סאונד בקובץ divx
יש לי מספר קבצים עם סיומת AVI שהורדו מהרשת. חלק שומעים קול וחלק לא - מה ההיגיון? במחשב שלי mce2005 מותקן nvidia וdivx ולקולac3. בעיקרון מסומן passthrough למעבר לרסיבר
Accent HT-400, Asus M2NPV-VM, DDR 2 (2*512)667MHz, AMD 3500 AM2, 250GB SATA II X2 WD, RWDVD ASUS, HEC Compucase SILENT385, האופאג PVR150 MCE
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
כנראה שאין לך מפענח מתאים לפס הקול, אבל אין בהודע שלך מספיק מידע כדי להתקדם הלאה.
AVI זה פורמט אריזה - ממש כמו MKV - והוא כולל בד"כ קובץ ווידאו וקובץ אודיו. שני הקבצים יכולים להיות בפורמטים שונים ומשונים ואתה לא יכול לדעת מהם בלי לפתוח את האריזה.
AVI זה פורמט אריזה - ממש כמו MKV - והוא כולל בד"כ קובץ ווידאו וקובץ אודיו. שני הקבצים יכולים להיות בפורמטים שונים ומשונים ואתה לא יכול לדעת מהם בלי לפתוח את האריזה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
איך "פותחים האריזה" ויודעים מהו קובץ הקול? אני רגיל שכשהתוכנות לא יודעות להציג או חסר להן קודק, הן מודיעות.... גם בMCE2005 וגם במדיה סנטר פשוט אין קול. כמו שכתבתי זה רק בחלק מהקבצים. איזה עוד מידע אפשר לתת?? בעת ההצגה לכל הקבצים "חותמת" divx אבל אני מבין שזה רק לוידיאו.
Accent HT-400, Asus M2NPV-VM, DDR 2 (2*512)667MHz, AMD 3500 AM2, 250GB SATA II X2 WD, RWDVD ASUS, HEC Compucase SILENT385, האופאג PVR150 MCE
- Catskinner
- חבר במועדון HT

בד"כ תמצא בקבצי DIVX שנארזו ב AVI פסקול בפורמט mp3 עם אודיו דו ערוצי. בחלק קטן האודיו הוא DD עם 5.1 ערוצים.
גם לי היו כמה סרטים שבהם לא שמעו אודיו ובכולם הפסקול היה mp3 ובכולם היה משהו דפוק בקובץ שלא עבד טוב. בזה אפשר כנראה להאשים רק את מי שביצע את הקידוד.
גם לי היו כמה סרטים שבהם לא שמעו אודיו ובכולם הפסקול היה mp3 ובכולם היה משהו דפוק בקובץ שלא עבד טוב. בזה אפשר כנראה להאשים רק את מי שביצע את הקידוד.
עכשיו כשאני חושב על זה... הסרטים האלה עבדו במחשב אחר... כנראה שבאמת יש לי בעיה עם פענוח הקול באותו מחשב. mp3 צריך משהו מיוחד? מוזיקה למשל כן מושמעת אצלי במדיה סנטר ב mp3
- Catskinner
- חבר במועדון HT

המחשב השני היה vista במקרה?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

מעניין. כי בכל המיקרים שנתקלתי בהם היו בעיות בפסקול mp3 לסרט divx לא הייתי מקבל אודיו ב XP אבל כן הייתי מקבל ב vista. האמת שזה לא היה מספיק חשוב לי כדי לבצע חקירה מקפת. אבל זה מספיק מסקרן אותי עכשיו כדי שאשוב לבעיה ואחקור אותה קצת במשך השישבת.
תוריד את הgspot
http://gspot.headbands.com/v26x/index.htm
ותראה מה אתה כן שומע ומה לא
אני מנחש שאתה לא שומע AC3 שזו הבעיה הנפוצה יותר
זה שיש לך התקנה של AC3Filter (נכון ?) לא אומר שהנגן שלך גם משתמש בו
אני למשל משתמש בKMPlayer ושם אני צריך לסמן אם להישתמש במפענח פנימי של הנגן או בAC3Filter
ירון
http://gspot.headbands.com/v26x/index.htm
ותראה מה אתה כן שומע ומה לא
אני מנחש שאתה לא שומע AC3 שזו הבעיה הנפוצה יותר
זה שיש לך התקנה של AC3Filter (נכון ?) לא אומר שהנגן שלך גם משתמש בו
אני למשל משתמש בKMPlayer ושם אני צריך לסמן אם להישתמש במפענח פנימי של הנגן או בAC3Filter
ירון
הנגן שלי בוודאות משתמש ב-AC3 כי האייקון עולה לו בשולחן המשימות כשמקרינים סרט שצריך אותו.