איך מעצבים בית חדש - איך להתחיל???

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
טלוש פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1679
שם מלא: טלוש
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #1 

שלום לכם,

החלטתי שהגיע הזמן לעשות שינוי מוחלט בדירה שלי. אבל אני רוצה לעשות את זה נכון!

הדירה למעשה תעבור שינוי מוחלט אבל עם הקירות הקיימים. כלומר, הגבס - הולך, הרצפה - הולכת, התאורה - הולכת. בקיצור, להתחיל מאפס בעיצוב בית חדש.

אין לי יותר מידי רעיונות איך לעשות את זה אבל אני רוצה שהבנייה הנוספת תהיה מותאמת אקוסטית אבל רצוי מאוד מגבס.

יש כבר מערכת קולנוע ביתית וטלוויזיה אשר לא הולכים להשתנות עקב הבנייה. כל השאר הולך!

אשמח אם תוכלו להציע רעיונות (כל דבר הולך) ואולי גם דברים/קשיים שנתקלתם בהם אצלכם בבית. אשמח גם לרעיונות הקשורים לריהוט ומקומות ששווה לקנות/לבקר בהם.

תודה.
מבט לאחור - פינת ישיבה
 מבט לאחור - פינת ישיבה
ה"חור" לכל המערכת
 ה"חור" לכל המערכת
מבט מהמטבח
 מבט מהמטבח
נערך לאחרונה על ידי טלוש ב 26/02/2008 23:07, נערך פעם 1 בסך הכל.

טלוש פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #2 

תמונות נוספות של הסלון

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46403
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5081 פעמים

שליחה #3 

הפתרון הנכון עבורך מחייב הכרות אישית עם הסביבה והצרכים שלך, דבר אשר קשה להאמין שיהיה אפשר לקבל מייעוץ מעל דפי פורום אינטרנטי. לפיכך אני חושב שהדבר הנכון ביותר לעשות במצב שלך הוא להתייעץ עם אדריכל פנים, יש מספיק כאלה בתקציב לא גבוה.

טלוש פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

תודה רבה,

מבדיקות שערכתי לא מצאתי אדריכל פנים או מעצב פנים אשר ידע לענות על השאלות שהצבתי בפניהם הנוגעים לאקוסטיקה ודברים נלווים.
אחת הסיבות שאני פונה לאנשים בפורום בפועל, שכן אכפת להם מהסאונד שיוצא להם מהרמקולים ומבינים שאקוסטיקה ובנייה נכונה מההתחלה דורשים הרבה מאוד תכנון במיוחד אם רוצים לשלב זאת עם יופי וסביבת מגורים כללית.
לדוגמה, אחת הסיבות שההכנה לקולנוע ביתי שעשיתי יוצאת גבוה, מעל הטלוויזיה, ששם ישב הרסיבר, היא על מנת שהחלק התחתון של הקיר יפרוס באס צלול יותר. זאת לאחר מחקר מאוד רציני מאתרים בחו"ל העוסקים בנושא וגם מכיוון שאין לי מקום לשים את הרסיבר בחלק התחתון בגלל הטלוויזיה :)

ramkol
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3075
נתן תודות: 74 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #5 

אם אתה יכול לצרף תוכנית עים מידות של הסלון זה יעזור.

.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”