אני משתמש ב FFDSHOW WMP MPC .
מחשב ווינדוז XP PRO
שאני מכניס כל סרט DVD אורגינלי לכונן אני רואה\שומע אותו היטב עם MPC ובTASK BAR במסך המחשב מימין למטה עולה לי הריבוע הכחול של האודיו ז"א שימוש באודיו קודק של הFFDSHOW . הבעיה שאני לא מצליח לראות את המאפיינים של הקובץ
1- למה אני לא רואה את מאיפייני הקובץ ואיך אני יכול לפתור את זה?
לגבי WMP גירסא 9 - אני מקבל את ההודעה כפי שאתם רואים בתמונה. ניסיתי לשנות רזולוציות וREFRESH RATE אבל אין אודיו או וידאו בכלל ואין שום שימוש בקודקים של FFDSHOW (כלום לא מופיע בטסק בר מימין )
2- השאלה שלי איך אני יכול לנגן DVD בWMP ולמה הוא לא מתנגן לי למרות שימוש בFFDSHOW ?
אשמח לתשובות \רעיונות ל 2 השאלות ....
בעיה בקריאת DVD
-
FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3876
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
*עדכון
לגבי שאלה 2 - בFFDSHOW שבחרתי מקודד MPEG2 פשוט לא סימנתי V בריבוע למטה (DVD ). בכל מקרה התמונה מקרטעת ולכן התקנתי מקודד חיצוני של INTERVIDEO וכעת התמונה בסדר והשימוש באודיו דרך FFDSHOW .
אשמח לתשובה לשאלה 1 ......
לגבי שאלה 2 - בFFDSHOW שבחרתי מקודד MPEG2 פשוט לא סימנתי V בריבוע למטה (DVD ). בכל מקרה התמונה מקרטעת ולכן התקנתי מקודד חיצוני של INTERVIDEO וכעת התמונה בסדר והשימוש באודיו דרך FFDSHOW .
אשמח לתשובה לשאלה 1 ......
And the meek shall inherit the earth
...
...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
מפענח ה mpeg-2 ב ffdshow לא מי יודע מה והתמיכה שלהם ב DVD היא גבולית.
לבי ה WMP, אז ב XP אין מפענח mpeg-2 בכלל, להבדיל מ vista ולכן אתה חייב מפענח ייעודי. לשלאלת הצבעים והמאפיינים, אני לא יכול לענות כי אני לא זוכר איך WMP 9 עובד.
לבי ה WMP, אז ב XP אין מפענח mpeg-2 בכלל, להבדיל מ vista ולכן אתה חייב מפענח ייעודי. לשלאלת הצבעים והמאפיינים, אני לא יכול לענות כי אני לא זוכר איך WMP 9 עובד.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3876
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
מפענח ה mpeg-2 ב ffdshow לא מי יודע מה והתמיכה שלהם ב DVD היא גבולית....
אמת ויציב ידידי, ולכן התקנתי מקודד חיצוני של INTERVIDEO שבעזרתו ניתן לצפות DVD דרך הWMP
And the meek shall inherit the earth
...
...