1.יש אפשרות לחבר את המחשב לטלווזייה בHDMI ולראות סרטים בטלווזיה באיכות HD ועם סאונד איכותי??צריך בשביל זה כרטיס מיוחד למחשב??
2.אם אני יחבר DVI של המחשב(יש לי שתי חיבורים של DVI בכרטיס מסך) ל HD בטלוויזיה זה יוריד מהאיכות?וזה ישדר לי רק וידאו או זה יתן לי גם סאונד?
3.אם כל האופציות נשללו לי אז הדרך היחידה זה דרך הנגן שמפרסמים בצד?הוא שווה את המחיר??אפשר לחבר למחשב??כי הבנתי שרק בעתיד הקרוב יהיה אפשר וכרגע לא..או שיש עוד דרכים לחבר את המחשב לטלוויזיה בHD..
ישלי טלוויזיה שתומכת ב HDMI אז יש לי כמה שאלות ...
-
maxf2007
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 24
- MetalliJoe
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
DVI מעביר כיום אות זהה ל-HDMI, אבל רק וידיאו, בלי אודיו. אם הכרטיס שלך מוציא DVI, אין בעיה לחבר עם כבל DVI-HDMI ולנגן במחשב סרטי HD. את האודיו תחבר בנפרד דרך כרטיס הקול, או לרסיבר או ישירות למסך בתנאי שיש באותה כניסת HDMI גם כניסה לאודיו.
Silence speaks louder than words
-
maxf2007
-
- חבר שרק התחיל

סבבה עזרת לי מאוד..עכשיו עוד שאלה ...למי שיודע על המכשיר הזה שמפרסמים פה של אליון..אמממ..אם אני צורב סרטים בדיסק ושם במכשיר אז אני כן ישמע גם בטלוויזיה??והאם המכשיר הזה גם קורא סרטי HD ...וכמובן אם אני צורב סרט HD ושם במכשיר אני יראה באיכות HD כמובן לא?
- Lior_M
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8140
איזו טלביזיה זו ?
זה שיש לה HDMI לא אומר שהיא HD ..
יכול להיות שהיא HD ready.
זה שיש לה HDMI לא אומר שהיא HD ..
יכול להיות שהיא HD ready.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
-
maxf2007
-
- חבר שרק התחיל

טלוויזיה SHARP מה זה HD READY יש שם חיבור ל HD והכל..
- MetalliJoe
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
אם היא HD ready היא תדע לקבל סינגל של HD (כלומר 720P, 1080I ואולי גם 1080P) ולסדר את הרזולוציה שלו לרזולוציה שלה (שבשביל HD ready צריכה להיות לפחות 720 שורות).
Silence speaks louder than words