תגובות לביקורת של הרסיבר אונקיו Onkyo TX-SR875 :!:
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
סקירה מעולה!!!
ושוב פעם תודה לאבי, לישראל ולכל הנוגעים בדבר על סקירה מעולה ומפורטת.
הסקירות של אבי נותנים לפי דעתי מעין סינון ראשוני עבור אלה שמתכננים לקנות את אחד הדגמים הנסקרים וכמובן הוא עושה זאת בצורה הטובה והאובייקטיבית ביותר.
המשך כך וכבר מחכה לסקירה הבאה.
תודה.

הסקירות של אבי נותנים לפי דעתי מעין סינון ראשוני עבור אלה שמתכננים לקנות את אחד הדגמים הנסקרים וכמובן הוא עושה זאת בצורה הטובה והאובייקטיבית ביותר.
המשך כך וכבר מחכה לסקירה הבאה.
תודה.
גיל בכר
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
זה מסביר למה באירופה הוא זוכה לשבחיםamitbak כתב:לפחות לא צריך לקנות רדיאטור לחימום הסלון.
מכשיר של 23 ק"ג שרותח כפי שתואר בסקירה
יחמם אתכם בחורף . ובקיץ חבל על הזמן....
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
cavi,
סקירה משובחת של רסיבר במשקל כבד !
כמתאבק, בוודאי אהבת את המתמודד הזה
הואיל ורסיבר זה משתמש באותו RC של הדנון, לא הופתעתי מההתרשמות מהכיול,
ובכל זאת הענקת לרסיבר זה ציון 8.5 ברב-ערוצי לעומת הדנון 3808, שקיבל 8.
אני מניח שאיכות ההגברה באונקיו היא שהביאה ליתרון יחסי זה.
אם כך, מדוע אותה איכות הגברה באונקיו לא הביאה לציון מוצלח יותר (ציון 8.5) בסאונד דו-ערוצי
והוא נותר מעט מאחור לעומת הדנון (ציון 9).
מה פחות אהבת ב-875 לעומת ה-3808 בדו-ערוצי ?
תודה,
אבי.
סקירה משובחת של רסיבר במשקל כבד !
כמתאבק, בוודאי אהבת את המתמודד הזה
הואיל ורסיבר זה משתמש באותו RC של הדנון, לא הופתעתי מההתרשמות מהכיול,
ובכל זאת הענקת לרסיבר זה ציון 8.5 ברב-ערוצי לעומת הדנון 3808, שקיבל 8.
אני מניח שאיכות ההגברה באונקיו היא שהביאה ליתרון יחסי זה.
אם כך, מדוע אותה איכות הגברה באונקיו לא הביאה לציון מוצלח יותר (ציון 8.5) בסאונד דו-ערוצי
והוא נותר מעט מאחור לעומת הדנון (ציון 9).
מה פחות אהבת ב-875 לעומת ה-3808 בדו-ערוצי ?
תודה,
אבי.
אבי ורון
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
- bossgt6
- חבר מביא חבר

אני גם חשבתי בדיוק כמוך .HDMI כתב:הייתי בטוח שהאונקיו ינצח בנוקאוט !!!!!
בלי שום קשר ה - 875 מכשיר מעולה !!!!!...
- Star-Blazer
- חבר ותיק

- תגובות: 1104
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
טו בלגבי החימום זאת מחלה של אונקיו, אפילו ה - 602 שלי מתלהט.... והוא בתוף ספריה.
אבל מכשיר מצויין לכל הדעות
אבל מכשיר מצויין לכל הדעות
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
יופי של סקירה, מאוד נהנתי לקרוא.
התרשמות שלי: לא הופתעתי, לזה בדיוק ציפיתי - הגברה משובחת (לא רוצה לפתוח דיון ישן, אך שימו לב למשקל הרסיבר), וידאו משובח ( בגלל מעבד הוידאו שלו) וצליל רב ערוצי לא מבריק (עקב ההתרשמות האישית שלי מה-605, בכל זאת יותר טוב בגלל ה-THX ULTRA)
שתי שאלות לאבי:
בקשר להתחממות - אתה עבדת עם רמקולים של אופרה (לא ווינפרי), האם הם 4 אום? האם הגדרת זאת בתפריט?
בקשר לצליל רב ערוצי - האם נכנסת לכיוונים של ה-THX? לסוני נתת 9, האם אתה יכול להצביע על משהו ספציפי שנתן לסוני 9 ולאונקיו פחות? האם מדובר בנוכחות פחותה בערוצים האחוריים?
התרשמות שלי: לא הופתעתי, לזה בדיוק ציפיתי - הגברה משובחת (לא רוצה לפתוח דיון ישן, אך שימו לב למשקל הרסיבר), וידאו משובח ( בגלל מעבד הוידאו שלו) וצליל רב ערוצי לא מבריק (עקב ההתרשמות האישית שלי מה-605, בכל זאת יותר טוב בגלל ה-THX ULTRA)
שתי שאלות לאבי:
בקשר להתחממות - אתה עבדת עם רמקולים של אופרה (לא ווינפרי), האם הם 4 אום? האם הגדרת זאת בתפריט?
בקשר לצליל רב ערוצי - האם נכנסת לכיוונים של ה-THX? לסוני נתת 9, האם אתה יכול להצביע על משהו ספציפי שנתן לסוני 9 ולאונקיו פחות? האם מדובר בנוכחות פחותה בערוצים האחוריים?
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
מחיר לרסיוור
מה הםכום אשר מבקשים ברץ עבור האונקיו 875 בחול הוא עולה בין 750-1100 $ . מה המחיר שמבקשים לפי חישוב שלי מחירו צריך להיות 6500 שח .
- bossgt6
- חבר מביא חבר

HDMI כתב
בלי כסף אהה
, האמת כעת לא נשאר על מה להמר, אני כחובב ימהה "מושבע" הימרתי תחילה על האונקיו, כעת מה שנשאר זה ימהה או פיוניר , מבחינת קולנוע ביתי הימהה תמיד היה פצצה , ואם בסקירה אחרת של cavi הוא נתן לימהה 1800 ציון בדו ערוצי 8 , וברב ערוצי 10 , ובהתחשב בכך שכולם משבחים את ההתקדמות של ימהה בדור הנוכחי דווקא בדו ערוצי אז לימהה יש פוטנציאל לזכות
הפיוניר לפי הבנתי הצד החזק שלו זה הק''ב ,ולאו דווקא ההגברה ואין ציון גבוה יותר מ 10 , אז אם נניח שהוא יקבל 10 נאמר שבדו ערוצי הוא יקבל כמו האונקיו 8.5 מקסימום 9 אז בין שניהם אני מהמר על הימהה 3800 , לכן אני שם 1 X , תמיד טוב גם ללכת על הפתעה ואולי הרסיבר המפתיע יהיה הפיוניר במקרה כזה לך על 2 X
הימורים ? יש לי חברה בארץ שמתעסקים בהימורים ,חלקם כבדים , כל חודש סופ''ש באנגליה -משחקים של צ'לסי וקזינו עד אור הבוקר , וחלקם מרוסקים טוטאלית ......אני ברחתי מזה .........bossgt6
יש מצב להימור...
בלי כסף אהה
, האמת כעת לא נשאר על מה להמר, אני כחובב ימהה "מושבע" הימרתי תחילה על האונקיו, כעת מה שנשאר זה ימהה או פיוניר , מבחינת קולנוע ביתי הימהה תמיד היה פצצה , ואם בסקירה אחרת של cavi הוא נתן לימהה 1800 ציון בדו ערוצי 8 , וברב ערוצי 10 , ובהתחשב בכך שכולם משבחים את ההתקדמות של ימהה בדור הנוכחי דווקא בדו ערוצי אז לימהה יש פוטנציאל לזכות
הפיוניר לפי הבנתי הצד החזק שלו זה הק''ב ,ולאו דווקא ההגברה ואין ציון גבוה יותר מ 10 , אז אם נניח שהוא יקבל 10 נאמר שבדו ערוצי הוא יקבל כמו האונקיו 8.5 מקסימום 9 אז בין שניהם אני מהמר על הימהה 3800 , לכן אני שם 1 X , תמיד טוב גם ללכת על הפתעה ואולי הרסיבר המפתיע יהיה הפיוניר במקרה כזה לך על 2 X
נערך לאחרונה על ידי bossgt6 ב 28/02/2008 13:14, נערך פעם 1 בסך הכל.