המרת MKV ל DVIX
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
יש את התוכנה MKV to AVI אבל היא לא חינמית. כל הדרכים החינמיות שאני מכיר דורשים התעסקות לא מעטה ולא מעט ידע וניסיון.
לא שווה לך יותר לאתר את אותה גרסה של ווידאו ב AVI מלכתחילה?
לא שווה לך יותר לאתר את אותה גרסה של ווידאו ב AVI מלכתחילה?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

ברשותך נעשה לך קצת סדר.
MKV ו DIVX זה שני דברים שונים לחלוטין. הראשון זה שיטת אריזה של מדיה הכוללת ווידאו + לפחות פסקול אחד עם אפשרות של כתוביות. בד"כ משתמשים באריזה הזו עבור סרטים שקודדו ב H.264 אבל אין שום מניעה לארוז ב MKV גם MP4 רגיל של DIVX או אפילו MPEG-2.
השני זה שיטת קידוד ווידאו שבסופו של דבר אתה צריך לארוז. רוב סרטי ה DIVX/XVID ארוזים ב AVI.
בד"כ משתמשים ב קידוד ב DIVX ואריזה ב AVI כדי ליצור קבצים קטנים ברזולוציה נמוכה שאפשר גם לנגן על DVD. באריזות MKV משתמשים בד"כ עבור קידודים איכותיים יותר ברזולוציות גבוהות וניתן לנגן אותם רק על מחשבים או מזרימי מדיה.
לכן עד שאתה לא פותל את האריזה אתה לא יודע באיזה פומט נמצא הסרט והפסקול של קובץ MKV ולכן לפעמים ההמרה ל AVI עם DIVX מאוד פשוטה ולפעמים זה דורש הרבה עבודה.
MKV ו DIVX זה שני דברים שונים לחלוטין. הראשון זה שיטת אריזה של מדיה הכוללת ווידאו + לפחות פסקול אחד עם אפשרות של כתוביות. בד"כ משתמשים באריזה הזו עבור סרטים שקודדו ב H.264 אבל אין שום מניעה לארוז ב MKV גם MP4 רגיל של DIVX או אפילו MPEG-2.
השני זה שיטת קידוד ווידאו שבסופו של דבר אתה צריך לארוז. רוב סרטי ה DIVX/XVID ארוזים ב AVI.
בד"כ משתמשים ב קידוד ב DIVX ואריזה ב AVI כדי ליצור קבצים קטנים ברזולוציה נמוכה שאפשר גם לנגן על DVD. באריזות MKV משתמשים בד"כ עבור קידודים איכותיים יותר ברזולוציות גבוהות וניתן לנגן אותם רק על מחשבים או מזרימי מדיה.
לכן עד שאתה לא פותל את האריזה אתה לא יודע באיזה פומט נמצא הסרט והפסקול של קובץ MKV ולכן לפעמים ההמרה ל AVI עם DIVX מאוד פשוטה ולפעמים זה דורש הרבה עבודה.
ומי שיש סטירמר ורוצה לראות את הMKV באיכות HD למה הוא צריך להמיר אותו?Catskinner כתב:ברשותך נעשה לך קצת סדר.
לכן עד שאתה לא פותל את האריזה אתה לא יודע באיזה פומט נמצא הסרט והפסקול של קובץ MKV ולכן לפעמים ההמרה ל AVI עם DIVX מאוד פשוטה ולפעמים זה דורש הרבה עבודה....
האם ישנו כלי שעושה את זה כבר ?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

מזרים מדיה = סטרימר
- Boaz
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 904
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
כן, היא תפתור לך את הבעיה.shahar07 כתב:והיא תפתור לי את הבעיה ?Boaz כתב:אני משתמש ב-AutoMKV, תוכנה חינמית ודי פשוטה להפעלה....
ולגביי החתול, אני יודע מה יש לי, זו הייתה שגיעת כתיב ולא חוסר ידע...
אני ממיר MKV ל-AVI\XVID (אפשר עוד פורמטים) כדי לנגן קבצים ב-TVIX4000
AVI ? אבל אני רוצה לשמור על האיכות HDBoaz כתב:כן, היא תפתור לך את הבעיה.shahar07 כתב:והיא תפתור לי את הבעיה ?Boaz כתב:אני משתמש ב-AutoMKV, תוכנה חינמית ודי פשוטה להפעלה....
אני ממיר MKV ל-AVI\XVID (אפשר עוד פורמטים) כדי לנגן קבצים ב-TVIX4000...
- Boaz
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 904
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
מה הקשר? תגדיר גודל/איכות קובץ כרצונך ותגיע לאיכויות בהתאם.shahar07 כתב:AVI ? אבל אני רוצה לשמור על האיכות HDBoaz כתב:כן, היא תפתור לך את הבעיה.shahar07 כתב:והיא תפתור לי את הבעיה ?Boaz כתב:אני משתמש ב-AutoMKV, תוכנה חינמית ודי פשוטה להפעלה....
אני ממיר MKV ל-AVI\XVID (אפשר עוד פורמטים) כדי לנגן קבצים ב-TVIX4000......
ניתן להגיע לאיכות כמעט זהה למקור בלי שום בעיה
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אין שום קשר בין איכות לפורמט אריזה. יש הרבה סרטים באיכות של 1080p שארוזים ב TS ומקודדים ב MPEG-2
זה בדיוק מה שאני רוצה לעשות להעביר קובץ MKV ל TS ושהאיכות תישמור כולל הסאונדCatskinner כתב:אין שום קשר בין איכות לפורמט אריזה. יש הרבה סרטים באיכות של 1080p שארוזים ב TS ומקודדים ב MPEG-2...
האם זו התוכנה שאני צריך ?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אין לי ניסיון אני לא מבצע recoding של מקורות כי אין לי שום בעיה לנגן הכל. מצד שני ברור שתהייה ירידה כלשהיא באיכות כמו שיש בכל re-encoding.
יש לי רק שאלה אחת, מדוע אתם כל כך נעולים על פורמט 1080P לכולכם יש מסכים שהם full hd?
יש לי רק שאלה אחת, מדוע אתם כל כך נעולים על פורמט 1080P לכולכם יש מסכים שהם full hd?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46389
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
zvibin1,
כנראה היינו צריכים לדבר על הנושא מוקדם יותר. זהו הטריגר אשר גרם לך לכתוב את ההודעה הראשונה שלך לאחר שנתיים וחצי של חברות באתר
כנראה היינו צריכים לדבר על הנושא מוקדם יותר. זהו הטריגר אשר גרם לך לכתוב את ההודעה הראשונה שלך לאחר שנתיים וחצי של חברות באתר