שידורים ישירים בערוץ 10 Q91

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
ohade25 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19
שם מלא: אוהד אלמליח
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם
השבוע קיבלתי את הQ91 ומיד הזמנתי את הממיר HD של YES רציתי לדעת אם יש איזו שהיא דרך לראות יותר טוב שידורים ישירים בעשר שמתי לב שרואים ממש על הפנים בניגוד לתכנים אחרים כמו חדשות וכדומה שבאותו ערוץ כמו כן קניתי כבל יותר טוב ממה שיס הביאו לי שאלה אחרונה יש לי כבל סקארט לS-VIDEO האם ניתן לחבר אותו לממיר הנ"ל? ואם כן האם זה ישפר את איכות השידורים ? בתודה מראש אוהד

sexymoti
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

1. יש כבל סקארט ל-Svideo, אצלי ה-Q91 מחוברת בדיוק ככה ורואים מעולה. אבל לי יש מקס, אתה צריך לבדוק אם יש על הממיר שלך יציאה סקארט. אם כן, זה יעבוד.
2. בערוץ 10 ובערוץ 2 רואים די *** בשורה התחתונה יחסית לשאר הערוצים ביס, ובשידורי ספורט אתה תרגיש את זה יותר כי הפגמים בתמונה מתגלים בעיקר בתנועה מהירה של הדמויות או בצידוד מצלמה.

Jimmy
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 106
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

ה Q91 שלי מחוברת לממיר דוקסיס של הוט דרך S-Video ודווקא שידורי הספורט של ערוץ 10 נראים טוב מאד. חבר שראה אצלי כדורגל ב ערוץ 10 והתלהב, רכש לעצמו פנאסוניק (הוא מנוי של יס) והתלונן על איכות ערוץ 10.
ייתכן שערוץ 10 משודר בהוט באיכות טובה יותר מאשא ביס?

locus
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 221
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #4 

Jimmy כתב: ייתכן שערוץ 10 משודר בהוט באיכות טובה יותר מאשא ביס?
...
זה בדיוק הרושם שאני קיבלתי אחרי שעברתי מהוט ליס :!:

gsk
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 101
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #5 

גם אצלי (Q91 עם דוקסיס של הוט) רואים את ערוץ 10 לא רע. אני יכול להגיד שדווקא שידורי החדשות של ערוץ 10 נראים טוב. ערוצים נוספים שרואים טוב אצלי: יורוספורט, אתמול צפיתי בדיוויד לטרמן בהוט אקסטרה וגם ראו יפה מאוד (לגבי איכות התוכן בתוכנית של לטרמן - זה כבר סיפור אחר). ערוצים שרואים גרוע: נשיונל גיאוגרפיק, ערוץ 11 ועוד.

avielbaz1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 443
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

q9

שליחה #6 

אני גם רכשתי את הQ9 וחיברתי אותו אל ממיר 3100 של יס עם SCART T0 S-VIDEO וכמובן להגדיר בממיר ורואים ממש מצויין

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”