איזה ספק USNET מומלץ?
-
carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 95 פעמים
- קיבל תודות: 120 פעמים
שלום,
עזבנו את NewsHosting.com לאחר הרבה שנים ואנו מתלבטים להיכן להתחבר.
חבילת הורדות ללא הגבלה.
האם GN עדיין הכי מומלץ והכי יקר, לא הייתי רוצה לשלם יותר מ-15$ לחודש
אודה להמלצות.
תודה
ערן
עזבנו את NewsHosting.com לאחר הרבה שנים ואנו מתלבטים להיכן להתחבר.
חבילת הורדות ללא הגבלה.
האם GN עדיין הכי מומלץ והכי יקר, לא הייתי רוצה לשלם יותר מ-15$ לחודש
אודה להמלצות.
תודה
ערן
- Evil-u
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1376
- נתן תודות: 44 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
גם אותי ניוזהוסטינג מתחילים לעצבן.michaels כתב:במחיר הזה יש את USNETSERVER שאני מחובר אליו כבר יותר משנה ללא תלונות מיוחדות....
בספק שהצעת אין קבצים דפוקים וכדומה? הם רושמים שהם נותנים 105+ בימים,
יצא לך להוריד משהו בן 150 יום ככה?
אחרי שעברתי כמה ספקים, אני היום על GN (שמונה חודשים), וכן אני מוריד דברים בני 150+ ימים ללא בעיות וללא קבצים חסרים,
הייתי גם ב USENET וגם ב NEWS ועזבתי אחרי יותר מדי פעמים שהורדתי דברים די חדשים וקבצים לא נתפתחו לי כי היה חסר קובץ והכי מרגיז היה קבצים שהיה חסר להם 1KB...
אני מסכים שהם הכי יקרים אבל מה לעשות - אני עוד לא מצאתי שילוב של SSL, ריטנשיין גבוה וקבצים איכותיים,
אני משלם כמעט 30$ (פחות מ 120 ש"ח לחודש) ומקבל כל מה שאני רוצה (ולא רק HD...)
גיא
הייתי גם ב USENET וגם ב NEWS ועזבתי אחרי יותר מדי פעמים שהורדתי דברים די חדשים וקבצים לא נתפתחו לי כי היה חסר קובץ והכי מרגיז היה קבצים שהיה חסר להם 1KB...
אני מסכים שהם הכי יקרים אבל מה לעשות - אני עוד לא מצאתי שילוב של SSL, ריטנשיין גבוה וקבצים איכותיים,
אני משלם כמעט 30$ (פחות מ 120 ש"ח לחודש) ומקבל כל מה שאני רוצה (ולא רק HD...)
גיא
גיא, אני ואתה ודי!
-
carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 95 פעמים
- קיבל תודות: 120 פעמים
תודה על ההמלצות, ננסה את החברות בתקופה הקרובה.
30$ לחודש הוא מחיר גבוהה לטעמי, אין ל-GN חבילות זולות יותר?
ערן
30$ לחודש הוא מחיר גבוהה לטעמי, אין ל-GN חבילות זולות יותר?
ערן
קידמיים Paradgim monitor 11 V.6
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
- ArielHatotah
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
תגידו חבר'ה, אני גם מעוניין להצטרף לרשת Usenet אחרי שקראתי את המאמר המעולה שפורסם פה ואחרי שקראתי עוד הרבה חומר ואף התנסיתי בתוכנה וברשת הזאת (בתקופת ניסיון שנגמרה מהר מאוד), ואני חייב להגיד שזה דבר ענק!!!
לכן, אני מאוד רוצה להצטרף לאיזה חבילה בלתי מוגבלת. אבל אז חשבתי רגע לעצמי ותהיתי:
למה שלא נוכל להתארגן כמה אנשים ביחד, נגיד איזה 5-6 חבר'ה, ונירשם לחשבון אחד אשר יהיה משותף בינינו - כלומר כל ה-5-6 אנשים יורידו באמצעות אותו חשבון, וכך נתחלק בהוצאות - בערך 5$ לכל אחד בחודש (במקום 30$ למשל ב-GN), שזה הורדה משמעותית במחיר.
תיאורטית לא נראה לי שאמורה להיות איזושהי בעיה בזה. נכון? תקנו אותי אם אני טועה...
האם מישהו כבר עשה את זה? או שאולי זה בכלל מה שנהוג לעשות ואני לא ממציא את הגלגל...
?!
אשמח לשמוע תגובותיכם בנושא.
תודה...
לכן, אני מאוד רוצה להצטרף לאיזה חבילה בלתי מוגבלת. אבל אז חשבתי רגע לעצמי ותהיתי:
למה שלא נוכל להתארגן כמה אנשים ביחד, נגיד איזה 5-6 חבר'ה, ונירשם לחשבון אחד אשר יהיה משותף בינינו - כלומר כל ה-5-6 אנשים יורידו באמצעות אותו חשבון, וכך נתחלק בהוצאות - בערך 5$ לכל אחד בחודש (במקום 30$ למשל ב-GN), שזה הורדה משמעותית במחיר.
תיאורטית לא נראה לי שאמורה להיות איזושהי בעיה בזה. נכון? תקנו אותי אם אני טועה...
האם מישהו כבר עשה את זה? או שאולי זה בכלל מה שנהוג לעשות ואני לא ממציא את הגלגל...
?!
אשמח לשמוע תגובותיכם בנושא.
תודה...
- ArielHatotah
-
- חבר שרק התחיל

אתה בטוח?! אני לא סתם מעלה את ההשערה הזאת, פשוט זה מה שאנשים עושים ב-Usenext.
הם מפרסמים חשבונות באתר הזה, ואני אישית ניסיתי כמה חשבונות, והצלחנו להתחבר כמה אנשים ביחד. (הבעיה זה שכל החשבונות ב-Usenext מוגבלים ולכן גם 50 ג'יגה נגמרים מהר מאוד כשכמה אנשים משתמשים ביחד).
אגב, אל תטרחו לחפש שם עכשיו כי כל החשבונות נגמרו כבר. כל חודש זה מתחדש, וזה נגמר מהר מאוד (אתמול היו עוד כמה חשבונות, היום נגמר הכול)....
הם מפרסמים חשבונות באתר הזה, ואני אישית ניסיתי כמה חשבונות, והצלחנו להתחבר כמה אנשים ביחד. (הבעיה זה שכל החשבונות ב-Usenext מוגבלים ולכן גם 50 ג'יגה נגמרים מהר מאוד כשכמה אנשים משתמשים ביחד).
אגב, אל תטרחו לחפש שם עכשיו כי כל החשבונות נגמרו כבר. כל חודש זה מתחדש, וזה נגמר מהר מאוד (אתמול היו עוד כמה חשבונות, היום נגמר הכול)....
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35091
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
בוודאי שזה נגמר מהר, הם יש סוגרים את החשבונות הפיקטיביים ואני בטוח שמשגיחים טוב הרבה יותר על חשבונות ללא הגבלה.
ו-50GB זה ממש כלום, למי שיש קו 5MB זה רק יום אחד, ועוד לחלק את זה לכמה אנשים...
בכל מקרה, פה זה לא אתר האקינג ובזה הדיון מסתיים.
ו-50GB זה ממש כלום, למי שיש קו 5MB זה רק יום אחד, ועוד לחלק את זה לכמה אנשים...
בכל מקרה, פה זה לא אתר האקינג ובזה הדיון מסתיים.
- ArielHatotah
-
- חבר שרק התחיל

חס וחלילה, אני לא מדבר על האקינג. פשוט אני מציע הצעה נורמלית לחלוטין!!!
כמו שאפשר להתחלק שני שותפים בחיבור לאינטרנט, חיבור לכבלים או מלא דברים אחרים, ככה אני חושב על רעיון להתחלק בהוצאות של החשבון. מה הבעיה בזה?! אני בסה"כ שואל האם זה אפשרי...?
והאתר שהבאתי, זה רק כדי להראות שיש דבר כזה. במקרה "גיליתי" אותו (אפילו לא חיפשתי - לא חשבתי בכלל שיש דבר כזה)....
כמו שאפשר להתחלק שני שותפים בחיבור לאינטרנט, חיבור לכבלים או מלא דברים אחרים, ככה אני חושב על רעיון להתחלק בהוצאות של החשבון. מה הבעיה בזה?! אני בסה"כ שואל האם זה אפשרי...?
והאתר שהבאתי, זה רק כדי להראות שיש דבר כזה. במקרה "גיליתי" אותו (אפילו לא חיפשתי - לא חשבתי בכלל שיש דבר כזה)....