שאלה לגבי מערכות קולנוע
-
emofunster
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
יש לי מערכת של בוס .סנטר ,שני סאטלייטים כפולים ושניים אחוריים פלוס סאב כמובן . האם מישהו יכול לתת לי לינק למדריך של איך לכוון את המערכת מחינת באס והכל כדי להגיע לאיכות צפיה (ושמיעה) מקסימלית ?
קראתי פה הרבה על שבוס נראים יפה ומשווקים היטב אך הסאונד ממש לא כמו שמצפים מהמערכות שלהם . אפשר לדעת אולי איזה מערכות 5.1 נחשבות איכותיות כיום ?
קראתי פה הרבה על שבוס נראים יפה ומשווקים היטב אך הסאונד ממש לא כמו שמצפים מהמערכות שלהם . אפשר לדעת אולי איזה מערכות 5.1 נחשבות איכותיות כיום ?
-
emofunster
-
- חבר שרק התחיל

emofunster כתב:יש לי מערכת של בוס .סנטר ,שני סאטלייטים כפולים ושניים אחוריים פלוס סאב כמובן . האם מישהו יכול לתת לי לינק למדריך של איך לכוון את המערכת מחינת באס והכל כדי להגיע לאיכות צפיה (ושמיעה) מקסימלית ?
קראתי פה הרבה על שבוס נראים יפה ומשווקים היטב אך הסאונד ממש לא כמו שמצפים מהמערכות שלהם . אפשר לדעת אולי איזה מערכות 5.1 נחשבות איכותיות כיום ?...
מישהו?
- kolokito
- חבר ותיק

- תגובות: 1945
- נתן תודות: 3 פעמים
שלום emofunster וברוך הבא 
אני מניח שלא עונים לך כי לא ממש מובן משאלתך מה אתה מבקש.
'נחשב' זה מונח מעולם האופנה....לא האודיו. מה ש'נחשב' הוא מה שאוזן שלך אוהבת.
הכל איכותי או לא איכותי, תלוי במחיר המבוקש.
כיוון וכיול נעשים במגבר ולא ברמקולים שהם רכיב פאסיבי (למעט הסאב) ולכן אם אתה רוצה עזרה בכיול תגיד קודם איזה מגבר יש לך.
מה חסר לך היום?
כיוון וכיול נעשים במגבר ולא ברמקולים שהם רכיב פאסיבי (למעט הסאב) ולכן אם אתה רוצה עזרה בכיול תגיד קודם איזה מגבר יש לך.
מה חסר לך היום?
יש לי מגבר JVC rx5062kolokito כתב:שלום emofunster וברוך הבא
מה חסר לך היום?...
זה ישמע קצת מפגר, אבל יש לחבר שלי מערכת של בוס כמו שלי ושומעים אצלו פשוט
ה-ר-ב-ה יותר טוב, בעיקר מבחינת בס נקי
אני לא בטוח שהמגבר שלו כזה יותר טוב משלי, יש לו גם מגבר של JVC לא סגור על הדגם, ואותם סט של רמקולים ,האקוסטיקה בחדר מאוד דומה לשלי והרמקולים מסודרים בצורה דומה
הוא פשוט לקח מחשב וחיבר אותו בRCA למגבר והריץ עליו סרט DIVX, ככה שכנראה אצלו הכיול פשוט יותר טוב, אני מריץ סרט בדיוידי ולא שומעים כזה טוב.
-
emofunster
-
- חבר שרק התחיל

קבלו תיקון, זה אני שרשמתי את ההודעה פשוט בטעות שלחתי ממשתמש של חברerez6733 כתב:יש לי מגבר JVC rx5062kolokito כתב:שלום emofunster וברוך הבא
מה חסר לך היום?...
זה ישמע קצת מפגר, אבל יש לחבר שלי מערכת של בוס כמו שלי ושומעים אצלו פשוט
ה-ר-ב-ה יותר טוב, בעיקר מבחינת בס נקי
אני לא בטוח שהמגבר שלו כזה יותר טוב משלי, יש לו גם מגבר של JVC לא סגור על הדגם, ואותם סט של רמקולים ,האקוסטיקה בחדר מאוד דומה לשלי והרמקולים מסודרים בצורה דומה
הוא פשוט לקח מחשב וחיבר אותו בRCA למגבר והריץ עליו סרט DIVX, ככה שכנראה אצלו הכיול פשוט יותר טוב, אני מריץ סרט בדיוידי ולא שומעים כזה טוב....
-
emofunster
-
- חבר שרק התחיל

שאמרתי אקוסטיקה דומה התכוונתי שהחדר של שנינו דומה, מבחינת קירות והתפשטות הסאונדkolokito כתב:יש אופציה במגבר לכיול, ניסיתי להריץ את אותו הקובץ?
באס מושפע מאוד מהאקוסטיקה בחדר... מה הכוונה "אקוסטיקה דומה"?...
אצלו ההבדל היחיד זה שהסאב שלו בפינה השמאלית של החדר
ושלי מתחת לטלוויזיה