היי
קניתי 8800GT
התקנתי את המחשב xp sp2 ודבר ראשון ניסיתי לנגן את הטריילר החדש של אינדיאנה גונס
1080P H264 quicktime
פצחתי ב VLC שכמובן נתקע
אחרכך ניסיתי coreavc,haali, ac3filter
קראתי שאפשר לעשות rename לקובץ ל mkv
והצלחתי לנגן אותו wmp אך ללא סאונד
בדיקה קצרה העלתה שצריך filter ל AAC אז התקנית coreaac
עכשיו הקובץ נוגן על ה CPU ובסביבות 50% CPU ללא בעיות
אין לי מעבד חזק במחשב 3GHZ ליבה אחת
עכשיו אמרתי לעצמי בוא נבדוק איך אפשר לנגן את הקובץ בעזרת הכרטיס מסך
קראתי שיש purevideo hd ל nvidia אך הבנתי שצריך תוכנה כגון powerdvd
אז התקנתי powerdvd ביצעתי rename ל mov בחזרה
והפלא ופלא הטריילר נוגן מהכרטיס 8800GT ו 0% cpu
עכשיו אמרתי מענין אם אני אשנה אותו ל mkv מה יקרה
בדקתי בערת WMP קיבלתי 0% cpu
המשכתי ובדקתי קבצי mkv מסרטים שהורדתי מפה ומשם מנגן אותם על wmp ב 0% cpu
בדקתי בעזרת graphedit וראיתי שה codec של powerdvd h264 השתלט על העסק
אז מה אתם אומרים יש האצת חומרה ב 8800 או לא?
קטע מענין שהיה לי H264, MKV, 8800GT
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אין האצה בכרטיסי 8800 מהדור הראשון - כמו ה GTX לדוגמה. כרטיסי ה 8800 מהדור השני מבוססים על ליבה חדשה יותר שתומכת בהאצה מלאה של H.264.
ועכשיו קצת הסברים לגבי מה שעשית.
השלב הראשון של פענוח קובץ MKV או MOV זה פתיחת האריזה. בשביל זה צריך splitter. ל XP או Vista אין splitter מובנה לקבצי MKV או MOV ולכן צריך להתקין splitter חיצוני. במקרה של MOV זה מגיע עם Quicktime ובמקרה של MKV זה בד"כ Haali.
כשאתה שינית את הסיומת של הקובץ ל AVI סימנת למערכת ההפעלה להעביר את הקובץ דרך ה AVI Splitter שהוא חלק ממערכת ההפעלה. לפעמים זה עובד, בד"כ לא.
אין לזה שום קשר לפענוח עצמו. זה אמור להתבצע עם ה codecs שמותקנים אצלך במחשב - במקרה שלך הוא השתמש באלו שהותקנו עם PowerDVD.
ועכשיו קצת הסברים לגבי מה שעשית.
השלב הראשון של פענוח קובץ MKV או MOV זה פתיחת האריזה. בשביל זה צריך splitter. ל XP או Vista אין splitter מובנה לקבצי MKV או MOV ולכן צריך להתקין splitter חיצוני. במקרה של MOV זה מגיע עם Quicktime ובמקרה של MKV זה בד"כ Haali.
כשאתה שינית את הסיומת של הקובץ ל AVI סימנת למערכת ההפעלה להעביר את הקובץ דרך ה AVI Splitter שהוא חלק ממערכת ההפעלה. לפעמים זה עובד, בד"כ לא.
אין לזה שום קשר לפענוח עצמו. זה אמור להתבצע עם ה codecs שמותקנים אצלך במחשב - במקרה שלך הוא השתמש באלו שהותקנו עם PowerDVD.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- DorAZvulun
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 43
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
כמו ש Catskinner אמר, הכרטיסים הישנים יותר של סדרה 8800 של NVIDIA בעלי מעבד G80, אין לו האצת HD מובנית כלומר: 8800GTX, 8800GTS320/640MB,ULTRA
8800GT/GTS512MB הם עם PureVideo HD שנתמך במעבדי G92 ומעלה. הושק לאחרונה 9600GT עם מעבד G94.
8800GT/GTS512MB הם עם PureVideo HD שנתמך במעבדי G92 ומעלה. הושק לאחרונה 9600GT עם מעבד G94.