מערכת קולנוע ביתית {יעוץ}....

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
moti22 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

קודם כול,אני שמח להצטרף לחברי הפורום כאן באתר.....
רק אם אפשר על תכעסו עלי אם אני לא רשמתי תשאלה ששלי בטופיק הנכון....אני חדש כאן...על תכעסו... :)

ועכשיו השאלה:
אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע ביתית לחדר....הכולתת רסיבר,רמקולים,{חמישה}ודי וי די אם ויתאפשר לי מבחינת הכסף......
אני עשיתי סיבוב בחנויות מסויימות ורוצים על מערכת קולנוע טובה סכומים בשמיים....ומצד שני אמרתי סתם נכנס לאנטרנט נבדוק מחירים של מוצרים שם וואלה...המחירים באנטרנט הרבה יותר זולים,חבר לי אישית אמר לי שאפילו יש במוצרים משהו מסריח עקב מחירם הזול....
אני שמתי עין על שתי מערכות קוולנוע....והייתי רוצה לדעת האם המערכות האלה טובות,שוות תכסף...תהשקעה...ובקצור מערכות שאני לא יתאכזב מהם מהעוצמה,ומהאיכות....האחת:
http://www.ktl.co.il/product.asp?produc ... atCode=193
והשנייה:
http://www.ktl.co.il/product.asp?produc ... atCode=264

מי שמבין.....מי שיודע תאיכות של המוצר בבקשה שיגיד לי מה לעשות,כי אני רוצה לקנות תמערכת השבוע....ו....דרך אגב....באחת החנויות בב"ש....
משהו הציע לי רסיבר של ימאה...בחצי מחיר 900 שקל...בגלל שהוא היה מהתצוגה,אבל מה שהפריע זה האחריות,30 יום מיום הקנייה זה מה שהוא רוצה להביא לי,ואני ויתרתי על זה....
בגלל זה שהפריע לי....
תודה מראש!!!!!!!!!!!!! :P

moti22 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

משהו מוכן לעזור לי...ולייעץ לי.... :(

MadCow
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1219
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #3 

כדי לקבל הכוונה מקצועית אתה צריך לספק פרטים נוספים כמו: גודל החדר, מה התקציב, האם יד שניה בא בחשבון, מה מטרת המערכת (קולנוע ביתי/סטריאו)/מה שמעת בחנויות ואהבת וכו'

moti22 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

גודל החדר שלי הוא קטן..ממ"ד.....{עשוי מבטון}....בקצור למרות שהחדר שלי קטן,הייה לי מקום לרסיבר,לרמקולים{חמישה}ודי וי די....,התקצציב שלי הוא עד 2500 שקל...עבור מערכת הקולנוע,עשיתי סיבובים בחנויות ושמה מחירים בשמיים,באנטרנט משוםם מה זה הרבה יותר זול....האם זה כדאי בכללל...?
ביד שנייה אני לא מעוניין,אם כברר אני קוננה משהו אז שאני יקנה משהו טוב וחדש....
מטרת המערכת סתם לראות סרטים,לשמוע מוזיקה....והכי חשוב להנות מהמוצר.........
באחת החנויות בב"ש....
משהו הציע לי רסיבר של ימאה...בחצי מחיר 900 שקל...בגלל שהוא היה מהתצוגה,אבל מה שהפריע זה האחריות,30 יום מיום הקנייה זה מה שהוא רוצה להביא לי,ואני ויתרתי על זה....
בגלל זה שהפריע לי....
אני באמת מחפש..משהו טוב,אני לא רוצה להגיע.....לסכומים בשמיים,משהו ב 2500 שקל....יספיק לי....בגלל שאין לי הרבה כסף ואני לא רוצה להשקיע במערכת קולנוע כול כך הרבה....כמו שאמרתי ראיתי באנטרנט שתי סוגי מערכות....משהו מוכן לייעץ לי לגביהם....?
האחת:
http://www.ktl.co.il/product.asp?produc ... atCode=193
השנייה:

http://www.ktl.co.il/product.asp?produc ... atCode=264

הייתי במחסני חשמל....הציעו לי ב 1800 שקל...רסיבר של JVC ושתי רמקולים רצפתיים,כנראה שאני ירד נזה לגמריי למה לא שמעתי דבירם טובים על מחסני חשמל.......הייתי בעוד בחנויות בב"ש.....ולא מצאתי משהו מיוחד....חוץ מחנות אחת שמציעים לי 2500 שקל..עבור מערכת קולנוע ביתית אם רסיבר וחמישה רמקולים...{2 רצפתיים,אחד סנטר,ושתיים אחורים}.......
פשוט אני מתלבט האם ללכת לקנות ממנו או שלקנות מהנטרנט את אחת משתי המערכות שאני צריך לקבל יעוץ לגביהם...!!!
תודה מראש..אני יששמח
אם משהו יעעץ לי לגבהים או שיגיד לי את דעתו כמה שיותר מהר,בכדי שאני יקנה את המוצר כבר השבוע בע"ה...!

shuka
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 77

שליחה #5 

קח רמקולים של וורפידל מה שמהם נכנס לך בתקציב ותחסוך לרסיבר מיד שניה בעלות דומה

kolokito
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1945

שליחה #6 

אז ככה:
א. אם אתה הולך לקנות הרשת תתמקד באתרים הגדולים, המוכרים והבטוחים! אלו שעובדים עם היבואנים הרשמיים ונותנים אחריות מלאה (וואלה,P1000,נענע,גטאיט)
ב. מאיפה כל המקומות האלה שאתה מספר עליהם (30 יום אחריות?? זו בדיחה? ימהה נותנת 3 שנים!)
מחסני חשמל זה לא חנות סטריאו, גש לחנות המתמחה בתחום ותתרחק מכל המחלות האלה שאתה מספר עליהם....
ג. להגיד "הציעו לי 5 רמקולים" זה כמו להגיד "הציעו לי אוטו" (פיאט אונו מודל 94 או מרצדס חדשה???? לא ברור. העיקר אוטו!) אילו רמקולים, איזה דגם?
נראה לי שאתה ממהר בלי לעשות שיעורי בית וחבל...

moti22 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

ב P1000 יש מערכת.....{אותה מערכת שהבאתי לכם...בלינק הקודם}.....שעולה כ 1600 שקל,רסיבר של ימאהה......רק מה אני לא מבין ברמקולים,ואין לי מושג האם הרמקולים הם באמת טובים או כמו שאתם אומרים.....שיש פאק או משו....כי לא יכול להיות בעצם...שמערכת תעלה כול כך זול......
שוב הלינק....ושוב אני מצפה לתשובה,תגידו לי האם המערכת הזאת שווה משהו
מבחינת הרסיבר,או הרמקולים שלה.....
http://www.p1000.co.il/shop/Templates/g ... Id=7135961

לגבי אותה חנות....שהציאה לי 30 יום אחריות..חחח על הרסיבר של ימאההה.......
הוא הציע לי רמקולים....שכעיקרון עולים 1200.....שקל....והוא הוריד לי תמחיר ל 800 שקל......
כמו כן יש לרמקולים אחריות של 3 שנים......
הוא גם השמיע לי אותם..ווואלה...יש עוצמה,יש איכות,יש הכול....
כמובן שהוא מביא לי תרמקולים מלמעלה אם קרטון מהמלאי חדש......!!!!

תייעצו לי,אם אותה מערכת....בלינק,שווה תכסף שלה מבחינת הרכבים שלה...רמקולים,רסיבר,ועוד.......
או שלא בדיוק.....

kolokito
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1945

שליחה #8 

עצה חינם: יש כאן באתר מנוע חיפוש.. תריץ את שמות המוצרים ותראה מה החברים אומרים עליהם .
מפירלס תתרחק,

בועזון
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 959
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 45 פעמים

שליחה #9 

עוד עצה:
אל תקנה שום דבר באינטרנט לפני שהלכת לחדר תצוגה ושמעת את כל הרכיבים ביחד. אין בעיה קצת לתמרן את המוכרים כדי שיחשבו שאתה הולך לקנות....תאמין לי שהם מתמרנים אותך יותר. אני גם חדש כמוך בתחום, וגם אני חשבתי שהתקציב שלי הוא 2000-2500 ש"ח. מהר מאוד הבנתי שאם אני רוצה משהו איכותי אני צריך או להוסיף או להתפשר על יד שנייה.
הדבר הטוב ביותר שאני יכול לומר לך הוא: אל תמהר, קח את הזמן, תקרא כאן בפורומים ותשאל שאלות. כל המגברים האלה שאתה מביא בלינקים הם מאוד נוצצים ויפים אבל בתכלס הם לא משהו, ובסוף אתה תזרוק גם את הסכום הקטן שרצית להשקיע. תבנה את המערכת לאט לאט, ואל תפחד מיד שנייה כל עוד אתה בודק כמיטב יכולתך את מה שאתה קונה (כמו גם את מי שמוכר לך...).
זה הכל - בהצלחה!

נ.ב: תיזהר כי כל העיסוק בזה הוא ממכר (b)

moti22 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

זה בסדר נראה לי אני כבר מכור לזה...ועוד שאלה יש לי,אני יכול לחבר,תרסיבר,או משו למחשב...?{כאשר אני ירצה לשמוע מוזיקה במחשב,זה הייה בשליטה של הרסיבר}....יש אפשרות כזאת?

וכנראה שאני יקנה...תמערכת בעולם הקולנוע בב"ש...
רסיברר ב 1700 שקל...
ורמקולים{רצפתיים} שכעיקרון הם עולים 1200 אבל הוא נותן לי ב 900 שקל....

bixente
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1618
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #11 

לעניין עצמו אני אגש בפעם הבאה.
כרגע אני רק אתן לך עצה קטנה :
אמרת שאתה רוצה לקנות בהקדם את המערכת . לא ! אל תעשה את זה כי אתה עדיין לא ממש מבין מה אתה עושה. חבל שתיפול בגלל פזיזות.
בינתיים תרשום לי את התקציב שלך ובפעם הבאה אייעץ לך טוב יותר.

מה חשוב לך יותר? קולנוע ביתי או מוזיקה ?

giladye
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 509
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #12 

רסיבר של ימאהה הוא בחירה טובה, אך לא ציינת איזה דגם הציעו לך ב-1,700 ש"ח.
מה הרמקולים שהציעו לך ב-1200 ש"ח?
לשאלתך בנוגע לחיבור הרסיבר למחשב, התשובה היא שתוכל לחבר את הרסיבר למחשב ולשלוט בעוצמה ובסאונד דרך הרסיבר, בכל פעולה שתעשה במחשב, מוזיקה סרטים משחקים או סתם גלישה באינטרנט.
Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds

xx3b
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 29

שליחה #13 

אני אישית לא כל כך אוהב את הסאונד של peerless .בכלל.
5 רמקולים קטנים וסאב בא בחשבון!?

moti22 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #14 

כן בא בחשבון הסנטר.....ושתי הרמקולים האחוריים+שתי רמקולים ריצפתיים.....
אני מחר כנראה יעשה סיבוב....שוב בחנות....ירשום...תחברה של הרסיבר ושל הרמקולים,ותגידו לי מה אתם חושבים על המוצר......

נ.ב.
אני מאמין שהרסיבר שהוא מציע לי הוא רסיבר טוב עקב המחיר,רק הרסיבר עולה 1700 ש"ח וזה כי זול שיש לו....אני לא מאמין שבמחיר הזה אני יכול להדפק מהמוצר,כמו כן הוא בא אם אחריות מלאה.....
ולגבי הרמקולים,מחירון עולים 1200 ש"ח אבל אני מקווה שיעשה לי הנחה ויביא לי אותם ב 900 שקל.....
כי האמתי שאני מביא לו סכום מהכסף במזומן,ומקווה שיצא איתי ססבבהה....
ויותר חשוב לי מערכת קולנוע ביתית,ואני לא אוהב רמקולים...קטנים כאלה שאני צריך לתלות אותם אני יותר מעדיף ויותר רוצה רמקולים ריצפתיים....
כמובן שהתקציב לי למערכת הוא 2500 בערך....לא יותר כי אין לי מספיק כסף....בכדי להשקייע על מערכת...{אני קונה גןם בקרוב רכב בע"ה וצריך להשאיר מעט גם לזה...}

moti22 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #15 

אז ככה אנשים בשעה טובה ומוצלחת קניתי תמערכת לחדר......,קניתי ככה:
רסיבר תווצרת YAMAHA NATURAL SOUND AV RECEIVER AX-V361
בסופו של דבר,היו כמה אנשים שבטופיק הזההירו אותי מהחבררה הזזאת{של הרמקולים},אבל בגלל הגודל שלי בחדר....וחדרי הממש ממש קטן,התפשרתי על רמקולים אחרים תוצרת Peerless לחדר ממש קטן,המוכר אמר לי שאני לא צריך יותר מזה....כי אני לא נמצא בסלון או משו......
גם אני חשבתי לעצמי שגם ככה אני גר בקומות,ואתם יודעים מה הייה אם אני ישים פול עוצמה..,השכנים יתחילו לעלות ולרדת,וגם להורים שלי זה יעשה חוררר בראש.....
יותר מזה בעל החנות השמיע לי את אותם רמקולים,השמיע לי אותם בחנות.....נשמעים ססבבה רצח,והוא המליץ לי בחום לקחת את הרמקולים האלה.....
אז נכון שיש הבדל בין האיכות של רסיבר של ימאהה לרסיבר אחר,או בין רמקולים של פירלס לרמקולים אחרים...אבל בסופו של דבר...לקתח את מה שלקחתי,בלב שלם..חחחח,ותכלס הוא צודק...
אני גר בקומות...
גם ככה אני לא יוכל להשים ווליוום רציני,המליץ לי בחום,שמעתי,אהבתי ופשוט קניתי....את כול הסט חמישה רמקולים....וכול זה מספיקקק לחדר...של בטון ולחדר קטן,אני לא צריך יותר מזה... :wink:

InbarHovav
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3252
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #16 

moti22 - סאונד טוב לא נמדד בווליום!!!
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"

כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות

moti22 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #17 

נשמה שלי הווליום שיש לי של הרמקולים מספיקים לי....לחדר....ובגלל זה התפשרתיי....

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”