יש בעיה עם GRAPHEDIT ו GSPOT
אז ככה בעקבות ניסיון לשפר את איכות סרטי ה divx שלי
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=
הסרתי את כל המקודדים ( divx ו ffdshow ) ואני עדיין יכול לנגן סרט xvid. כנראה לא ידעתי שה nvidia purevideo decoder יכול לנגן את זה. אבל כשאני מנסה לבדוק את הקובץ ב graphedit או בgspot הוא אומר שהוא לא יכול לנגן לי אותו שזה מאוד מוזר.
למישהו יש רעיון\פתרון??
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=
הסרתי את כל המקודדים ( divx ו ffdshow ) ואני עדיין יכול לנגן סרט xvid. כנראה לא ידעתי שה nvidia purevideo decoder יכול לנגן את זה. אבל כשאני מנסה לבדוק את הקובץ ב graphedit או בgspot הוא אומר שהוא לא יכול לנגן לי אותו שזה מאוד מוזר.
למישהו יש רעיון\פתרון??
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
אני עובד עם תוכנה בשם Your Uninstaller! 2006.
היא הרבה יותר חזקה מהוספת\הורדת תוכנות של windows.
לי נראה שיש לך קודק סורר במערכת שלא הוסר במלואו, משום מה נראה שרק ל-BSplayer יש גישה אליו.
אם ברצונך לראות רק Divx/XviD אני ממליץ לך להתקין את FFDShow ולהעלות לו את ה-merit כדי להיות בטוח שהוא יהיה זה שיופעל בזמן ניגון הקבצים.
אתה יכול להפעיל עכשיו את DSFMgr ולהסתכל ברשימת הפילטרים של directshow כדי לנסות ולזהות את הקודק הסורר, אבל קח בחשבון שיש הרבה קודקים ברשימה הזו.
היא הרבה יותר חזקה מהוספת\הורדת תוכנות של windows.
לי נראה שיש לך קודק סורר במערכת שלא הוסר במלואו, משום מה נראה שרק ל-BSplayer יש גישה אליו.
אם ברצונך לראות רק Divx/XviD אני ממליץ לך להתקין את FFDShow ולהעלות לו את ה-merit כדי להיות בטוח שהוא יהיה זה שיופעל בזמן ניגון הקבצים.
אתה יכול להפעיל עכשיו את DSFMgr ולהסתכל ברשימת הפילטרים של directshow כדי לנסות ולזהות את הקודק הסורר, אבל קח בחשבון שיש הרבה קודקים ברשימה הזו.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
אחרי שתתקין את התוכנה ותפתח אותה, אתה תראה אוסף של תוכנות שמותקנות אצלך במחשב (התוכנה סורקת את המחשב במהלך ההתקנה), שם תחפש DIVX או FFDSHOW, או כל קודק אחר שהתקנת והסרת ושלא אמור להיות.
אם לא תמצא כזה, תוכל תמיד לפתוח את הרג'יסטרי שלך ולחפש שם (התעסקות עם הרג'יסטרי דורשת קצת ידע ופעולות לא מבוקרות עלולות לגרום נזקים, קח את זה בחשבון).
אם לא תמצא כזה, תוכל תמיד לפתוח את הרג'יסטרי שלך ולחפש שם (התעסקות עם הרג'יסטרי דורשת קצת ידע ופעולות לא מבוקרות עלולות לגרום נזקים, קח את זה בחשבון).