סאב במיקום אחורי ובקשה להמלצה לסנטר וסאב + שאלה
טוב כמו שכבר עדכנתי כבר לפני כמה חודשים,
התחלנו לבנת בית ובזמנו התייעצתי לגבי חיבורים העברה בקירות רמקולים וכ"ו.
נכון לשלב זה כל החוטים (של האודיו) מושחלים והרמקולים שנבחרו עד כה ה של פארדיים כאשר:
אחוריים - CS 160 שקועי קיר (או במקרה שלי כיוון שה מרתף שקועי בטון) והקופסעות כבר נמצאים בקיר.
קדמיים - זוג Cinema 330.
נשאר בחירת סאב וסנטר ולהלן ההתלטויות:
לגבי הסאב הוא ימוקם בחלק האחורי של הסלון משמע מול הטלוויזיה צמוד לספה התקציב הוא 3,000 ש"ח (וגם זה חנוק) וגודל הסלון מוערך בכ - 15 - 20 מ"ר\ בעיקר לקולנוע ביתי אבל גם למוזיקה (יודע ששילובים כאלו אינם נותנים טופ שבטופ במיוחד בתקציבי)
אשמח לשמוע המלצות הערות והארות.
לגבי הסנטר טרם נבחר מועמד אשמח להמלצות עד 1,200 ש"ח.
כמו כן האם מישהו יש לו בנמצא או יודע איפה יש קובץ סאוד של AC3 לדוגמא כאשר הוא פועל על 5 ערוצים שכולם מושתקים בדרך כזו או אחרת ורק הערוץ של הסנטר בעצם יש בו דו - שיח?
אני יודע שאפשר פשוט לקחת קובץ רגיל (5 ערוצים) ולנתק את הרמקולים האחרים אך איני רוצה לעשות זאת.
התחלנו לבנת בית ובזמנו התייעצתי לגבי חיבורים העברה בקירות רמקולים וכ"ו.
נכון לשלב זה כל החוטים (של האודיו) מושחלים והרמקולים שנבחרו עד כה ה של פארדיים כאשר:
אחוריים - CS 160 שקועי קיר (או במקרה שלי כיוון שה מרתף שקועי בטון) והקופסעות כבר נמצאים בקיר.
קדמיים - זוג Cinema 330.
נשאר בחירת סאב וסנטר ולהלן ההתלטויות:
לגבי הסאב הוא ימוקם בחלק האחורי של הסלון משמע מול הטלוויזיה צמוד לספה התקציב הוא 3,000 ש"ח (וגם זה חנוק) וגודל הסלון מוערך בכ - 15 - 20 מ"ר\ בעיקר לקולנוע ביתי אבל גם למוזיקה (יודע ששילובים כאלו אינם נותנים טופ שבטופ במיוחד בתקציבי)
אשמח לשמוע המלצות הערות והארות.
לגבי הסנטר טרם נבחר מועמד אשמח להמלצות עד 1,200 ש"ח.
כמו כן האם מישהו יש לו בנמצא או יודע איפה יש קובץ סאוד של AC3 לדוגמא כאשר הוא פועל על 5 ערוצים שכולם מושתקים בדרך כזו או אחרת ורק הערוץ של הסנטר בעצם יש בו דו - שיח?
אני יודע שאפשר פשוט לקחת קובץ רגיל (5 ערוצים) ולנתק את הרמקולים האחרים אך איני רוצה לעשות זאת.
אם תוכל להימנע ממיקום סאב רחוק כל כך מהקדמיים, יהיה זה עדיף להאזנה לסטריאו.iziko כתב:לגבי הסאב הוא ימוקם בחלק האחורי של הסלון משמע מול הטלוויזיה צמוד לספה התקציב הוא 3,000 ש"ח (וגם זה חנוק) וגודל הסלון מוערך בכ - 15 - 20 מ"ר\ בעיקר לקולנוע ביתי אבל גם למוזיקה (יודע ששילובים כאלו אינם נותנים טופ שבטופ במיוחד בתקציבי)
אשמח לשמוע המלצות הערות והארות....
אומנם לסאב אין כמעט כיווניות (תלוי בתדר החיתוך אליו) אבל יש מופע, כלומר סנכרון
הגעת הסאונד מהקדמיים והסאב אליו ישתנה בקיצוניות אם הסאב קרוב אליך משמעותית
מהקדמיים ועוד בכיוון המנוגד. זה נכון גם לאיזון רמות.
אם אפשרי להצמיד את הסאב לאחד הקדמיים או לפחות לישר קו עמם הדבר יואיל מאוד.
כמובן שאם אתה תשמע סטריאו ללא סאב, ותמיד תאזין מנקודה מסויימת, זה פחות רלוונטי.
אבי.
אבי ורון
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג