כיצד לחבר את המחשב לרסיבר?

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
tamos פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 22
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום,
אני רוצה להפוך את המחשב הישן שלי לHTPC, עכשיו הבעיה שלי היא האודיו
אני רוצה לחבר את המחשב ושישמעו סראונד בכל הרמקולים.
יש לי במחשב כרטיס קול 5.1 רגיל שיש בו יציאה דיגטלית.
אבל הבעיה שברסיבר אין יציאה דיגיטלית...
אז איך אני יכול לחבר את המחשב ושישמעו בצורה מצויינת?

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #2 

אם אין לך כניסות דיגיטאליות S/PDIF קואקסיאליות או אופטיות במגבר אז תאלץ לחבר את המחשב למגבר בחיבורים האנאלוגים.

אבל לפני שאתה נכנס להרפתקה של HTPC עם מחשב ישן כדאי לך לבדוק אם לא תהייה לך בעיה של ביצועים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

tamos פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 22
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

תודה רבה!
אממ המחשב לא מתוכנן כמחשב לראות דרכו טלוזיה זאת אומרת שהוא רק יכיל סרטים, מוזיקה, אינטרנט איימיל אני לא יצפה דרכו...
יש לך איזו מערכת דמיה סנטר מומלצת?
אני רוצה שהוא ירוץ על וינדואס זאת אומרת שאני יכול להיות בוידנואס אם אני לא רוצה להיות במדיה סנטר עצמו
ואיך אני יכול לחבר את המחשב לריסבר עם יציאות אנלוגיות ושישמעו 5 ערוצים, 2 רמקולים מדפיים, 2 רצפתיים,1 סנטר
אני מדגיש עם אנלוגים ולא כמו שרשום במדיריכםפ לחבר את הLINE OUT ל R ו L ברסיבר, כי ככה ישמעו רק 2 ערוצים

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #4 

אתה יכול לחבר את כל הערוצים - לא רק סטיריאו - באופן אנאלוגי. זה רק תלוי ביציאות שלך מהכרטיס ובכניסות במגבר. לרוב המגברים יש אפשרות להתחבר ב 5+1 אנאלוגית כי רק ככה הם יכולים לקבל אודיו ממכשירי DVD כשמנגנים DVD Audio.

כל מה שאתה באמת צריך לעשות זה לתת מבט על תרשימי החיבורים שיש בחוברות של המגבר וכרטיס הקול ותמצא בדיוק איך מחברים מה למה.

מדיה סנטר ל windows הים זה בעיקר vista home edition premium או media portal. בשני המקרים אתה יכול להשתמש במחשב גם כמחשב רגיל כאשר אתה לא משתמש בו כ HTPC.

ובקשר לסוגיית הביצועים, דווקא צפיה בסרטים יכולה להעמיס יותר מידי על מחשב ישן. לידיעתך מעבדים חד ליבתיים כמו P4 יכולים "לסחוב" סרטי DIVX רגילים אבל יתקשו מאוד להציג סרטים בפורמט HD בלי לקרטע.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”