שלום לכלום,
לפני מספר ימים התקנתי VMC על מחשב חדש עם כרטיס וידאו Hauppauge WinTV PVR-150 .
ניסיתי להגדיר שה VMC יעביר דרכו את ערוצים .
בשלב הראשון הוא לא זיהה את השלט של YES ,אז הגדרתי אותו לבד .
בשלב השני הוא העביר לי את הערוצים .
ואז גיליתי כמה בעיות (פה אני צריך עזרה):
1) כל ערוץ שאני מנסה להעביר לוקח לVMC כמה שניות לשלוח את זה ל ממיר (למרות שזה מופיע על מהירות FAST, האם ניתן לקצר את הזמן הזה ? Registry ?)
2) שאני מוריד ומעלה ערוץ (Up,Down) ה VMC שולח את המספרים , לדוגמה: אם אני בערוץ 22 ורוצה לרדת ל 21 הוא לא שולח את הפקודה רד ערוץ אלא את התווים הבאים 21 .
3) חלק מהכפתורים לא הוגדרו מעולם לדוגמה Back,Exit מה שגורם לזה שאני מגיע לערוץ כמו אגו שמבקש ססמה אני תקוע שם (גם בגלל בעיות סעיף 2) , כי אני בתיבת טקסט ואני יכול להכניס רק מספרים .
יש לי עוד כמה בעיות ... בהמשך
תודה מראש לכולם .
בעיה בחיבור VMC לממיר של YES
1. ה"דיליי" קשור גם לזמן הלכידה->קידוד->פריסה מחדש ע"ג המסך. גם בצפייה ב-LIVE אתה בעצם צופה כ-2-3 שניות אחורה בזמן. לכן כאשר אתה מעביר ערוץ זה נראה כי הפקודה נשלחה לאחר מספר שניות אבל לא כך הדבר. אין פתרון קסם...
2. זה המצב בכל תוכנות המדיה סנטר שאני מכיר.
3. אתה יכול להגדיר בעזרת תוכנה חיצונית, את אחד המקשים בשלט שישלח אות IR מתאים לממיר כדי לצאת מהמצב שאתה מתאר. לא ידוע לי על פתרון אוטומטי להכנסת סיסמה לאתר אגו, בערב, על מערכות הרצות על WINDOWS. ב-MYTHTV נכתב סקריפט העושה זאת אוטומטית (ע"ג LINUX). המצב חמור שבעתיים בהקלטות מתוזמנות מראש!
אורן.
2. זה המצב בכל תוכנות המדיה סנטר שאני מכיר.
3. אתה יכול להגדיר בעזרת תוכנה חיצונית, את אחד המקשים בשלט שישלח אות IR מתאים לממיר כדי לצאת מהמצב שאתה מתאר. לא ידוע לי על פתרון אוטומטי להכנסת סיסמה לאתר אגו, בערב, על מערכות הרצות על WINDOWS. ב-MYTHTV נכתב סקריפט העושה זאת אוטומטית (ע"ג LINUX). המצב חמור שבעתיים בהקלטות מתוזמנות מראש!
אורן.