בחירת מזרימדיה

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
Haimo5 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

זה עתה סימתי להתקין את מערכת הקולנוע החדשה , (HD כמובן).
הכוללת : מקרן (EPSON EMP TW 2000 ) , מערכת 5.1 (SONY DAV-DZ230)כוללת DVD רגיל, מסך נגלל חשמלי (SPLENDOR PRO EB ) וכבלים באורך 10 מטר לכל החיבורים של המקרן . כעת אני צריך לצרף למשפחה מזרימדיה מתאים , כך שאוכל גם להתחבר לרשת האלחוטית הביתית .
חשבתי על ELLION HMR-700A החדש אך אין בפורום דו''ח מבחן עליו . ?
חשבתי גם לחכות לתערוכת HIGH END באפריל, אולי יהיו שם מוצרים חדשים ואטרקטיביים ?
מה דעתכם ? האם מישהו יכול ליעץ ?
בברכה חיים כספי

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46373
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #2 

בדיוק היום אני אמור לקבל את ה Ellion HMR-700A לביקורת. שים לב שהיתרון שלו הינו ביכולת הקלטה, יכולת שעד כה לא הוצגה במחוזותינו ממזרים-מדיה. עדיפות נוספת שיש לו לעומת נגנים אחרים הינה היכולת להציג תרגומי SubRip ללא המרות שונות.
חסרון מיידי שאני מבחין הינו הצ'יפ אשר בשימוש, ה EM8620L. זהו צ'יפ מלפני 2 דורות אשר לא מסוגל לנגן את פורמטי הוידאו האיכותים אשר נפוצים כיום ואי יכולת לבצע output של 1080p.

gameboy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1900

שליחה #3 

ziv_r כתב:בדיוק היום אני אמור לקבל את ה Ellion HMR-700A לביקורת. שים לב שהיתרון שלו הינו ביכולת הקלטה, יכולת שעד כה לא הוצגה במחוזותינו ממזרים-מדיה. עדיפות נוספת שיש לו לעומת נגנים אחרים הינה היכולת להציג תרגומי SubRip ללא המרות שונות.
חסרון מיידי שאני מבחין הינו הצ'יפ אשר בשימוש, ה EM8620L. זהו צ'יפ מלפני 2 דורות אשר לא מסוגל לנגן את פורמטי הוידאו האיכותים אשר נפוצים כיום ואי יכולת לבצע output של 1080p.
...

במשפט הזה בעצם קברת אותו :wink:

Haimo5 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7

בחירת מזרימדיה

שליחה #4 

טוב אם כך אז באמת אין טעם להשקיע בציוד זה . תודה
בכל אופן אני מחכה לקרוא את הדו''ח מבחן למכשיר .
חיים

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46373
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #5 

gameboy,
לא ממש. קיים ציבור גדול אשר בחיפוש אחר פתרון הקלטה ללא תלות בפתרונות מאת חברות הכבלים\לווין. נוסיף לזה יכולת אלחוטית של תכני DivX & DVD וקיבלנו פתרון מצויין עבור פלג גדול מאוד של האוכלוסיה.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”