תערוכת Hometheater 2008 -עידכון
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
לא יודע אבל משום מה נראה לי שיבואנים מרכזיים וותיקים בתחום האודיו הדו ערוצי לא רשומים כמציגים בתערוכה ??
אייל פור ? אמיר ארמה ? ערן מאודיופריק ? ניל מלייב סאונד ? מאסטרו אודיו ? ועוד כמה וכמה שכרגע שמם ברח לי...
האם אני טועה ולא שמתי לב שהם מציגים ??
שלמה
אייל פור ? אמיר ארמה ? ערן מאודיופריק ? ניל מלייב סאונד ? מאסטרו אודיו ? ועוד כמה וכמה שכרגע שמם ברח לי...
האם אני טועה ולא שמתי לב שהם מציגים ??
שלמה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78912
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
KOOKE,
אתה מוזמן לשאול כל אחד מהם.
כל מי שמחליט שהוא נפשית מוכן לפרסם את השתתפותו בתערוכה - אנחנו מפרסמים אותו. לא נעשה "OUTING" למישהו שלא אמר שהוא מוכן לכך.
אני רק יכול לומר שיש עוד לא מעט מציגים שהם על סף סגירה או שסגרו ועדיין לא פרסמנו...
אתה מוזמן לשאול כל אחד מהם.
כל מי שמחליט שהוא נפשית מוכן לפרסם את השתתפותו בתערוכה - אנחנו מפרסמים אותו. לא נעשה "OUTING" למישהו שלא אמר שהוא מוכן לכך.
אני רק יכול לומר שיש עוד לא מעט מציגים שהם על סף סגירה או שסגרו ועדיין לא פרסמנו...
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
שוב נוספו פרטים על מציגים נוספים.
הרשימה מתעדכנת כל הזמן בדף המידע על התערוכה:
www.hometheater.co.il/show
בנוסף נפתח שירשור עבור כל מציג בפורום היעודי:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=50532
KOOKE, לשאלתך:
כמו שכתבתי למעלה, רשימת המציגים מתעדכנת כל הזמן וברור שלפני התערוכה, כל מי שמתעתד להציג יוזכר.
לגבי למה לא רשומים עדיין כולם, זה כדי שיהיה מעניין...מה היה קורה אם היו מגלים לך ישר מי השורד האחרון בהישרדות?
אגב, לא כל מי שרוצה להציג אנחנו נותנים לו, הביקוש גדול ואנחנו מסננים עבורכם את הדברים הכי מעניינים...
הרשימה מתעדכנת כל הזמן בדף המידע על התערוכה:
www.hometheater.co.il/show
בנוסף נפתח שירשור עבור כל מציג בפורום היעודי:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=50532
KOOKE, לשאלתך:
כמו שכתבתי למעלה, רשימת המציגים מתעדכנת כל הזמן וברור שלפני התערוכה, כל מי שמתעתד להציג יוזכר.
לגבי למה לא רשומים עדיין כולם, זה כדי שיהיה מעניין...מה היה קורה אם היו מגלים לך ישר מי השורד האחרון בהישרדות?
אגב, לא כל מי שרוצה להציג אנחנו נותנים לו, הביקוש גדול ואנחנו מסננים עבורכם את הדברים הכי מעניינים...
לפי הספירה שלי יש כרגע 4 יבואנים של מוצרי אודיו דו ערוצי
שיציגו את מרכולתם בתערוכה: orac, אודיו דיזיינס, ארט מיוסיק ויגאל סאבו.
האם צפויים להיות עוד יבואנים שיציגו אודיו דו ערוצי ?
במידה וכן, כמה ?
למיטב זכרוני בתערוכה הקודמת היו לפחות 6-7 יבואנים.
שיציגו את מרכולתם בתערוכה: orac, אודיו דיזיינס, ארט מיוסיק ויגאל סאבו.
האם צפויים להיות עוד יבואנים שיציגו אודיו דו ערוצי ?
במידה וכן, כמה ?
למיטב זכרוני בתערוכה הקודמת היו לפחות 6-7 יבואנים.
כבר חתמתי.
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

Phonics,
אנשים לא קולטים איזו אופרציה מסובכת זה להרים תערוכה מהסוג הזה. מדובר על השקעה של מאות (לא טעיתי) אלפי ש"ח בשביל שכל העסק יתרומם. זה גם לא סתם "צריך להכריז והיבואנים כולם אוטומטית יבואו". אף יבואן לא מגיע אם לא מגיעים איתו לפגישה, או מדברים איתו אלף פעם בטלפון, מסבירים הכל, צריך לתאם בין 1000 גורמים שונים ומשונים...
בסופו של יום, כל יבואן צריך להחליט אם הוא מעוניין להיחשף, אם יש לו מוצרים מספיק טובים לכך, או שאולי הוא מסתפק בחשיפה שיש לו ללא תערוכה. אנחנו לא מכריחים אף אחד להציג...
כל היבואנים מודעים לתערוכה, לא פספסנו אף אחד.
מקום בתערוכה לא יהיה לכל היבואנים בארץ בתחום (יש הרבה יותר מכפי שאתה מאמין שיש...). כאמור, יש גם עוד יבואנים שעדיין לא סגורים סופית (מהרבה סיבות) ולכן לא נפרסם את שמם.
אין ביכולתינו או ברצוננו להביא לתערוכה מישהו שלא מעוניין להשתתף (להכריח), כמובן. לכל יבואן יש את השיקולים שלו וכל אחד מהם צריך להפעיל את שיקול הדעת ולהחליט מה יתן להם את התמורה הטובה ביותר לכספם.
אנשים לא קולטים איזו אופרציה מסובכת זה להרים תערוכה מהסוג הזה. מדובר על השקעה של מאות (לא טעיתי) אלפי ש"ח בשביל שכל העסק יתרומם. זה גם לא סתם "צריך להכריז והיבואנים כולם אוטומטית יבואו". אף יבואן לא מגיע אם לא מגיעים איתו לפגישה, או מדברים איתו אלף פעם בטלפון, מסבירים הכל, צריך לתאם בין 1000 גורמים שונים ומשונים...
בסופו של יום, כל יבואן צריך להחליט אם הוא מעוניין להיחשף, אם יש לו מוצרים מספיק טובים לכך, או שאולי הוא מסתפק בחשיפה שיש לו ללא תערוכה. אנחנו לא מכריחים אף אחד להציג...
כל היבואנים מודעים לתערוכה, לא פספסנו אף אחד.
מקום בתערוכה לא יהיה לכל היבואנים בארץ בתחום (יש הרבה יותר מכפי שאתה מאמין שיש...). כאמור, יש גם עוד יבואנים שעדיין לא סגורים סופית (מהרבה סיבות) ולכן לא נפרסם את שמם.
אין ביכולתינו או ברצוננו להביא לתערוכה מישהו שלא מעוניין להשתתף (להכריח), כמובן. לכל יבואן יש את השיקולים שלו וכל אחד מהם צריך להפעיל את שיקול הדעת ולהחליט מה יתן להם את התמורה הטובה ביותר לכספם.
עופר
אני יודע שמדובר ב"כאב ראש" לא קטן. מבחינתי כל תערוכה בתחום זה היא מבורכת ואני
מעריך זאת מאד.
לגבי מספר היבואנים של תחום זה או אחר, אני מבין שמדובר במערכת שיקולים לא קטנה גם שלכם וגם של היבואן.
בכל מקרה, נהניתי שנה שעברה גם מחשיפה למוצרים שלא כל כך עניינו אותי כגון מקרנים, מסכים ובאופן כללי מאיך שהדברים נראו (זו היתה הפעם הראשונה שהייתי בתערוכה כזו ונשארתי עם טעם של עוד).
לצערי, אני כרגע לומד לבחינות הלשכה (אני במעצר בית כבר מעל חודש), אבל אני אעשה את כל המאמצים "לברוח" ולהגיע (מרטין אל תכניס אותי לפינה
) 
עוז.
אני יודע שמדובר ב"כאב ראש" לא קטן. מבחינתי כל תערוכה בתחום זה היא מבורכת ואני
מעריך זאת מאד.
לגבי מספר היבואנים של תחום זה או אחר, אני מבין שמדובר במערכת שיקולים לא קטנה גם שלכם וגם של היבואן.
בכל מקרה, נהניתי שנה שעברה גם מחשיפה למוצרים שלא כל כך עניינו אותי כגון מקרנים, מסכים ובאופן כללי מאיך שהדברים נראו (זו היתה הפעם הראשונה שהייתי בתערוכה כזו ונשארתי עם טעם של עוד).
לצערי, אני כרגע לומד לבחינות הלשכה (אני במעצר בית כבר מעל חודש), אבל אני אעשה את כל המאמצים "לברוח" ולהגיע (מרטין אל תכניס אותי לפינה
עוז.
כבר חתמתי.
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

Phonics,
הרעיון גם השנה יהיה לנסות ולחשוף גם לדברים שאולי באופן טבעי לא הייתם חושבים שמעניין, אבל פתאום עלולים לצוד לכם את העין.
הרעיון גם השנה יהיה לנסות ולחשוף גם לדברים שאולי באופן טבעי לא הייתם חושבים שמעניין, אבל פתאום עלולים לצוד לכם את העין.
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר: