שימו לב סוף סוף לא צריך DVD בשביל לראות סרט בסלון..משהו חדש
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מעניין לעניין באותו עניין. אולי זה ל THREAD אחר
זו נראת לי הפעם הראשונה שיוצא תחליף למוצר שעוד לא ייצא(אני מדבר על נגני HD, BLUE RAY)
כמובן שצריך לעשות דברים לא יפים על מנת להשיג את החומר
אבל מה לדעתכם תהייה ההשפעה על נגנים מסוג אלה על נגני ה BR, HD - מחירייהם ומחירי הסרטים.
כמובן שצריך לעשות דברים לא יפים על מנת להשיג את החומר
אבל מה לדעתכם תהייה ההשפעה על נגנים מסוג אלה על נגני ה BR, HD - מחירייהם ומחירי הסרטים.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5384 פעמים
RBA,
למה זה תחליף?
עד כמה שאני מבין זה לא יעבוד עם תכני HDTV (ה-HD במקרה הזה הוא קיצור של HARDDRIVE).
למה זה תחליף?
עד כמה שאני מבין זה לא יעבוד עם תכני HDTV (ה-HD במקרה הזה הוא קיצור של HARDDRIVE).
- compman112
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2593
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
האם אתה יכול לשים קישור כאן?MartinHSabag כתב:בוקר טוב אליהו....![]()
דיברנו על נגני DIVX מבוססי HDD כבר לפני יותר מחצי שנה.
עפר כתב לאחרונה ביקורת על נגן כזה (שתומך בעברית) ויש עליו מבצע בעמוד הראשי שיצא היום.......
אתה בטוח שיש לו תמיכה בעברית? הכוונה לכתוביות אני מקווה
והאם האיכות תמונה ירודה או עולה על זאתי של DVD איכותי
תודה
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
hm...
עכשיו שראיתי אז זה, לא מדובר על נגן DVD\DIVX הרגיל שמגיע עם תוספת של HARD DISC .
זו בעצם קופסה שמחברים אליה את HD רגיל כלשהו (לא נייד) ובנפח כלשהו שבא לכם. יש לי מכשיר דומה בעצמי שקניתי במקום HD נייד. פשוט קופסה שיש לה חיבור חשמל עם מאוורר מובנה והופכת את HD הרגיל ל HD נייד. וכמובן, יותר זול בהרבה. אני הרכבתי HD של 80 GB ומאוד נהנה ממנו.
אבל כאן מדובר בקופסה דומה, רק שיש לה שלט וכנראה זכרון קטן משלו שמכיל נגן MEDIA קטן אשר מסוגל להריץ בעצמו את הקבצים. זה ממש נחמד. גם HD נייד ונגן MEDIA עם השלט משלו. מעניין האם ניתן להכניס לו FIRMWARE אחר שיוסיף עוד דברים (הייתי עושה את זה בעצמי).
בעניין של המחיר, לדעתי יקר מאוד יחסית לקופסה עצמה ללא HD כלשהו. אבל יהיה נחמד אם עוד מישהו ירשום כאן תגובות במידה ויצא לו לראות את המכשיר עצמו. סה"כ נשמע מאוד מעניין.

עכשיו שראיתי אז זה, לא מדובר על נגן DVD\DIVX הרגיל שמגיע עם תוספת של HARD DISC .
זו בעצם קופסה שמחברים אליה את HD רגיל כלשהו (לא נייד) ובנפח כלשהו שבא לכם. יש לי מכשיר דומה בעצמי שקניתי במקום HD נייד. פשוט קופסה שיש לה חיבור חשמל עם מאוורר מובנה והופכת את HD הרגיל ל HD נייד. וכמובן, יותר זול בהרבה. אני הרכבתי HD של 80 GB ומאוד נהנה ממנו.
אבל כאן מדובר בקופסה דומה, רק שיש לה שלט וכנראה זכרון קטן משלו שמכיל נגן MEDIA קטן אשר מסוגל להריץ בעצמו את הקבצים. זה ממש נחמד. גם HD נייד ונגן MEDIA עם השלט משלו. מעניין האם ניתן להכניס לו FIRMWARE אחר שיוסיף עוד דברים (הייתי עושה את זה בעצמי).
בעניין של המחיר, לדעתי יקר מאוד יחסית לקופסה עצמה ללא HD כלשהו. אבל יהיה נחמד אם עוד מישהו ירשום כאן תגובות במידה ויצא לו לראות את המכשיר עצמו. סה"כ נשמע מאוד מעניין.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5384 פעמים
הבהרה
הכוונה היא לא ספציפית לנגן שהבחור הציג אלא לסנוניות המוצרים( כמו המבצע שיש באתר למכשיר ה HDD) וכל HTPCים למיניהם רק בצורה קומפקטית יותר.oferlaor כתב:RBA,
למה זה תחליף?
עד כמה שאני מבין זה לא יעבוד עם תכני HDTV (ה-HD במקרה הזה הוא קיצור של HARDDRIVE)....
מצטער על הבלבול.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
קראתי רק עכשיו.MartinHSabag כתב:sickboy666, קראת את הביקורת של עפר על המכשיר?...
מדובר במכשירים דומים אבל מעניין לראות תגובה של מישהו מ"מקור הראשון". לא הבנתי האם ניתן לרכוש את IAMM ללא הרד דיסק או שחובה לקחת את ה 40 GB שלהם?
לפחות לצורך השוואת מחיר. בתמונות ראיתי שיש בתוכו הרד דיסק של WD שאני ממש לא מחזיק ממנו (מניסיון האישי) .
ולפי תמונות של IAMM , לא ראיתי שיש לא מאוורר להרד דיסק! מישהו יכול לבדוק את זה? גם במכשיר השני במידה ותהיה אפשרות. בקופסה שלי יש ולדעתי זה מאוד חשוב!