המלצה LCD 46/47" להצגת FULL HD
שלום חבר'ה,
אני מחפש המלצות לטלויזיה להצגת FULL HD בחיבור למחשב,
אני קניתי מחשב בעל כרטיס מסך 8500 שאמור להציג לי FULL HD לפי מה שהבנתי, תקנו אותי אם אני טועה.
אני צריך טלויזיה שיכולה להציג FULL HD ותעשה את זה ברמה גבוהה דרך חיבור למחשב איזה שתמליצו לי DVI, RGB , S-Video, Component וכו'.
התקציב הוא עד 18,000 ש"ח
השימוש יהיה 40% Yes HD,
60% HD מהמחשב.
אשמח לשמוע כל המלצה או הערה,
תודה מראש ויום טוב!!
אני מחפש המלצות לטלויזיה להצגת FULL HD בחיבור למחשב,
אני קניתי מחשב בעל כרטיס מסך 8500 שאמור להציג לי FULL HD לפי מה שהבנתי, תקנו אותי אם אני טועה.
אני צריך טלויזיה שיכולה להציג FULL HD ותעשה את זה ברמה גבוהה דרך חיבור למחשב איזה שתמליצו לי DVI, RGB , S-Video, Component וכו'.
התקציב הוא עד 18,000 ש"ח
השימוש יהיה 40% Yes HD,
60% HD מהמחשב.
אשמח לשמוע כל המלצה או הערה,
תודה מראש ויום טוב!!
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46386
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5078 פעמים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46386
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5078 פעמים
בדוק את ה SONY BRAVIA LCD 46X3500, ביקורת עליו התפרסמה לא מזמן.
תודה אני אלך לראות את הסוני
, השאלה אם אני יכול למצוא אותה בטווח מחיר של 18,000?
שמיל אני מאוד מעוניין בשארפ אבל בגדלים של 46"/47" . וכפי שקראתי ביקורות על הדגמים של 46" שלה אומרים שלא רואים בה טוב HD שזה מאוד אכזב אותי כי הייתי סגור עליה.
שמיל אני מאוד מעוניין בשארפ אבל בגדלים של 46"/47" . וכפי שקראתי ביקורות על הדגמים של 46" שלה אומרים שלא רואים בה טוב HD שזה מאוד אכזב אותי כי הייתי סגור עליה.
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
הסוני X לא נכנסת במחיר הזה, אבל יש כמה דגמים אחרים שכן יכנסו, למשל סדרת T ואולי גם D ו-V.
לטושיבה יש גם כמה דגמים שכן יכנסו.
לטושיבה יש גם כמה דגמים שכן יכנסו.
Silence speaks louder than words
לי יש XF350 של טושיבה אבל 40 אינץ.
תוכל לראות תמונות משידורים בשרשור הזה: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=52260
אני מאוד מרוצה מהחדות של התמונה ב YES HD , ולאחר כיוונים נוספים גם התקבלו תוצאות טובות משידורי טלויזיה.
תוכל לראות תמונות משידורים בשרשור הזה: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=52260
אני מאוד מרוצה מהחדות של התמונה ב YES HD , ולאחר כיוונים נוספים גם התקבלו תוצאות טובות משידורי טלויזיה.