ניגון קבצי מוזיקה DTS WAV מהמחשב
שלום לכולם,
הורדתי כמה אלבומים של מוזיקה DTS, כל שיר הוא בקובץ נפרד מסוג WAV.
כל נגן שניסיתי כולל ווינאפ משמיע רעש מהרמקולים ללא מוזיקה.
המחשב שלי מחובר לרסיבר בחיבור קואקסאלי ובסרטים הרסיבר מקבל 5.1 מכל סוגיו ללא בעיה.
מה הפתרון לקבצים אלו?
הורדתי כמה אלבומים של מוזיקה DTS, כל שיר הוא בקובץ נפרד מסוג WAV.
כל נגן שניסיתי כולל ווינאפ משמיע רעש מהרמקולים ללא מוזיקה.
המחשב שלי מחובר לרסיבר בחיבור קואקסאלי ובסרטים הרסיבר מקבל 5.1 מכל סוגיו ללא בעיה.
מה הפתרון לקבצים אלו?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
רעש לבן בהשמעת אודיו DTS זו בעיה של המרת קצב הקידוד של הפסקול.
Audio DTS למוזיקה מקודד ב 44.1Khz ממש כמו CD רגיל. לעומת זאת, פסקול של סרט מקודד ב 48Khz. מה שקורה אצלך זה שכרטיס הקול ממיר את הקצב מ 44.1 ל 48 ולכן המגבר לא מסוגל לפענח את האודיו.
הפרמטרים למניעת ההמרה נקבעים או בדרייברים של כרטיס האודיו או בנגן או בשניהם. זה תלוי במה שיש לך. אבל עכשיו שאתה יודע מה לא בסדר תוכל בטח גם למצוא דרך איך לתקן
Audio DTS למוזיקה מקודד ב 44.1Khz ממש כמו CD רגיל. לעומת זאת, פסקול של סרט מקודד ב 48Khz. מה שקורה אצלך זה שכרטיס הקול ממיר את הקצב מ 44.1 ל 48 ולכן המגבר לא מסוגל לפענח את האודיו.
הפרמטרים למניעת ההמרה נקבעים או בדרייברים של כרטיס האודיו או בנגן או בשניהם. זה תלוי במה שיש לך. אבל עכשיו שאתה יודע מה לא בסדר תוכל בטח גם למצוא דרך איך לתקן
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
OK, לחצתי לחצן ימני על הסמל של הכרטיס קול בשורת המשימות (כרטיס OB מסוג: Realtek High Definition Audio).
התקני שמע/לחצן ימני על- Realtek Digital Output/מאפיינים/תבניות שיש בהן תמיכה ותחת הקטגוריה: "קבצי דגימה בהן תומך המקלט" סימנתי V על כל האופציות, שהן:
44.1 KHz192.0 ,KHz96.0 ,KHz88.2 ,KHz48.0 ,KHz.
ועדיין שומעים "רעש לבן" ולא מוזיקה.
חיפשתי בווינאפ משהו דומה ולא מצאתי.
אתה יודע איפה צריך לחפש בווינאפ כדי להגדיר את זה כמו שצריך?
התקני שמע/לחצן ימני על- Realtek Digital Output/מאפיינים/תבניות שיש בהן תמיכה ותחת הקטגוריה: "קבצי דגימה בהן תומך המקלט" סימנתי V על כל האופציות, שהן:
44.1 KHz192.0 ,KHz96.0 ,KHz88.2 ,KHz48.0 ,KHz.
ועדיין שומעים "רעש לבן" ולא מוזיקה.
חיפשתי בווינאפ משהו דומה ולא מצאתי.
אתה יודע איפה צריך לחפש בווינאפ כדי להגדיר את זה כמו שצריך?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אפשרות שניה היא שהנגנים שהשתמשת בהם לא יודעים לחלץ DTS מקובץ WAV.
ניסית את ffdshow גם? במפענח האודיו שלהם יש התייחסות מפורשת לבדיקת נוכחות DTS בקובץ.
ניסית את ffdshow גם? במפענח האודיו שלהם יש התייחסות מפורשת לבדיקת נוכחות DTS בקובץ.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

ב AC3Filter יש אפשרויות דומות - למעשה הם כמעט זהים כך שלמי שיש כבר ffdshow אין בד"כ צורך להתקין AC3 .
אני לא מכיר כל כך את AC3 אבל אתה יכול לקרוא את המדריך שלהם ולבדוק בפורומים שלהם. המדריך נמצא כאן:
http://ac3filter.net/guides/how_to_play ... ts_audiocd
אני לא מכיר כל כך את AC3 אבל אתה יכול לקרוא את המדריך שלהם ולבדוק בפורומים שלהם. המדריך נמצא כאן:
http://ac3filter.net/guides/how_to_play ... ts_audiocd