בחירת מזרימדיה
זה עתה סימתי להתקין את מערכת הקולנוע החדשה , (HD כמובן).
הכוללת : מקרן (EPSON EMP TW 2000 ) , מערכת 5.1 (SONY DAV-DZ230)כוללת DVD רגיל, מסך נגלל חשמלי (SPLENDOR PRO EB ) וכבלים באורך 10 מטר לכל החיבורים של המקרן . כעת אני צריך לצרף למשפחה מזרימדיה מתאים , כך שאוכל גם להתחבר לרשת האלחוטית הביתית .
חשבתי על ELLION HMR-700A החדש אך אין בפורום דו''ח מבחן עליו . ?
חשבתי גם לחכות לתערוכת HIGH END באפריל, אולי יהיו שם מוצרים חדשים ואטרקטיביים ?
מה דעתכם ? האם מישהו יכול ליעץ ?
בברכה חיים כספי
הכוללת : מקרן (EPSON EMP TW 2000 ) , מערכת 5.1 (SONY DAV-DZ230)כוללת DVD רגיל, מסך נגלל חשמלי (SPLENDOR PRO EB ) וכבלים באורך 10 מטר לכל החיבורים של המקרן . כעת אני צריך לצרף למשפחה מזרימדיה מתאים , כך שאוכל גם להתחבר לרשת האלחוטית הביתית .
חשבתי על ELLION HMR-700A החדש אך אין בפורום דו''ח מבחן עליו . ?
חשבתי גם לחכות לתערוכת HIGH END באפריל, אולי יהיו שם מוצרים חדשים ואטרקטיביים ?
מה דעתכם ? האם מישהו יכול ליעץ ?
בברכה חיים כספי
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46373
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
בדיוק היום אני אמור לקבל את ה Ellion HMR-700A לביקורת. שים לב שהיתרון שלו הינו ביכולת הקלטה, יכולת שעד כה לא הוצגה במחוזותינו ממזרים-מדיה. עדיפות נוספת שיש לו לעומת נגנים אחרים הינה היכולת להציג תרגומי SubRip ללא המרות שונות.
חסרון מיידי שאני מבחין הינו הצ'יפ אשר בשימוש, ה EM8620L. זהו צ'יפ מלפני 2 דורות אשר לא מסוגל לנגן את פורמטי הוידאו האיכותים אשר נפוצים כיום ואי יכולת לבצע output של 1080p.
חסרון מיידי שאני מבחין הינו הצ'יפ אשר בשימוש, ה EM8620L. זהו צ'יפ מלפני 2 דורות אשר לא מסוגל לנגן את פורמטי הוידאו האיכותים אשר נפוצים כיום ואי יכולת לבצע output של 1080p.
ziv_r כתב:בדיוק היום אני אמור לקבל את ה Ellion HMR-700A לביקורת. שים לב שהיתרון שלו הינו ביכולת הקלטה, יכולת שעד כה לא הוצגה במחוזותינו ממזרים-מדיה. עדיפות נוספת שיש לו לעומת נגנים אחרים הינה היכולת להציג תרגומי SubRip ללא המרות שונות.
חסרון מיידי שאני מבחין הינו הצ'יפ אשר בשימוש, ה EM8620L. זהו צ'יפ מלפני 2 דורות אשר לא מסוגל לנגן את פורמטי הוידאו האיכותים אשר נפוצים כיום ואי יכולת לבצע output של 1080p....
במשפט הזה בעצם קברת אותו
בחירת מזרימדיה
טוב אם כך אז באמת אין טעם להשקיע בציוד זה . תודה
בכל אופן אני מחכה לקרוא את הדו''ח מבחן למכשיר .
חיים
בכל אופן אני מחכה לקרוא את הדו''ח מבחן למכשיר .
חיים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46373
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
gameboy,
לא ממש. קיים ציבור גדול אשר בחיפוש אחר פתרון הקלטה ללא תלות בפתרונות מאת חברות הכבלים\לווין. נוסיף לזה יכולת אלחוטית של תכני DivX & DVD וקיבלנו פתרון מצויין עבור פלג גדול מאוד של האוכלוסיה.
לא ממש. קיים ציבור גדול אשר בחיפוש אחר פתרון הקלטה ללא תלות בפתרונות מאת חברות הכבלים\לווין. נוסיף לזה יכולת אלחוטית של תכני DivX & DVD וקיבלנו פתרון מצויין עבור פלג גדול מאוד של האוכלוסיה.