שמישהו בבקשה יציל אותי......
יש לי כרטיס מסך nvudua 7300 gt שממנו חיברתי כבל dvi to hdmi למסך הטלוויזיה שלי שהיא haier hd ready. יש תמונה יפה והכל טוב חוץ מהסאונד.....
חיברתי גם כבל PL/RCA מהכרטיס קול במחשב לLCD וזה נותן לי סאונד מסויים אבל מאוד חלש ואם רחשושים.... הבעיה שכאשר חיברתי בצורה הזאת את הסאונד אם חיבור של S VIDEO הכל עבד מצויין ועכשיו דווקא אם HDMI יש בעיה ....
אם למישהו יש פתרון הוא מציל אותי מטירוף מוחלט פה!!!!
חזור למעלה
בעיית חיבור סאונד בHDMI
אבל אין שום קשר בין השניים, המחשב שלך אפילו לא יודע ששינית את הצורה שבה אתה מציג את הוידאו מכיוון שזה לא אותו כרטיס ולא שום דבר.
הדבר היחיד שמשותף לשתי התצורות זה הטלוויזיה עצמה, אבל אני לא מתאר לעצמי שהווליום גבוה יותר כשמכוונים על מקור HDMI מאשר כשמכוונים על מקור SVIDEO או COMPOSITE...
תבדוק שוב אתה ההגדרות של הווליום בווינדוס, ותראה שהכבל לא נחתך/נקרע/נשבר - אולי עבר הרבה זמן מאז שעבדת עם האודיו או משהו כזה?
בקיצור אין סיבה שמה שעשית יגרום לשינוי כלשהו בסאונד....
הדבר היחיד שמשותף לשתי התצורות זה הטלוויזיה עצמה, אבל אני לא מתאר לעצמי שהווליום גבוה יותר כשמכוונים על מקור HDMI מאשר כשמכוונים על מקור SVIDEO או COMPOSITE...
תבדוק שוב אתה ההגדרות של הווליום בווינדוס, ותראה שהכבל לא נחתך/נקרע/נשבר - אולי עבר הרבה זמן מאז שעבדת עם האודיו או משהו כזה?
בקיצור אין סיבה שמה שעשית יגרום לשינוי כלשהו בסאונד....
רן אני מבין מה אתה אומר....igal22 כתב:שמישהו בבקשה יציל אותי......
יש לי כרטיס מסך nvudua 7300 gt שממנו חיברתי כבל dvi to hdmi למסך הטלוויזיה שלי שהיא haier hd ready. יש תמונה יפה והכל טוב חוץ מהסאונד.....
חיברתי גם כבל PL/RCA מהכרטיס קול במחשב לLCD וזה נותן לי סאונד מסויים אבל מאוד חלש ואם רחשושים.... הבעיה שכאשר חיברתי בצורה הזאת את הסאונד אם חיבור של S VIDEO הכל עבד מצויין ועכשיו דווקא אם HDMI יש בעיה ....
אם למישהו יש פתרון הוא מציל אותי מטירוף מוחלט פה!!!!
חזור למעלה...
אז ככה הכבל הוא HDMI לDVI לפי מה שהבנתי יציאת DVI לא מעבירה סאונד וגם יציאת S VIDEO אותו הדבר ולכן כשהייתי מעביר סאונד בעזרת כבל נפרד מהכרטיס קול לטלוויזיה הכל עבד טוב.... עכשיו כשחיבור הווידאו הוא HDMI הסאונד לא מתפקד, בדקתי את הכבל והוא בסדר (הכבל של הסאונד). לפי הבנתי הסאונד אמור לעבוד ואין קשר בין צורת החיבור של הוידאו לסאונד....מבחינת חיבורי אודיו בטלוויזיה יש לי 2 כאשר האחד הוא לCOMPOSITE שדרכו העברתי אודיו והוא עבד טוב והשני הוא VGA AUDIO, מה זה אומר לכל הרוחות?