תובנות מצפייה בדקות הראשונות של אולפן ליגת האלופות ב-HD
-
danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
1) האולפן מועבר בתמונה חדה ואיכותית אך ב- 3:4 (התמונה מתוחה אופקית). האם הוא מצולם בציוד PAL רגיל והתמונה עוברת אפסקייל מקצועי ל-1080I? אם כן התוצאה יפה, אך חבל על מתיחת התמונה.
היה הורג אותם לקנות מצלמת HD?
2) איציק זוהר היזדקן
3) למודי יש שיניים צהובות.
2) איציק זוהר היזדקן
3) למודי יש שיניים צהובות.
אכן איציק זוהר נראה בדיכאון,danlior כתב:1) האולפן מועבר בתמונה חדה ואיכותית אך ב- 3:4 (התמונה מתוחה אופקית). האם הוא מצולם בציוד PAL רגיל והתמונה עוברת אפסקייל מקצועי ל-1080I? אם כן התוצאה יפה, אך חבל על מתיחת התמונה.
2) איציק זוהר היזדקן
3) למודי יש שיניים צהובות....
הבחורה הבלונדינית ששכחתי את שמה נראית עייפה מאד,
ולמודי יש בעיות שיניים...
אני מקווה שגם המשחק עצמו לא ישודר ב4:3....
השיניים הצהובות של מודי , פניו הדיכאוניות והמזדקנות של איציק זוהר ,הפנים העיפות של מלוות השידור והתמונה המלבנית של 4:3 SD שוות 50 שח לחודש עם התחיבות לשלוש שנים ? תלוי את מי שואלים .
המשחק גם על 4:3 וב-SD ?
שמישהו יתקשר ל SPORT5-HD שיורידו את האותיות המיותרות , HD .
Yoel68 כתב:אכן איציק זוהר נראה בדיכאון,danlior כתב:1) האולפן מועבר בתמונה חדה ואיכותית אך ב- 3:4 (התמונה מתוחה אופקית). האם הוא מצולם בציוד PAL רגיל והתמונה עוברת אפסקייל מקצועי ל-1080I? אם כן התוצאה יפה, אך חבל על מתיחת התמונה.
2) איציק זוהר היזדקן
אני מקווה שגם המשחק עצמו לא ישודר ב4:3.......
-
danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
אכן, השידור מדהים ועוצר נשימה והנה טיפ קטן:
אודיו - היציאה הדיגיטלית ממשיכה לאכזב ולהוציא שידור במונו אך מהיציאות האנאלוגיות יוצא שידור סטריאופוני מרהיב שאם יש לך DPLII איכותי אתה מרגיש כאילו אתה באיצטדיון, הקהל שואג ושר מסביבך.
אודיו - היציאה הדיגיטלית ממשיכה לאכזב ולהוציא שידור במונו אך מהיציאות האנאלוגיות יוצא שידור סטריאופוני מרהיב שאם יש לך DPLII איכותי אתה מרגיש כאילו אתה באיצטדיון, הקהל שואג ושר מסביבך.
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
XVision כתב:השיניים הצהובות של מודי , פניו הדיכאוניות והמזדקנות של איציק זוהר ,הפנים העיפות של מלוות השידור והתמונה המלבנית של 4:3 SD שוות 50 שח לחודש עם התחיבות לשלוש שנים ? תלוי את מי שואלים .
Yoel68 כתב:אכן איציק זוהר נראה בדיכאון,danlior כתב:1) האולפן מועבר בתמונה חדה ואיכותית אך ב- 3:4 (התמונה מתוחה אופקית). האם הוא מצולם בציוד PAL רגיל והתמונה עוברת אפסקייל מקצועי ל-1080I? אם כן התוצאה יפה, אך חבל על מתיחת התמונה.
2) איציק זוהר היזדקן
אני מקווה שגם המשחק עצמו לא ישודר ב4:3..........
XVision - אני לא חושב שמי שרכש את החבילה ב 50 שקל יתבאס פה ויבקש את כסף חזרה בשביל הכמה דקות אולפן שיש לפני המשחק.
סה"כ פרשנויות של חבורת קופים.
נראה לי שהסיבה העיקרית פה היא צפיה במשחק עצמו!!!!