LAID BACK
-
michaelhar
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 254
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מה הכוונה שאומרים LAID BACK ו in youre face?
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
איך זה קשור לדו ערוצי?
זה אמרות באנגלית אחי....LAID BACK זה כמו "ברגוע" בעברית....יעני סתלבט
ו IN YOUR FACE זה פשוטו כמשמעו, לפנים שלך!
זה אמרות באנגלית אחי....LAID BACK זה כמו "ברגוע" בעברית....יעני סתלבט
ו IN YOUR FACE זה פשוטו כמשמעו, לפנים שלך!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
זה מאוד קשור לסטריאו וזה מתאר את הפרזנטציה של הרמקולים (מערכת).
תדמיין קו דימיוני שמחבר בין שני הרמקולים הקידמיים.
LAID BACK אומר שהפרזנטציה היא מאחורי הקו הזה ו-IN YOUR FACE אומר שהפרזנטציה לפני הקו הזה, קרי, יותר קרוב אליך.
התופעה תלויה בגודל האונה המרכזית שיוצאת מהרמקולים, ממיקום הרמקולים, זוית ההטיה שלהם וגם מעט בציוד האלקטרוני (מגבר ומקור).
זה הרבה עיניין של טעם.
אישית, אני אוהב מערכת שלא שמה את הפרזנטציה ממש לפני האף שלי.
תדמיין קו דימיוני שמחבר בין שני הרמקולים הקידמיים.
LAID BACK אומר שהפרזנטציה היא מאחורי הקו הזה ו-IN YOUR FACE אומר שהפרזנטציה לפני הקו הזה, קרי, יותר קרוב אליך.
התופעה תלויה בגודל האונה המרכזית שיוצאת מהרמקולים, ממיקום הרמקולים, זוית ההטיה שלהם וגם מעט בציוד האלקטרוני (מגבר ומקור).
זה הרבה עיניין של טעם.
אישית, אני אוהב מערכת שלא שמה את הפרזנטציה ממש לפני האף שלי.
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
כלומר, כל רמקול אפשר להפוך לבמה קדמית או אחורית כרצוננו (בתלות באקוסטיקה ובאלקטרוניקה)?
Silence speaks louder than words
shay820
לדעתי ולהערכתי מה שקובע את אופי הצליל וצורת הפרזטציה אם היא laid back או in your face זה בעיקר או אפילו רק הרמקולים.
האלקטרוניקה (הגברה ומקור) יכולה בהחלט להדגיש ולחדד את אופי הצליל של הרמקולים או לרכך ולהקהות את אופי הצליל של הרמקולים. אבל, לדעתי, האלקטרוניקה לא יכולה לשנות לגמרי את אופי הצליל של הרמקולים ונניח להפוך רמקולים laid back לרמקולים in your face.
שלמה
לדעתי ולהערכתי מה שקובע את אופי הצליל וצורת הפרזטציה אם היא laid back או in your face זה בעיקר או אפילו רק הרמקולים.
האלקטרוניקה (הגברה ומקור) יכולה בהחלט להדגיש ולחדד את אופי הצליל של הרמקולים או לרכך ולהקהות את אופי הצליל של הרמקולים. אבל, לדעתי, האלקטרוניקה לא יכולה לשנות לגמרי את אופי הצליל של הרמקולים ונניח להפוך רמקולים laid back לרמקולים in your face.
שלמה
- audiofreak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 321
- קיבל תודות: 3 פעמים
- יצירת קשר:
לייד באק או אפ פרונט זה מאוד יפה בהגדרות
צריך לשים לב שמערכת "לייד באק" היא לא בסה"כ מגבר שלא מזיז את הרמקול ולכן הפרזנטציה לא מתפרצת קדימה, או הפוך
מגברי מנורות שלא מזיזים באס של רמקול- יכולים להשמע "קדמיים" מכיוון שהמיד והגבוהים
רצים קדימה.
מערכת שמנגנת נכון- היא גם קדמית וגם אחורית!
שיש תלת מימד אמיתי - יש מספיק עומק למיקום הכלים והווקאל כך שהבמה בעלת שכבות מקידמה לרמקולים עד לקיר האחורי!
מגברי מנורות שלא מזיזים באס של רמקול- יכולים להשמע "קדמיים" מכיוון שהמיד והגבוהים
רצים קדימה.
מערכת שמנגנת נכון- היא גם קדמית וגם אחורית!
שיש תלת מימד אמיתי - יש מספיק עומק למיקום הכלים והווקאל כך שהבמה בעלת שכבות מקידמה לרמקולים עד לקיר האחורי!
אודיופריק, יבואני JL AUDIO , LUXMAN ועוד מותגים מובילים. עדנים, משק 7 טל: 0542456056 www.audiofreak.co.il
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אז במילים אחרות, זאת לא תכונה של הרמקול אלא של הסינרגיה שלו עם ההגברה, אם הבנתי נכון? והחלפת הגברה תחליף גם את מרחק הפרזנטציה מהמאזין?
Silence speaks louder than words
-
michaelhar
- חבר פעיל מאוד

האם גם לטרבל יש קשר?
אצלי אני מרגיש שהטרבל הוא מאוד דומיננטי במוזיקה.
אצלי אני מרגיש שהטרבל הוא מאוד דומיננטי במוזיקה.
- audiofreak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 321
- קיבל תודות: 3 פעמים
- יצירת קשר:
לא ממש, יכול להיות טויטר סגור אך דומיננטי
טרבל פתוח- שכמובן משפיע על פתיחות הרמקול בכללי- אמור להוציא את הגבוהים כמו במציאות ולא להיות בהיר מדי!Ozen כתב:אם הטרבל חזק זה אומר שהרמקול פתוח - זה משהו אחר...
אילו רמקולים יש לך?...
אודיופריק, יבואני JL AUDIO , LUXMAN ועוד מותגים מובילים. עדנים, משק 7 טל: 0542456056 www.audiofreak.co.il
-
michaelhar
- חבר פעיל מאוד

הקדמיים שלי CAV DP600