בעיה עם כתוביות ב Media Player Classic
היי
יש לי בעיה מוזרה עם ה MPC כשאני מנגן קבצי MKV. הכתוביות נראות על המסך מאוד קטנות (כחצי מהגודל המקורי). אני משתמש ב FFDSHOW, ואני צריך כל פעם להגדיל שם את גודל פונט הכתוביות ל 64, וכשאני חוזר להקרין סרטים ב VMC אני מחזיר את גודל הפונט ל 32.
לא הצלחתי להקרין סרטי MKV ב VMC.
מישהו יכול לפתור לי את אחת מהבעיות? (להקרין את הסרטים תמיד ב VMC, או שגודל הכתוביות יהיה זהה בשתי התוכנות).
תודה
יש לי בעיה מוזרה עם ה MPC כשאני מנגן קבצי MKV. הכתוביות נראות על המסך מאוד קטנות (כחצי מהגודל המקורי). אני משתמש ב FFDSHOW, ואני צריך כל פעם להגדיל שם את גודל פונט הכתוביות ל 64, וכשאני חוזר להקרין סרטים ב VMC אני מחזיר את גודל הפונט ל 32.
לא הצלחתי להקרין סרטי MKV ב VMC.
מישהו יכול לפתור לי את אחת מהבעיות? (להקרין את הסרטים תמיד ב VMC, או שגודל הכתוביות יהיה זהה בשתי התוכנות).
תודה
תודה, אבל זה לא פתר את הבעיהyaronkle כתב:תדליק את ה- autosize ב subtitles, font, קיים סיכוי שזה יקפוץ למשהו גבוהה אז תחזיר ל- 32 ותשמור.
תוודא רק שאתה לא משתמש ב- DirectVobSub במקום ffdshow....
יש עוד רעיונות
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ל MPC HC יש שיטה שונה כבררת מחדל להצגת כיתוביות. שם אתה מוסיף פילטר ב external filters ואז הצגת הכיתוביות נשלטת מתפריט ה view->options->subtitles.
מה שאני מציע לך זה לגשת ב MPC HC לתפריט ה view->options->external filters ולבדוק אם מופיע לך שם פילטר לכיתוביות - כמו vobsub לדוגמה. אם יש, תסיר או תבטל אותו. זה יחזיר את השליטה על הכיתוביות ל ffdshow.
אם אתה לא רואה קבצי MKV ב VMC זה כמעט בטוח בגלל שאין לך media splitter מתאים ל MPC HC יש מפצל פנימי (ולא כל כך מוצלח). נסה להתקין את Haali Media Splitter במקום.
מה שאני מציע לך זה לגשת ב MPC HC לתפריט ה view->options->external filters ולבדוק אם מופיע לך שם פילטר לכיתוביות - כמו vobsub לדוגמה. אם יש, תסיר או תבטל אותו. זה יחזיר את השליטה על הכיתוביות ל ffdshow.
אם אתה לא רואה קבצי MKV ב VMC זה כמעט בטוח בגלל שאין לך media splitter מתאים ל MPC HC יש מפצל פנימי (ולא כל כך מוצלח). נסה להתקין את Haali Media Splitter במקום.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
הכתוביות הסתדרו לי בסוף כנראה בגלל ה auto size.
התקנתי את Haali Media Splitter אבל עדיין לא מנגן לי קבצי MKV ב VMC. יש לי ויסטה 64 האם זו יכולה להיות הבעיה?
צריך להגדיר משהו ב FFDSHOW או ב VMC כדי שישתמש ב Haali Media Splitter?
התקנתי את Haali Media Splitter אבל עדיין לא מנגן לי קבצי MKV ב VMC. יש לי ויסטה 64 האם זו יכולה להיות הבעיה?
צריך להגדיר משהו ב FFDSHOW או ב VMC כדי שישתמש ב Haali Media Splitter?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

כן. אין Media Splitter ל MKV שעובד טוב ב vista 64.
דרך אגב, למה בכלל התקנת את גרסת 64 הביטים?
דרך אגב, למה בכלל התקנת את גרסת 64 הביטים?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אז זהו, שבתור איש תוכנה היית צריך לדעת שבתחום ה HTPC אין שום יתרון ורק חסרונות בגרסת ה 64. מילא אם היית אומר לי שאתה עוסק במניפולציות של מטריציות או שיש לך במקרה מסדי נתונים של 4TB בבית...
המידע שיש לי לגבי מפצלי ווידאו ל MKV עבור ה VMC מצומצם ל Haali Media Splitter ואני יודע שזה לא עובד ב vista 64 למרות שפנו ל Haali מספר פעמים בנושא.
המידע שיש לי לגבי מפצלי ווידאו ל MKV עבור ה VMC מצומצם ל Haali Media Splitter ואני יודע שזה לא עובד ב vista 64 למרות שפנו ל Haali מספר פעמים בנושא.