scart rgb+16:9
ברשותי LCD מסוג טושיבה עם מחברי סקרט כולל תמיכה בRGB כאשר עבדתי עם ממיר 3100 המסך היה מזהה אוטומטית מעבר בין תוכניות המשודרות במסך רחב לבין שאר התוכניות .
כאשר עברתי לממיר HD בתחילה היו בעיות עם יציאת הRGB כיום שהיציאה עובדת המסך לא מזהה לי יותר תוכניות במסך רחב לא ביציאת הSCART ולא ביציאת הHDMI האם יש למישהו מושג למה זה לא מתאפשר יותר האם זו בעית תוכנה של ממיר הHD או בעית הגדרה
מחכה לעזרה
כאשר עברתי לממיר HD בתחילה היו בעיות עם יציאת הRGB כיום שהיציאה עובדת המסך לא מזהה לי יותר תוכניות במסך רחב לא ביציאת הSCART ולא ביציאת הHDMI האם יש למישהו מושג למה זה לא מתאפשר יותר האם זו בעית תוכנה של ממיר הHD או בעית הגדרה
מחכה לעזרה
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
המעבר בין יחסי התמונות נתמך רק דרך SCART וגם זה טריק שהוא לא כל כך סטנדרטי ולא תמיד מיושם.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אז כנראה שהממיר החדש לא תומך. או שיש בעיה ליישם את זה כאשר שתי יציאות פעילות. לא אסון גדול לדעתי.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
צודק זה מפריע כאשר דברים שיכולים להתבצע אוטומטית לא מבוצעים בגלל תכנון לקוי של הממירים.
אם הבנתי נכון אתה עובד עם 3100 ל SCART אחד ושם המיתוג עובד, ועם HD ל SCART השני שם זה לא עובד. אם כך אז אין מימוש מלא ב SCART שלא מגיב, לפעמים ממשים SCART חלקי בחלק מהמחברים.
בנוסף, הרגל ששולטת בתכונה הזו בממיר היא 8 ב SCART וב TV רגל 8 מקבלת את הפקודה תראה אם היא משנה את רמת המתח בתלות בתכנית (5V > 16/9 , 10V >3/4 )
אם הבנתי נכון אתה עובד עם 3100 ל SCART אחד ושם המיתוג עובד, ועם HD ל SCART השני שם זה לא עובד. אם כך אז אין מימוש מלא ב SCART שלא מגיב, לפעמים ממשים SCART חלקי בחלק מהמחברים.
בנוסף, הרגל ששולטת בתכונה הזו בממיר היא 8 ב SCART וב TV רגל 8 מקבלת את הפקודה תראה אם היא משנה את רמת המתח בתלות בתכנית (5V > 16/9 , 10V >3/4 )
טוב אז אם עבדת בעבר עם אותה הכניסה ב TV וכיום זה לא עובד, אז זה הממיר שלא תקין בתכונה הזו, ב 3100 יש הגדרה של רוחב ושם קובעים למסך 16/9 וזה גורם לממיר לשלוט על ה TV אוטומטית. תבדוק אם הגדרה כזו קיימת ב HD אני לא מכיר אותו ואם לא, תתיעץ עם YES.
צריך להיות מחובר במחבר SCART TO SCART כמובן להגדיר בממיר RGB ולדאוג שהTV תומכת בRGB
לאחר מכן לגשת להגדרות מערכת ,משם להגדרות מסך, ושם יש סוג מסך צריך להגדיר SD ואז פורמט תמונה להגדיר ALL RATIO
ודרך אגב הכי חשוב אם אתה במסך מתוצרת טושיבה יש להעביר אותה למצב TV-RF כלומר לשידורי טלוויזיה אנלוגים דרך אנטנת הRF ןאז להחזיר לAV1 רק בדרך זו המצב מזהה מעבר בין פורמטים.
בהצלחה
לאחר מכן לגשת להגדרות מערכת ,משם להגדרות מסך, ושם יש סוג מסך צריך להגדיר SD ואז פורמט תמונה להגדיר ALL RATIO
ודרך אגב הכי חשוב אם אתה במסך מתוצרת טושיבה יש להעביר אותה למצב TV-RF כלומר לשידורי טלוויזיה אנלוגים דרך אנטנת הRF ןאז להחזיר לAV1 רק בדרך זו המצב מזהה מעבר בין פורמטים.
בהצלחה
גם שעון מקולקל מדייק פעמים ביום