שלום רב,
רכשתי מחשב חדש שהגיע אתמול.
כרטיס מסך NVIDIA .
הכרטיס הגיע עמ כבל ממיר מ S-VIDEO ל COMPOSITE (בננות).
הטלוויזיה שלי היא ישנה יחסית, CRT עם כניסה אחת בלבד של COMPOSITE (אדום לבן צהוב).
קינפגתי את כרטיס המסך עם מסך מחשב.
לאחר חיבור ה כבלים של ה COMPOSITE כרטיס המסך מזהה כי מחוברת טלוויזיה אבל אין תמונה במסך. ניסיתי להפחית הגדרות רזולוציה למינימום, ווידאתי שמוגדרת עבודה ב DUAL MODE, כלום לא עוזר, אין קול ואין תמונה.
אני מצרף תמונות של החיבורים שצילמתי.
יש הצעות?
חיבור המחשב לטלוויזיה
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
אני מניח שאת הטלויזיה כיוונת ל INPUT הנכון.
בטלויזיות הישנות של סוני יש אותו כניסת חיבור מאחורה ומקדימה שעובד על אותו AV אחד בלבד ולא שניהם ביחד. צריך לבדוק אם אכן כך.
אם יש לך מקור אחר לנסות, שווה לחבר לאותה כניסה בטלויזיה על מנת לשלול בעיה בטלויזיה עצמה.
בטלויזיות הישנות של סוני יש אותו כניסת חיבור מאחורה ומקדימה שעובד על אותו AV אחד בלבד ולא שניהם ביחד. צריך לבדוק אם אכן כך.
אם יש לך מקור אחר לנסות, שווה לחבר לאותה כניסה בטלויזיה על מנת לשלול בעיה בטלויזיה עצמה.
ניסיתי לחבר מחשב נייד שיש לי לטלוויזיה , חיברתי מתאם SCART ל S-VIDEO מהטלוויזיה למחשב הנייד . הגדרתי במחשב הנייד את "מסך 2" כמסך נוסף ברזולוציה 600X800.
קיבלתי חצי מסך עם תצוגת שחור לבן ומסך מעוות.
כשניסיתי להגידר את האות ל PAL התצוגה כאילו "ננעלה" ולא איפשרה לי שוב להפעיל את המסך השני (הטלוויזיה) תופעה דומה קרתה לי בחיבור לטלוייזיה נוספת שיש לי - CRT מסוג TOSHIBA BOMBA .
ייתכן שהטלוויזיות פשוט ישנות מדי?
קיבלתי חצי מסך עם תצוגת שחור לבן ומסך מעוות.
כשניסיתי להגידר את האות ל PAL התצוגה כאילו "ננעלה" ולא איפשרה לי שוב להפעיל את המסך השני (הטלוויזיה) תופעה דומה קרתה לי בחיבור לטלוייזיה נוספת שיש לי - CRT מסוג TOSHIBA BOMBA .
ייתכן שהטלוויזיות פשוט ישנות מדי?