקבל איזושהי פרספקטיבה לגבי עד כמה גדול השיפור מהדגמים הקודמים של הדגם הנבחן?
אני מעלה את זה כי אני לא בטוח שלכל חברי הפורום יש את היכולת לעקוב כל הזמן (מבחינה כלכלית כמובן) אחרי הדגמים החדשים.
אני, למשל, דווקא כל הזמן מחכה שיצא דגם חדש כדי לקנות את הקודם. המחירים נופלים בצורה דרסטית ברגע שיוצא דגם חדש יותר.
תודה למשתפי הפעולה
האם ניתן לקבל איזושהי פרספקטיבה לגבי עד כמה גדול השיפור מהדגמים הקודמים של הדגם הנבחן?
אני מעלה את זה כי אני לא בטוח שלכל חברי הפורום יש את היכולת לעקוב כל הזמן (מבחינה כלכלית כמובן) אחרי הדגמים החדשים.
אני, למשל, דווקא כל הזמן מחכה שיצא דגם חדש כדי לקנות את הקודם. המחירים נופלים בצורה דרסטית ברגע שיוצא דגם חדש יותר.
תודה למשתפי הפעולה
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
לגבי עצמת הבהירות
חשוב לציין שהיא נראתה טוב יותר מכל שאר המקרנים שנבחנו...
תמונות בהירות מדהימות ביופיין.
רק בכהות קצת חסרים פרטים.
המקרן המומלץ למי שרואה יותר סרטים בהירים ופחות סרטים שחורים (אני משער למי שהילדים שלו יראו את רוב הסרטים)
המקרן המומלץ למי שרואה יותר סרטים בהירים ופחות סרטים שחורים (אני משער למי שהילדים שלו יראו את רוב הסרטים)
Re: לגבי עצמת הבהירות
זה גם מה שאני טענתי, שהוא נותן תמונות בהירות, לכן גם לא הסכמתי עם זה שלא מומלץ לפתוח תמונה מעבר ל "100 , מה גם שבמבחן לא נפתחה תמונה גדולה מ "100 על מסךlawpower כתב:חשוב לציין שהיא נראתה טוב יותר מכל שאר המקרנים שנבחנו...
המקרן המומלץ למי שרואה יותר סרטים בהירים ופחות סרטים שחורים (אני משער למי שהילדים שלו יראו את רוב הסרטים)...
אני רק לא הבנתי ממך את עניין הסרטים לילדים.
....
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
את הדגם הקודם (AE1000) לא הביאו לארץ, כך שלא יצא לנו לבדוק אותו.kingikra כתב:סתם הצעה,
תודה למשתפי הפעולה...
לפני זה, לא היה להם דגם FHD, כך שאין ממש למה לעשות רפרנס אלא למקרנים מקבילים של חברות אחרות.
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
מרטין,
מה שאין, אין. בכל מקרה אני עומד עכשיו על סביבות ה 500 שעות מנורה אחרי שנה של שימוש במקרן שלי. עד שאני אגיע ל 3000 (אני משתמש רק ב LOW) יקח זמן ואני מקווה שלכל מקרן בסקירות המקרנים, יהיה קודם.
תודה
מה שאין, אין. בכל מקרה אני עומד עכשיו על סביבות ה 500 שעות מנורה אחרי שנה של שימוש במקרן שלי. עד שאני אגיע ל 3000 (אני משתמש רק ב LOW) יקח זמן ואני מקווה שלכל מקרן בסקירות המקרנים, יהיה קודם.
תודה
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
הכוונה שלי בסרטי ילדים
היא בעיקר לסרטים מצוירים - בהם התמונות בהירות...
כך שהיתרון של המקרן יבוא לכדי ביטוי
כך שהיתרון של המקרן יבוא לכדי ביטוי