ישלי טלוויזיה שתומכת ב HDMI אז יש לי כמה שאלות ...

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
maxf2007 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 24

שליחה

1.יש אפשרות לחבר את המחשב לטלווזייה בHDMI ולראות סרטים בטלווזיה באיכות HD ועם סאונד איכותי??צריך בשביל זה כרטיס מיוחד למחשב??
2.אם אני יחבר DVI של המחשב(יש לי שתי חיבורים של DVI בכרטיס מסך) ל HD בטלוויזיה זה יוריד מהאיכות?וזה ישדר לי רק וידאו או זה יתן לי גם סאונד?
3.אם כל האופציות נשללו לי אז הדרך היחידה זה דרך הנגן שמפרסמים בצד?הוא שווה את המחיר??אפשר לחבר למחשב??כי הבנתי שרק בעתיד הקרוב יהיה אפשר וכרגע לא..או שיש עוד דרכים לחבר את המחשב לטלוויזיה בHD..

MetalliJoe
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3756

שליחה

DVI מעביר כיום אות זהה ל-HDMI, אבל רק וידיאו, בלי אודיו. אם הכרטיס שלך מוציא DVI, אין בעיה לחבר עם כבל DVI-HDMI ולנגן במחשב סרטי HD. את האודיו תחבר בנפרד דרך כרטיס הקול, או לרסיבר או ישירות למסך בתנאי שיש באותה כניסת HDMI גם כניסה לאודיו.
Silence speaks louder than words

maxf2007 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

סבבה עזרת לי מאוד..עכשיו עוד שאלה ...למי שיודע על המכשיר הזה שמפרסמים פה של אליון..אמממ..אם אני צורב סרטים בדיסק ושם במכשיר אז אני כן ישמע גם בטלוויזיה??והאם המכשיר הזה גם קורא סרטי HD ...וכמובן אם אני צורב סרט HD ושם במכשיר אני יראה באיכות HD כמובן לא?

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8140

שליחה

איזו טלביזיה זו ?
זה שיש לה HDMI לא אומר שהיא HD ..
יכול להיות שהיא HD ready.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

maxf2007 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

טלוויזיה SHARP מה זה HD READY יש שם חיבור ל HD והכל..

MetalliJoe
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3756

שליחה

אם היא HD ready היא תדע לקבל סינגל של HD (כלומר 720P, 1080I ואולי גם 1080P) ולסדר את הרזולוציה שלו לרזולוציה שלה (שבשביל HD ready צריכה להיות לפחות 720 שורות).
Silence speaks louder than words

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”