עצומה לביטול תשלום 35 שח' על זה ששלחו לכם חבילה מחו'ל.
-
nirses
- חבר ותיק

- תגובות: 1143
- שם מלא: ניר שמשון
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
עמלה של מינימום 35 שח' על זה ששלחו לכם חבילה מחו'ל ?
פשוט חוצפה והפקרות - עוד פעם מכניסים לנו יד לכיס .
אנא כנסו ללינק המצורף וחיתמו פעם אחת בלבד. על תתעצלו - דרושות המון חתימות כדי להזיז פה משהו ...
http://www.atzuma.co.il/petition/amazoni11/1/1000/
פשוט חוצפה והפקרות - עוד פעם מכניסים לנו יד לכיס .
אנא כנסו ללינק המצורף וחיתמו פעם אחת בלבד. על תתעצלו - דרושות המון חתימות כדי להזיז פה משהו ...
http://www.atzuma.co.il/petition/amazoni11/1/1000/
לו הייתי רוטשילד ...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78926
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
רק צריך לשדך את זה לעצומה להורדת המיסים, לביטול המיסוי על רכב ליסינג, על שיפור מצב הלימודים בישראל, על פתרון הבעיה של שדרות (או כמו שהילד מהחדשות אתמול אמר, "נו... שיעשו כבר משהו") ועל נקיון הכפיים של הפוליטיקאים שלנו.
זו המשמעות של הפרטת הדואר, שבעיני היא טעות קשה. נכון, הדואר איטי וגרוע. דואר מופרט יהיה איטי וגרוע ויקר...
אנשים לא קולטים שהפרטה זה לא מילת קסמים שגורמת לחברה להתייעל. מה שהופך חברה מופרטת ליעילה היא תחרות.
בדואר אין תחרות (מן הסתם כי אין דרך לבצע את זה בפועל). רק התחרות מול הוט גרמה לבזק להתחיל ולהזיז את החתח בשנים האחרונות.
בעיני זו טעות היתה להפריט את הדואר, פשוט מכיוון שזה יפגע בשכבות החלשות שעכשיו יצטרכו לשלם מחירים ראליים עבור משלוח דואר, במיוחד בחורים שבהם אין כדאיות כלכלית להחזיק סניף דואר באמת.
זו המשמעות של הפרטת הדואר, שבעיני היא טעות קשה. נכון, הדואר איטי וגרוע. דואר מופרט יהיה איטי וגרוע ויקר...
אנשים לא קולטים שהפרטה זה לא מילת קסמים שגורמת לחברה להתייעל. מה שהופך חברה מופרטת ליעילה היא תחרות.
בדואר אין תחרות (מן הסתם כי אין דרך לבצע את זה בפועל). רק התחרות מול הוט גרמה לבזק להתחיל ולהזיז את החתח בשנים האחרונות.
בעיני זו טעות היתה להפריט את הדואר, פשוט מכיוון שזה יפגע בשכבות החלשות שעכשיו יצטרכו לשלם מחירים ראליים עבור משלוח דואר, במיוחד בחורים שבהם אין כדאיות כלכלית להחזיק סניף דואר באמת.
בעיקרון- אין לי בעיה להצטרף למאבק (בעד או נגד), רק בתנאי שיהיה לי ברור על מה
במקרה דנן- רב הלא ברור על הברור בשלב זה ! :
ראו את ההתייחסויות החברים לסוגיה מנסיונם לאחרונה- בפורום הזה, בתפוז...
ראו את הפרסום באתר הדואר שניתן להבין ממנו שמדובר על עמלות לשרותי EMS בלבד והרי לא חייבים לקבל/לשלוח דרכם
http://web01.postil.com/postshirut.nsf/ ... endocument
בסניף הדואר המקומי שלי אין כל שינוי (בנתיים?) בנושא קבלת וחלוקת חבילות מחו"ל (וגם לא שמעו/ קיבלו כל הנחיה חדשה ו/או טפסי תשלום לעמלת EMS).
במקרה דנן- רב הלא ברור על הברור בשלב זה ! :
ראו את ההתייחסויות החברים לסוגיה מנסיונם לאחרונה- בפורום הזה, בתפוז...
ראו את הפרסום באתר הדואר שניתן להבין ממנו שמדובר על עמלות לשרותי EMS בלבד והרי לא חייבים לקבל/לשלוח דרכם
http://web01.postil.com/postshirut.nsf/ ... endocument
בסניף הדואר המקומי שלי אין כל שינוי (בנתיים?) בנושא קבלת וחלוקת חבילות מחו"ל (וגם לא שמעו/ קיבלו כל הנחיה חדשה ו/או טפסי תשלום לעמלת EMS).
javascript:emoticon('
') javascript:emoticon('
')
')- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
1. אני מדבר על לקבל לא לשלוח.zovirax כתב: zy .1 - אם לא לשלוח דרך EMS, אז דרך מי?
2. כשמישהו בחו"ל שולח לך חבילה דרך הדואר המקומי ולא איזה DHL אז זה מגיע ישירות לידיים של EMS....
2. בנתיים חבילות שהגיעו אלי לאחרונה מארה"ב ב Airmail ו Int'l Priority Airmail הגיעו בנוהל הרגיל.
(ולא רק אלי, הייתי בבוקר בסניף הדואר והוא מלא חבילות כאלו...ב"נוהל הישן")
זו אכן סוגיה- איך לכוון לכך שלא יגיע ב EMS
javascript:emoticon('
')
')- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
הבנתי מאחותי שמישהו שילם 289 לדואר