האם מישהו יכול לכוון אותי למשדר וידאו אלחוטי באיכות VGA ?
כל מה שאני מכיר מקבל ומשדר S-VIDEO. ה-S-VIDEO ממש נראה זוועה.
יש לי מקרן שאני רוצה שיציג את הוידאו מה-HTPC שלי ואין לי אפשרות להעביר כבל בקיר. אני מחפש משהו שיעביר לי את הוידאו אלחוטית (או הAV - פשוט לא מעניין אותי האודיו) אל המקרן מיציאת ה-VGA או DVI של כרטיס המסך.
תודה מראש
אליהו
יש לי מקרן שאני רוצה שיציג את הוידאו מה-HTPC שלי ואין לי אפשרות להעביר כבל בקיר. אני מחפש משהו שיעביר לי את הוידאו אלחוטית (או הAV - פשוט לא מעניין אותי האודיו) אל המקרן מיציאת ה-VGA או DVI של כרטיס המסך.
תודה מראש
אליהו
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מה הרזולוציה שאתה רוצה להעביר?
זה לא דבר זול ודורש קו ראיה....
http://www.ramelectronics.net/wireless/ ... 4500W.html
זה לא דבר זול ודורש קו ראיה....
http://www.ramelectronics.net/wireless/ ... 4500W.html
תודה רבה... וואו על המחיר...
תודה רבה על הלינק, מרטין. מעניין למה זה עולה כל-כך הרבה ודברים אלה לא יותר שכיחים.
אורן, אקסטנדר לא מתאים לי (ויש לי אחד של לינקסיס בחדר השינה
) , מכיוון שה-HTPC הוא זה שמנגן את הוידאו ומערכת הסאונד מחוברת אליו. אם אשתמש באקסטנדר יהיה זה הוא שמנגן הכל וזה לא עוזר לי.
האופציה שכן מצאתי שאולי תעבוד זה לקנות VGA ל- CAT5 ולהעביר חוטים יותר דקים של רשת בקיר (VGA יותר מדי עבה לי). האם אתם מכירים את זה? האם האיכות נשארת VGA?
לשאלתך לגבי רזולוציה - אני צריך משהו פשוט כמו 800 על 600 או אחד למעלה מזה, לא HD.
תודה רבה
אליהו
אורן, אקסטנדר לא מתאים לי (ויש לי אחד של לינקסיס בחדר השינה
האופציה שכן מצאתי שאולי תעבוד זה לקנות VGA ל- CAT5 ולהעביר חוטים יותר דקים של רשת בקיר (VGA יותר מדי עבה לי). האם אתם מכירים את זה? האם האיכות נשארת VGA?
לשאלתך לגבי רזולוציה - אני צריך משהו פשוט כמו 800 על 600 או אחד למעלה מזה, לא HD.
תודה רבה
אליהו
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
eefrat,
בגלל קצב התקשורת.
יש מכשיר ישראלי בפיתוח לנושא - חפש מאמר על חברת AMIMON, יש שם הדגמה של כיצד ניתן להעביר מידע אלחוטית.
זה עדיין לא עומד למכירה, אבל זה מכשיר וטכנולוגיה מדהימים.
בגלל קצב התקשורת.
יש מכשיר ישראלי בפיתוח לנושא - חפש מאמר על חברת AMIMON, יש שם הדגמה של כיצד ניתן להעביר מידע אלחוטית.
זה עדיין לא עומד למכירה, אבל זה מכשיר וטכנולוגיה מדהימים.