פתיחת המארז - עברה בלי הבעיה
ניתוק המאוורר עשה קצת בעיות של חוסר ידע קל - התגברנו
החלפה פיזית - קליל
סגירת הנ"ל - סבבה
חשבתי שכאן הכל נגמר - אז חשבתי!@#$!@#$
מיקרוסופט חשבו אחרת ועשו לי תוכניות לערב מלא מתחת ועצבים...
בעיה ראשונה - המעבד במנהלים ההתקנים לא התעדכן
בעיה שניה - הודעה מדאיגה "יישום לרישום כבלים דיגטליים, נכשל והפסיק לפעול" או בשפת האם של הויסטה שלי Digital cable device registration application has stopped working."
בעיה שלישית - אין יותר שידור טלויזיה, למרות שכרטיס הטלויזיה שלי מופיע במנהל ההתקנים המדיה סנטר מודיע שהוא לא מותקן (ומציע לי לרכוש אחד?????!!!!!!
אז ככה חברים, לקח לי שלוש שעות לעבור את מסכת הייסורים הזו, אני כותב את הפתרונות פה על מנת לחסוך לאחרים את החיפוש, העצבים וביזבוז הזמן שעברתי.
בעיה: מעבד ישן מופיע במנהל ההתקנים, החדש כאילו לא קיים
פתרון: יש להיכנס למנהל ההתקנים, להסיר את המעבד (אם יש לכם יותר מאחד או מעבד מרובה ליבות יש להסיר כל אחד בנפרד), ריסטרט ואחרי שהמשחב יעלה הוא יבקש עוד אחד - אחרי זה יש לכם מעבד חדש במנהל ההתקנים, כמובן שתאלצו להריץ את חישוב הדירוג של המחשב על מנת שויסטה תיתן למחשב שלכם ציון חדש ומשוכלל.
בעיה: הודעה מדאיגה + בעיה: אין יותר שידור טלויזיה
פתרון: במקרה זה הפתרון הוא אחד והוא בא מכיוון מוזר, מסתבר שניהול ההגנות (DRM) יוצר בעיה מוזר והיא באה לידי ביטוי בהודעה ובחוסר יכולת לראות טלויזיה.
לאחר חיפוש ארוך מצאתי את מקור הבעיה והן את הפתרון, יש שתי דרכים 1) ידני 2) ע"י תוכנה
לפני הפתרון אזהרה - אחרי התיקון כל מידע שיש לכם שרכשתם או לא והוא בעל הגנת DRM עומד להינעל לכם ותאלצו להזין את הסיסמה שלו במקרה הטוב או תאבדו אותו לחלוטין, לא מצאתי דרך לעקוף את זה, אצלי זה לא שינה כי לא היו לי חומרים מוגנים ותוכניות מוקלטות לשמחתי לא נפגעו.
1) יש להפעיל את הצגת קבצים נסתרים ולמחוק את תיקיית ה DRM בנתיב הבא: C:\ProgramData\Microsoft\Windows
2) מורידים את התוכנה מפה: http://www.netflix.com/pages/previews/resetdrm.exe ואחרי הרצה היא מנקה את הקבצים הנדרשים בצורה אוטומטית.
אני אישית בחרתי את הדרך השניה - כבר לא היה לי כוח להתעסק עם זה.
הפעולה מהירה ואצלי היא פתרה לחלוטין את הבעיה, שידור הטלויזיה חזר מיד וכל ההודעות המוזרות נעלמו.
אני מקווה שעזרתי ולו לאחד בעתיד
גל