שלום לכולם,
כולנו שמענו רבות על כך שקיימים שידוכים מוצלחים/כושלים בין יצרני רמקולים מסוימים ליצרני רסיברים מסויימים.
אז אם נשים רגע בצד את התשובות הידועות כמו: "זה עניין של טעם אישי" או: "עדיף שתלך לחנויות בעצמך תשמע ותחליט" וכו'... וכו'... תשתדלו לתת תשובה כללית בלבד ע"פ שמועות או ביקורות ששמעתם בעבר.
עכשיו לשאלתי, ברשותי רמקולים של QUAD 22L, איזה רסיבר (יצרן) נחשב/ידוע באופן כללי כמוצלח לשידוך לרמקולים שלי.
שידוך רסיבר לרמקולים
אוקיי, לא קיבלתי תשובה אז נשאל זאת אחרת באופן יותר כללי.
האם יהיה נכון להתאים לרמקולים רסיבר שאופי הסאונד שלו שונה בתכלית מאופי הסאוד של הרמקולים?(ז"א משלימים אחד את השני)
למשל, ה QUAD הם רמקולים בעלי סאונד חם/סגור אז האם כדאי שהרסיבר יהיה בעל סאונד פתוח?
האם יהיה נכון להתאים לרמקולים רסיבר שאופי הסאונד שלו שונה בתכלית מאופי הסאוד של הרמקולים?(ז"א משלימים אחד את השני)
למשל, ה QUAD הם רמקולים בעלי סאונד חם/סגור אז האם כדאי שהרסיבר יהיה בעל סאונד פתוח?
יכול להיות שהשאלות שלי מפגרות ובגלל זה אתם לא עונים
אני פשוט מעוניין להחליף רסיבר לאחד מאלו שמשתתפים במבחן הרסיברים הגדול ולפני הקנייה אשמח לשמוע ממכם עצה תאורתית כי ברור שמעשית אלך בעצמי ואשמע, אך אין את הרמקולים שלי בכל חנות שמחזיקה כל אחד מהרסיברים הנ"ל ולכם דעתכם המקצועים חשובה לי.
אז אם מישהו יכול לעזור בבקשה.
1. איזה רסיבר מבין כל הרסיברים שבמבחן הכי יתאים לרמקולים שלי?
2. מכוון שה QUAD הם רמקולים בעלי סאונד חם/סגור אז האם כדאי שהרסיבר יהיה בעל סאונד פתוח? בעל אופי סאונד ניגודי מהרמקולים?
אני פשוט מעוניין להחליף רסיבר לאחד מאלו שמשתתפים במבחן הרסיברים הגדול ולפני הקנייה אשמח לשמוע ממכם עצה תאורתית כי ברור שמעשית אלך בעצמי ואשמע, אך אין את הרמקולים שלי בכל חנות שמחזיקה כל אחד מהרסיברים הנ"ל ולכם דעתכם המקצועים חשובה לי.
אז אם מישהו יכול לעזור בבקשה.
1. איזה רסיבר מבין כל הרסיברים שבמבחן הכי יתאים לרמקולים שלי?
2. מכוון שה QUAD הם רמקולים בעלי סאונד חם/סגור אז האם כדאי שהרסיבר יהיה בעל סאונד פתוח? בעל אופי סאונד ניגודי מהרמקולים?