ה TVIX 6500 מול ה Popcorn Hour A100

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
gameboy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1900
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #101 

Giliboy כתב:
eytan99 כתב: אם גם ככה תכננתי לשלב דיסק פנימי זה אומר שאני יכול ללכת על 6500 בבטחה ?
...
לי אין אפשרות להעביר כבילה באופן שאינו גלוי ולכן גם אני אשלב דיסק פנימי בנגן, ולמיטב הבנתי, לא צפויות בעיות. אם למישהו יש תובנה אחרת אז כמובן נשמח לשמוע.

gameboy

לגבי ההערה שלך משרשור אחר, לגבי פיתוח דגם חדש בשל בעיית ההתחממות, תוכל בבקשה לחשוף קצת יותר לגבי המידע? ממי קבלת, איך שמעת..?
זרקת פה פצצה, נשמח לשמוע עוד פרטים אם ישנם. זה עניין שרלוונטי וחשוב מאוד לרבים פה בפורום הממתינים לשדרוג.
תודה.
...
Giliboy,
יש לי קצת ידע באלקטרוניקה ומעגלים..
מעגל אלקטרוני שמכיל בתוכו מעבד שמתחמם-זו בעייה רצינית(בטח כשמדובר על מעגל שאינו מסובך,כדוגמת מעגל ה TVIXׂ).
ניתן לפתור בעיות מסוג זה או ע"י שינוי מעגלי(מצריך תכנון מחודש) או ע"י שיפור הקירור באמצעות הוספת מאוורר(האפשרות הזו היא סוג של אילוץ).
אני עוקב אחרי התנהלות העניינים מצד דביקו בכל מה שקשור לייצור דגם 6500 מקרוב,ומסיק שבעיית החימום הזו נפלה עליהם דיי בהפתעה.
הם חייבים לפתור אותה בהקדם -לפני שיתחילו להישרף לוחות,ואז הם עלולים להיכנס לבעייה גדולה (תביעות וכד').
לדעתי,דביקו החליטו לטאטא את הבעייה מתחת לשטיח,הפיתרון שהם מציעים נכון לרגע זה לא פותר את הבעייה אלא מחביא אותה.
במצב הנוכחי,המכשיר מאלץ הפעלת רמת איוורור כזו שאינה מוגדרת כפקטורי דיפלט של המכשיר.
דבר זה גורם לבלאי מואץ של המאוורר וכמובן לרעש מיותר,דבר שאינו רצוי.
בנוסף-אני מאמין שהמעבד עצמו עדיין סובל מבלאי מואץ(לטווח היותר ארוך)
אני מאמין שהדגם הזה,במתכונתו הנוכחית,לא "יחזיק מים" בשוק,כשייפול לצרכנים האסימון.
בייחוד כשיתברר שדגם 7000 אמור לא לסבול מאותה הבעייה עקב תכנון מערכת פיזור חום חדשה ע"י דביקו.

קח לדוגמא מיקרה דומה של XBOX 360 שסבל מבעיות של מעבד שמתחמם,כל הניסיונות לפיתרון ע"י הוספת איוורור חיצוני+פנימי לא עזרו,עד שמייקרוסופט נאלצו לפתח מעגל חדש עם אותו מעבד(ביצועים זהים) אך כזה שאינו מתחמם.
(אני,באופן אישי,עדיין לא פגשתי שום בעיות עם הדגם הנוכחי,בהשוואה לדגם הקודם שבו התקלות בלוחות היו באופן קטסטרופלי)

לסיכום:
לדעתי יש צורך לגרום לדביקו "להתעורר" ומהר........

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5111
שם מלא: גילי
נתן תודות: 342 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #102 

gameboy

תודה על התשובה המפורטת.
רציתי להבין אם יש לך מידע ממקור מהימן, או שאתה מסתמך על דעתך בלבד, והידע שלך בתחום האלקטרוניקה.
מדבריך אני מבין שאתה מנסה "לקרוא" את התמונה בעצמך, ללא מקורות בחברת DVICO.
אם אתה צודק או לא, רק הזמן יגיד.
אני אישית מקווה שזה לא יגיע עד לכדי פיתוח דגם חדש מה שאומר עיכובים נוספים. גם אין מצב שאני שם את ה"קומקום" בסלון...
...

gameboy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #103 

Giliboy כתב:gameboy

תודה על התשובה המפורטת.
רציתי להבין אם יש לך מידע ממקור מהימן, או שאתה מסתמך על דעתך בלבד, והידע שלך בתחום האלקטרוניקה.
מדבריך אני מבין שאתה מנסה "לקרוא" את התמונה בעצמך, ללא מקורות בחברת DVICO.
אם אתה צודק או לא, רק הזמן יגיד.
אני אישית מקווה שזה לא יגיע עד לכדי פיתוח דגם חדש מה שאומר עיכובים נוספים. גם אין מצב שאני שם את ה"קומקום" בסלון...
...
נראה לך שדביקו יודו במחדלים שלהם?
אכן,הזמן יגיד...
אני מאמין שדגם 7000 שישווק החל ממרץ יגרום "נזק רב" למכירות של ה-6500.
ואם....גם בדגם הזה יהיו בעיות חום-אני,באופן אישי,אומר יפה שלום לחברת דביקו...

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #104 

Giliboy,

אין לו מקורות (גם אין לו את המכשיר), אין גם שום עדויות של לוחות 6500 שנשרפים - זה הכל ניחושים.

עדיף לדבוק בעובדות...

gameboy,

לא דיברנו על זה בדיוק לפני זמן קצר?

dizingof
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2518
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #105 

דגם 7000 ?

יש לינק?

gameboy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #106 

oferlaor כתב:Giliboy,

אין לו מקורות (גם אין לו את המכשיר), אין גם שום עדויות של לוחות 6500 שנשרפים - זה הכל ניחושים.

עדיף לדבוק בעובדות...

gameboy,

לא דיברנו על זה בדיוק לפני זמן קצר?
...
ההודעה נרשמה לפני הסיכום..

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46430
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5086 פעמים