שידורים ישירים בערוץ 10 Q91
שלום לכולם
השבוע קיבלתי את הQ91 ומיד הזמנתי את הממיר HD של YES רציתי לדעת אם יש איזו שהיא דרך לראות יותר טוב שידורים ישירים בעשר שמתי לב שרואים ממש על הפנים בניגוד לתכנים אחרים כמו חדשות וכדומה שבאותו ערוץ כמו כן קניתי כבל יותר טוב ממה שיס הביאו לי שאלה אחרונה יש לי כבל סקארט לS-VIDEO האם ניתן לחבר אותו לממיר הנ"ל? ואם כן האם זה ישפר את איכות השידורים ? בתודה מראש אוהד
השבוע קיבלתי את הQ91 ומיד הזמנתי את הממיר HD של YES רציתי לדעת אם יש איזו שהיא דרך לראות יותר טוב שידורים ישירים בעשר שמתי לב שרואים ממש על הפנים בניגוד לתכנים אחרים כמו חדשות וכדומה שבאותו ערוץ כמו כן קניתי כבל יותר טוב ממה שיס הביאו לי שאלה אחרונה יש לי כבל סקארט לS-VIDEO האם ניתן לחבר אותו לממיר הנ"ל? ואם כן האם זה ישפר את איכות השידורים ? בתודה מראש אוהד
1. יש כבל סקארט ל-Svideo, אצלי ה-Q91 מחוברת בדיוק ככה ורואים מעולה. אבל לי יש מקס, אתה צריך לבדוק אם יש על הממיר שלך יציאה סקארט. אם כן, זה יעבוד.
2. בערוץ 10 ובערוץ 2 רואים די *** בשורה התחתונה יחסית לשאר הערוצים ביס, ובשידורי ספורט אתה תרגיש את זה יותר כי הפגמים בתמונה מתגלים בעיקר בתנועה מהירה של הדמויות או בצידוד מצלמה.
2. בערוץ 10 ובערוץ 2 רואים די *** בשורה התחתונה יחסית לשאר הערוצים ביס, ובשידורי ספורט אתה תרגיש את זה יותר כי הפגמים בתמונה מתגלים בעיקר בתנועה מהירה של הדמויות או בצידוד מצלמה.
ה Q91 שלי מחוברת לממיר דוקסיס של הוט דרך S-Video ודווקא שידורי הספורט של ערוץ 10 נראים טוב מאד. חבר שראה אצלי כדורגל ב ערוץ 10 והתלהב, רכש לעצמו פנאסוניק (הוא מנוי של יס) והתלונן על איכות ערוץ 10.
ייתכן שערוץ 10 משודר בהוט באיכות טובה יותר מאשא ביס?
ייתכן שערוץ 10 משודר בהוט באיכות טובה יותר מאשא ביס?
גם אצלי (Q91 עם דוקסיס של הוט) רואים את ערוץ 10 לא רע. אני יכול להגיד שדווקא שידורי החדשות של ערוץ 10 נראים טוב. ערוצים נוספים שרואים טוב אצלי: יורוספורט, אתמול צפיתי בדיוויד לטרמן בהוט אקסטרה וגם ראו יפה מאוד (לגבי איכות התוכן בתוכנית של לטרמן - זה כבר סיפור אחר). ערוצים שרואים גרוע: נשיונל גיאוגרפיק, ערוץ 11 ועוד.