ראיתי רמקולים של Wharfedale PACIFIC PI-30 מה אתם אומרים?
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
http://www.zap.co.il/zapnewmodels.asp?s ... 259=555679
באמת? איפה?
אם ה M31i עולה רשמית מעל 1500 ש"ח...
אגב ה M34 לא טוב מהפסיספיק.
באמת? איפה?
אם ה M31i עולה רשמית מעל 1500 ש"ח...
אגב ה M34 לא טוב מהפסיספיק.
היה לי את הפסיפיק pi30
והיו מחוברים להרמן קרדון 5500. בסלון ממוצע או חדר הם תמורה מעולה לכסף (גם במחיר המקורי שלהם). מכרתי אותם לחבר מוסיקאי והוא מאוד נהנה מהם.
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
אה, וזה בשבילך אורי
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... %2A#391570
מצא את עצמך אומר את המילים:
וידיעה שהמחירים בזאפ גבוהים מהמחירים הרשמיים
מצא את עצמך אומר את המילים:
וידיעה שהמחירים בזאפ גבוהים מהמחירים הרשמיים
נערך לאחרונה על ידי broitman ב 02/03/2008 20:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

בגלל שהייתי בSG לפני חודשיים.
איך אני קובע? כי הקשבתי לרמקולים האלו כמה וכמה וכמה פעמים בשנים האחרונות על כמה וכמה מגברים.
קצת כבוד לא יזיק לך, יש לי טיפה נסיון, ורבים פה יספרו לך כמה העצות שלי לרוב מדוייקות בתחום הזה.
מחיר בזאפ גם אם הוא 3000 ש"ח ומקור הוא 15% פחות זה עדיין 2500 ש"ח.
הפסיספיק נמכרים היום ב 2000 ש"ח.
http://www.fuse.co.il/products/34419
כלומר אם אתה טוען שמחירי אינטרנט הם לא ערובה לכלום והמחירים בחנות נמוכים יותר בכמה אחוזים , אז גם על אלו תקבל 15% לדוגמא (אפילו שזה הזוי אבל נגיד) , וכך יעלה הרמקול כ 1700 ש"ח.
אני מוכן לחתום שלא תמצא טוב ממנו חדש במחיר הנ"ל.
סדרת הפסיפיק היא ההורים של סדרת הEVO של וורפדייל היום. הם פשוט שני דורות אחורה.
הM היא הסדרה הכי נמוכה של מישן.
אין מה להשוות בינהן כלל וכלל.
הM החדשים הם עם ממברנות אחרות מהM7 הקודמים, והם לוקים בבאס חלול מדיי. הטוויטר החדש לא מדהים, וזו סדרה שהיא "יחסית" נפילה לעומת סדרת M7 הקודמת שהייתה גם זולה יותר, וכמו כן הייתה סדרה שללא ספק ההגדרה "תמורה לכסף" היתה דבוקה לה. לי יש M70 מאותה סדרה , לחבר טוב יש את הM71 .
הM31i למשל שהוא הM71 החדש, פשוט לא מתקרב לקרסוליים של אותו רמקול.
איך אני קובע? כי הקשבתי לרמקולים האלו כמה וכמה וכמה פעמים בשנים האחרונות על כמה וכמה מגברים.
קצת כבוד לא יזיק לך, יש לי טיפה נסיון, ורבים פה יספרו לך כמה העצות שלי לרוב מדוייקות בתחום הזה.
מחיר בזאפ גם אם הוא 3000 ש"ח ומקור הוא 15% פחות זה עדיין 2500 ש"ח.
הפסיספיק נמכרים היום ב 2000 ש"ח.
http://www.fuse.co.il/products/34419
כלומר אם אתה טוען שמחירי אינטרנט הם לא ערובה לכלום והמחירים בחנות נמוכים יותר בכמה אחוזים , אז גם על אלו תקבל 15% לדוגמא (אפילו שזה הזוי אבל נגיד) , וכך יעלה הרמקול כ 1700 ש"ח.
אני מוכן לחתום שלא תמצא טוב ממנו חדש במחיר הנ"ל.
סדרת הפסיפיק היא ההורים של סדרת הEVO של וורפדייל היום. הם פשוט שני דורות אחורה.
הM היא הסדרה הכי נמוכה של מישן.
אין מה להשוות בינהן כלל וכלל.
הM החדשים הם עם ממברנות אחרות מהM7 הקודמים, והם לוקים בבאס חלול מדיי. הטוויטר החדש לא מדהים, וזו סדרה שהיא "יחסית" נפילה לעומת סדרת M7 הקודמת שהייתה גם זולה יותר, וכמו כן הייתה סדרה שללא ספק ההגדרה "תמורה לכסף" היתה דבוקה לה. לי יש M70 מאותה סדרה , לחבר טוב יש את הM71 .
הM31i למשל שהוא הM71 החדש, פשוט לא מתקרב לקרסוליים של אותו רמקול.
1. זה שהייתה בSG לא מקנה לך שום יתרון בתמחור המוצר בשוק.
2. לא רק אתה הקשבת, עבדך הקשיב גם-כן.
3. כבוד הוא עניין הדדי, וכבודך במקומו מונח, אם החסרתי אותו ממך, אנא קבל את התנצלותי.
4. שוב אתה חוזר לזאפ כשנוח לך, אמרתי לך כבר שזאפ הוא לא אינדיקציה לכלום
ואתה בעצמך אמרת את זה ואני אפילו טרחתי וציטטתי אותך .(קראת?)
5. עזוב כבר את נושא התמחור, כשאני טענתי שהם נמכרים ב2000 ש"ח, הכוונה היתה ל"אזור ה-2000"
כך שמבחינתי 2400-2300ש"ח זה גם "2000"
6. תחדול כבר לחתום על כל מיני דברים שאתה לא יודע, ואל תגיד לי שמחיר שמפורסם בזאפ שעומד על 2900 ש"ח
לא יהיה בחנות 2300 ש"ח "מזומן".
7 . לסיכום, אתה אכן מפגין ידע רב, אך אין לזה כל כשר למדרג הרמקול אצל כל יצרן.
8. מה דעתך להשתמש במילה "לדעתי" ולהיות פחות נחרץ?
9. בידידות כמובן
2. לא רק אתה הקשבת, עבדך הקשיב גם-כן.
3. כבוד הוא עניין הדדי, וכבודך במקומו מונח, אם החסרתי אותו ממך, אנא קבל את התנצלותי.
4. שוב אתה חוזר לזאפ כשנוח לך, אמרתי לך כבר שזאפ הוא לא אינדיקציה לכלום
ואתה בעצמך אמרת את זה ואני אפילו טרחתי וציטטתי אותך .(קראת?)
5. עזוב כבר את נושא התמחור, כשאני טענתי שהם נמכרים ב2000 ש"ח, הכוונה היתה ל"אזור ה-2000"
6. תחדול כבר לחתום על כל מיני דברים שאתה לא יודע, ואל תגיד לי שמחיר שמפורסם בזאפ שעומד על 2900 ש"ח
7 . לסיכום, אתה אכן מפגין ידע רב, אך אין לזה כל כשר למדרג הרמקול אצל כל יצרן.
8. מה דעתך להשתמש במילה "לדעתי" ולהיות פחות נחרץ?
9. בידידות כמובן
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

אין פה עניין של דעה.
זה עובדות קיימות. הדבר היחיד שאני יכול להבין מדברייך הוא שאתה בעל רמקולים כאלו. וקשה לך לקבל שיש דברים טובים יותר וזולים יותר.
כמו כן 2400 לעומת 2000 זה 20% יותר. זה הבדל עצום. אבל עצום .
תגיד לי מה אתה רציני ? הכוונה? פה זה פורום, אינטרנט , דברים כתובים. זה כמו שבספר לימוד שלי יהיה כתוב : F=Ma אבל הכוונה הייתה קצת אחרת . מאיפה לי?
אני לא חוזר לזאפ סתם , אלא בודק מי אחראי על התמחור. אני מכיר את SG שנים , והם לא מרשים כמעט אף פעם לפרסם מחירים באינטרנט. אם הם מאפשרים אלו מחירים המוכתבים על ידם . זה שאפשר להשיג בחנות זול יותר , אז הוא שווה ערך לאותו סיפור עם הפסיפיק. שתי החנויות שפירסמו (שונות) פרסמו את המחיר עם אחריות של SG וסמל שלהם .
את טענה 1 לא הבנתי ולא אבין כי היא חסרת כל כלום.
אמרתי שלא? אבל כן אמרתי שזה לא יהיה 2000 . ולמה? כי 2000 ש"ח זה 35 אחוז הנחה. זה בערך כל הרווח שיש לחנות זה למכור במחירי עלות ואף פחות. ככה שתשכח מזה. אם מישהו יחליט לפשוט רגל ולמכור לך גם ב2300 שזה 25 אחוז גם כן , אז באמת עסקים הוא לא יודע לעשות ומצאת פרייאר. מעטים המקרים. זה לא רמקולים של 15 אלף שקל , שלרוב יש בהם רווח גבוהה ואז 1000-2000 ש"ח הנחה זה עוד הגיוני , כמו כן זה גם יחסי לערך הרמקול.
אגב אמנם לא תמיד המחיר בZAP הוא מדהים אבל הוא מתאר משהו דומה לשוק. אין מה לעשות .
זה עובדות קיימות. הדבר היחיד שאני יכול להבין מדברייך הוא שאתה בעל רמקולים כאלו. וקשה לך לקבל שיש דברים טובים יותר וזולים יותר.
כמו כן 2400 לעומת 2000 זה 20% יותר. זה הבדל עצום. אבל עצום .
תגיד לי מה אתה רציני ? הכוונה? פה זה פורום, אינטרנט , דברים כתובים. זה כמו שבספר לימוד שלי יהיה כתוב : F=Ma אבל הכוונה הייתה קצת אחרת . מאיפה לי?
אני לא חוזר לזאפ סתם , אלא בודק מי אחראי על התמחור. אני מכיר את SG שנים , והם לא מרשים כמעט אף פעם לפרסם מחירים באינטרנט. אם הם מאפשרים אלו מחירים המוכתבים על ידם . זה שאפשר להשיג בחנות זול יותר , אז הוא שווה ערך לאותו סיפור עם הפסיפיק. שתי החנויות שפירסמו (שונות) פרסמו את המחיר עם אחריות של SG וסמל שלהם .
את טענה 1 לא הבנתי ולא אבין כי היא חסרת כל כלום.
אמרתי שלא? אבל כן אמרתי שזה לא יהיה 2000 . ולמה? כי 2000 ש"ח זה 35 אחוז הנחה. זה בערך כל הרווח שיש לחנות זה למכור במחירי עלות ואף פחות. ככה שתשכח מזה. אם מישהו יחליט לפשוט רגל ולמכור לך גם ב2300 שזה 25 אחוז גם כן , אז באמת עסקים הוא לא יודע לעשות ומצאת פרייאר. מעטים המקרים. זה לא רמקולים של 15 אלף שקל , שלרוב יש בהם רווח גבוהה ואז 1000-2000 ש"ח הנחה זה עוד הגיוני , כמו כן זה גם יחסי לערך הרמקול.
אגב אמנם לא תמיד המחיר בZAP הוא מדהים אבל הוא מתאר משהו דומה לשוק. אין מה לעשות .
תגיד לי אתה רציני?
אתה קובע עובדות??
מי הסמיך אותך למען השם????
עזוב כבר מה שיש לי ומה שאין לי, זה לא רלוונטי בכלל לדיון כי אני חוזר ואומר לך
שגם א נ י שמעתי את הוורפידל לצד המישין. מה אוזנך "רגישות" יותר או "מבינות יותר"?
וסוו-פאקינג-ווט שזה אינטרנט, אני חייב לדייק כבספר לימוד??
מה רלוונטיים כאן האחוזים, בסופו של דבר במספרים אבסולוטיים מדובר בפער של 300 - 400 ש"ח
זה לא כזה " הבדל עצום. אבל עצום "!
למה, את דייקת ברזולוציה של שקלים בודדים?
מה לא הבנתה בטענה (ליתר דיוק תשובה מס 1)?
אתה אמר...טוב מה זה חשוב כבר, יאללה מיצינו את הדיון.
אתה קובע עובדות??
מי הסמיך אותך למען השם????
עזוב כבר מה שיש לי ומה שאין לי, זה לא רלוונטי בכלל לדיון כי אני חוזר ואומר לך
שגם א נ י שמעתי את הוורפידל לצד המישין. מה אוזנך "רגישות" יותר או "מבינות יותר"?
וסוו-פאקינג-ווט שזה אינטרנט, אני חייב לדייק כבספר לימוד??
מה רלוונטיים כאן האחוזים, בסופו של דבר במספרים אבסולוטיים מדובר בפער של 300 - 400 ש"ח
זה לא כזה " הבדל עצום. אבל עצום "!
למה, את דייקת ברזולוציה של שקלים בודדים?
מה לא הבנתה בטענה (ליתר דיוק תשובה מס 1)?
אתה אמר...טוב מה זה חשוב כבר, יאללה מיצינו את הדיון.