למה אי אפשר למצוא את sharp 32wd1 בשום מקום?(אזור חיפה-קריות)

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
rozroz פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,

קראתי הרבה באתר, ולבסוף החלטתי לקנות שארפ 32 WD1E, בעיקר בשל המלצות חמות רבות מאת הכותבים באתר.

העניין הוא שעבר כמעט בכל חנויות אלקטורניקה שמוכרת LCD בחיפה והקריות, ובשום מקום אין את הדגם הנ"ל, וזה נראה לי קצת מוזר שבכל מקום הדגם אזל מהמלאי, וכל המוכרים אמרו שאין שום צפי לחידוש. לעומת זאת אין בעיה להשיג את שאר הדגמים המומלצים באתר, כמו SAMSUNG R81.

אני מבין שהמוכרים יגידו שאין צפי לחידוש המלאי כדי למכור לי משהו אחר, אבל זה עדיין מוזר שבשום חנות לא מוכרים אותו כבר, אפילו שבבערך חצי מהם הוא מופיע בתצוגה.

יש לכם מושג למה זה קורה?

ודבר נוסף. אם אני בסוף יילך על הsamsung r81, אני מתכוון להשתמש בLCD בעיקר למחשב ולPS3, אבל גם לחבר ל-YES, והבנתי שעם החלק של YES יש קצת בעיה (בנוגע לחיבור לR81). עברתי על הרבה הודעות שעסקו בזה, אבל בדרך כלל דיברו שם אנשים שיש להם מושג מה זה SVIDEO וSCART, ודברים שאני לא מתמצא בהם. הבנתי שצריך לקנות כבל שעולה בסביבות ה-120 ש"ח על מנת לפצות על הבעיה. האם הבעיה רצינית, או שלאחר חיבור הכבל הבעיה תתוקן?

תודה מראש

gameboy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1900

Re: למה אי אפשר למצוא את sharp 32wd1 בשום מקום?(אזור חיפה-קר

שליחה #2 

rozroz כתב:שלום,

קראתי הרבה באתר, ולבסוף החלטתי לקנות שארפ 32 WD1E, בעיקר בשל המלצות חמות רבות מאת הכותבים באתר.

העניין הוא שעבר כמעט בכל חנויות אלקטורניקה שמוכרת LCD בחיפה והקריות, ובשום מקום אין את הדגם הנ"ל, וזה נראה לי קצת מוזר שבכל מקום הדגם אזל מהמלאי, וכל המוכרים אמרו שאין שום צפי לחידוש. לעומת זאת אין בעיה להשיג את שאר הדגמים המומלצים באתר, כמו SAMSUNG R81.

אני מבין שהמוכרים יגידו שאין צפי לחידוש המלאי כדי למכור לי משהו אחר, אבל זה עדיין מוזר שבשום חנות לא מוכרים אותו כבר, אפילו שבבערך חצי מהם הוא מופיע בתצוגה.

יש לכם מושג למה זה קורה?

ודבר נוסף. אם אני בסוף יילך על הsamsung r81, אני מתכוון להשתמש בLCD בעיקר למחשב ולPS3, אבל גם לחבר ל-YES, והבנתי שעם החלק של YES יש קצת בעיה (בנוגע לחיבור לR81). עברתי על הרבה הודעות שעסקו בזה, אבל בדרך כלל דיברו שם אנשים שיש להם מושג מה זה SVIDEO וSCART, ודברים שאני לא מתמצא בהם. הבנתי שצריך לקנות כבל שעולה בסביבות ה-120 ש"ח על מנת לפצות על הבעיה. האם הבעיה רצינית, או שלאחר חיבור הכבל הבעיה תתוקן?

תודה מראש
...
זה דגם שנחטף..
סביר להניח ששוב אזל המלאי עד המישלוח הבא

be_itzik
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 159

שליחה #3 

השארפ חסרת במלאי כבר איזה חודש וחצי, היה בכלל בעייה לפי מה שהבנתי עם כל מוצרי שארפ .
כרגע מתחדש לאט לאט המלאי, אבל הצפי לטלויזיה המדוברת הוא בערך 3 שבועות
אני אישית ירדתי ממנה וכנראה הולך על הסמסונג .

gameboy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1900

שליחה #4 

be_itzik כתב:השארפ חסרת במלאי כבר איזה חודש וחצי, היה בכלל בעייה לפי מה שהבנתי עם כל מוצרי שארפ .
כרגע מתחדש לאט לאט המלאי, אבל הצפי לטלויזיה המדוברת הוא בערך 3 שבועות
אני אישית ירדתי ממנה וכנראה הולך על הסמסונג .
...
אתה טועה..
המלאי התחדש מאז,וכנראה אזל שוב...

be_itzik
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

gameboy ,
תשמע אני יודע את זה כי אני מתעסק בתחום וזו הסיבה שאני אומר מלאי רב של שארפ הגיע שוב אבל לא כולל את ה 32 המדוברת אכן היא הגיעה ב 37 ו42 אבל לא בגודל המדובר...

noam12121212
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 369
נתן תודות: 7 פעמים

שליחה #6 

צודקים ועכשיו אני מבין שהחנות שממנה קניתי אותה לא סתם אומרת

זכיתי בה לפני שבוע במכרז וטענו כי עוד חודש היא תגיע כלומר עוד שלושה שבועות..

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78880
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #7 

be_itzik,

אם אתה עוסק בתחום באופן מקצועי אז אתה צריך להיות מסומן ככזה, לא?

be_itzik
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

לפחות 3 שבועות אני מניח שזכית בה בגיזמו.... כי הם נראה לי היחידים שמריצים אותה למרות שהיא לא במלאי בכלל .
עופר האמת שאני פשוט לא יודע איך עושים את זה...

noam12121212
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 369
נתן תודות: 7 פעמים

שליחה #9 

^

(Y) צודק

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”