פרונט:

תודה רבה!

תבדוק ב"אלקטרון צפריר" אם אני לא טועה זה בהרצל 208 טלפון 9466992daniel_amar כתב:תודה על העזרה המהירה![]()
אני גר ברחובות,אולי בסטריאו דרום יש...

אולי הכבל שקנית הוא דווקא ליציאה ולא לכניסה. ז"א, חיבור ה DIN ברסיבר של הטייפ הינו דו כייווני - גם כניסת סאונד וגם יציאת סאונד להקלטה. יכול להיות שהכבל הזה הוא יציאה דווקא. תנסה לחבר את ה PL אולי מהרסיבר לכרטיס הקול במחשב, כוון רדיו, ותראה אם הוא משדר לכרטיס.daniel_amar כתב:טוב אז בסוף קניתי מ"אדר" בת"א היה להם כבל מPL לDIN ישירות,ללא RCA..אבל ניסיתי לחבר את הMP3 לכל סוגי הכניסות במכשיר (AUX/PHONO-1/PHONO-2) לא היה סאונד בכלל אבל כשחיברתי את זה לכניסת Tape rcorder או משהו בסיגנון(לא רואים בתצלום) וכיונתי את בורר את הכניסות לAM אז שמעו-איך,אני לא יודע.
אבל עד שהצליחו לשמוע אז שמעו על הפנים-ווליום חלש,אין גהובים ומיד צליל עמום.. למרות זאת ברדיו שומעים די טוב ומאוזן,כנראה משהו משובש בפנים.....

הכבל הספציפי שרכשתה - ככל הנראה שלא. תנסה לחפש כבל עם 4 RCA כמו שבתמונה שפורסמה (אני גם מניח שהם יהיו מספיק נחמדים להחליף לך אותו, במיוחד אם הם יעצו לך לקחת אותו לשימוש אותו אתה מחפש):daniel_amar כתב:זאת אומרת שהכבל לא יכול להעביר סאונד מהMP3 לרסיבר,אלא רק בכיוון ההפון? ולמה אסור חבר לPHONO(לא שזה עבד)?זה לא כמו ברסיבר מודרני שכל הכניסות RCA זהות?...