בעיה בפלזמה של סנסוי
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46397
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5080 פעמים
סביר להניח כי הבעיה טמונה בספק כפי שמרטין ציין. כנראה יש צורך לקרוא לשירות פעם נוספת...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
זמזום לא בהכרח בוקע מספק.
לעיתים זה הדרייבר של התאורה האחורית שמזמזם.
כל המסכים בעולם מזמזמים, השאלה רק באיזה ווליום. מסכים זולים לרוב משתמשים ברכיבים פחות מדוייקים ולכן נוטים יותר לזמזום. זה מכה כשמדובר במסך לחדר שינה או כשצופים בלילה.
אחד הדברים שמגבירים את זה - מסך לבן לחלוטין. נסה לשים מסך בהיר מאוד ולראות אם הזמזום מתגבר.
לחלק מהחברות יש ספריי מיוחד שמנחית את הרעש משמעותית (פשוט מתיזים אותו על הרכיב המזמזם וזה מרגיע אותו טיפה...).
זו לא ממש תקלה...
לעיתים זה הדרייבר של התאורה האחורית שמזמזם.
כל המסכים בעולם מזמזמים, השאלה רק באיזה ווליום. מסכים זולים לרוב משתמשים ברכיבים פחות מדוייקים ולכן נוטים יותר לזמזום. זה מכה כשמדובר במסך לחדר שינה או כשצופים בלילה.
אחד הדברים שמגבירים את זה - מסך לבן לחלוטין. נסה לשים מסך בהיר מאוד ולראות אם הזמזום מתגבר.
לחלק מהחברות יש ספריי מיוחד שמנחית את הרעש משמעותית (פשוט מתיזים אותו על הרכיב המזמזם וזה מרגיע אותו טיפה...).
זו לא ממש תקלה...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46397
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5080 פעמים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני חושב שהכוונה היא לספריי קירור.ziv_r כתב:ספריי מיוחד שמנחית את הרעש? נשמע כמו וודו![]()
אתה יכול להרחיב?...
יש ספרי שמוריד את הטמפרטורה של הרכיב משמעותית (כמובן שזה רק לצורך בדיקות ולא כפתרון קבוע) וכך ניתן לראות מי הרכיב ה"רועש".
השתמשנו בזה לאיתור תקלות בצבא (מעבדה בדרג ד')
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
ממה שאני הבנתי זה הזמזום נוצר בד"כ בטרנספורמטורים קטנים שה-CORE שלהם רועד כי לא חוזק מספיק. הספריי אמור לגרום ל-CORE להשאר במקומו.
יש עוד סיבות לזמזומים, אבל זה מה שאני יודע ומה שאני שמעתי. מאוד יכול להיות שזו אגדה טכנו-אורבנית...
יש עוד סיבות לזמזומים, אבל זה מה שאני יודע ומה שאני שמעתי. מאוד יכול להיות שזו אגדה טכנו-אורבנית...